Finns det randiga barn?

Igår hade vi världens roligaste samtalsämne vid middagsbordet och nej, ingen var full. Eller?

Det hela började med att mammas sambo berättade att han läst en artikel om ett vitt par som, efter förlossningen, fått ett svart barn. Mannen sa hela tiden att frun varit ortrogen men så var inte fallet. Vilket bevisades på nått konstigt sätt...men i alla fall så hade mannen varit på en bordell i Danmark, legat med en prostituerad som innan honom legat med en svart man...

Nu kommer det värsta: hur de vuxna vid matbordet börjar prata sperma och vem som förde över vad till vem...alltså, svart man till hora, hora till gift karl, gift karl till frun = svart bebis?
Kan säga att både jag och lillebror funderade både en och två gånger på vad som fanns i deras glas.

Men det slutade inte där utan mor började prata om ett par som fått tvillingar där ena ungen var vit och den andra svart. Är det ens möjligt? Ja, om dna:n finns långt bak i släkten så kan det vara möjligt. Eller?

Sen flippade det ur totalt med prat om bebisar som var randiga eller fläckiga...och dom som var randiga, var dom arga som små bin? Som sagt, jag slutar aldrig förundras över hur de ens kommer på sånna här funderingar men det är min galna familj. You gotta love them ! ;)

Jag orkar inte skriva den korrekta termen av mörkhyad eller asiat eller europé, ni får nöja er med svart och vit bebis. Det var nog krångligt att hålla reda på vem som gjort vad eller hur det nu va?

Kommentarer
Postat av: Roxanne

Haha. Men gud så sjukt! Trodde inte att det fanns en chans att det skulle hända, men hudfärg på barnet spelar ju ändå ingen roll!!! :-)Golvet går framåt, kommer ett litet update inlägg snart, så får du se lite bilder.

2011-07-09 @ 07:39:41
URL: http://kissamiss.blogg.se/
Postat av: fifi

Haha, tänk om man skulle få en prickig!Usch, jobbigt med en sådan ovanlig sjukdom och att ingen vet så mycket. Hoppas du åtminstone får ett bra svar snart!kram

2011-07-09 @ 10:35:50
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0