Plugga?

Nu har jag dammsugit hela lägenheten, ska snart sätta mig med böckerna och plugga lite. Men det är så tråkigt. Det vore roligare att vara hemma hos ML och fira eller shoppa på stan. Fast då behöver man ju pengar och det har jag lite dåligt av just nu. Nån som vill anställa mig? Jag kan det mesta, typ städa, laga mat, inreda lägenheter?

Äsch då, plugga nu så kanske man kan vara med Snygg-Emma lite senare ikväll. Kanske ta en öl eller tre ;)

Bajs-internet

Nu funkar inte internet som det ska igen, fan att det ska vara så svårt!!! Tur man ska säga upp kontot, kanske ska man skaffa sig trådlöst internet? Hmm.....då kan man ju i alla fall surfa på sjukhuset om man råkar hamna där igen. Fast det hoppas jag att jag inte ska. Det var ju godartade tumörer sa läkarna och skiktröntgen såg bra ut. Så det blir väl kontroller med jämna mellanrum kanske? Vi får se,  men i vilket fall är jag glad att det inte var något dåligt. Jag vill verkligen inte göra en transplantation. Just nu vill jag göra klart mitt ex-jobb och försöka få jobb närmare ML. Distans funkar för en kortare tid, men inte i längden. Jag vill kramas, mycket och ofta =)

Rullgardin

Idag har jag promenerat med Snygg-Emma och tre hundar!! Det var jättejobbigt att gå ut med Hugo. Han väger alldeles för mycket för stackars försvagade jag. Kom igen när jag fått börja träna igen. När jag kom hem var jag tvungen att dricka en massa socker för att ens komma in i duschen. Sen tänkta jag och Kakan åka för att köpa en rullgardin till mit rum. Jag är så fruktansvärt less på mitt persienner, kan inte få utt fönstret och vädra. Ja, lång historia. Men det fanns självklart inga på Ica så det blir väl cykel till Jysk imrogon och försöka hitta nått.

Men det roligaste på hela dagen var när jag fick veta den glada nyheten, nu är det bara 7 månadet kvar ;) Vi ska fira tillsammans när vi ses ML. Puss på dig!!!

Blandade känslor

Jaha, då var man tillbaka i Umeå, men bara för en vecka. Sen får vi se vad som händer. Antingen praktik i Umeå eller Övik. Hoppas mer på det sista så jag kan vara närmare ML och mina familj. Sen är det inte lika kul i Umeå nu när Josse, Mikela, Jossan och Lina har flyttat. Det är jobbigt när man inte vet vad som kommer att hända och hur jag ska ha råd med hyran. Plugga nån internetkurs så man får studielån eller söka praktik på byggföretag eller jobba inom hemtjänsten? Det är väl ungefär de alternativ jag har till hösten. Man kanske helt enkelt får önska sig tre månadshyror av pappa i tidig julklapp och sen bo hemma och leva på föräldrarna. Kanske ska man starta eget, men inom vadå? Hoppa på Jäger och jobba lite i Sälen på de stora eventen? Ja det är många frågor som snurrar i huvudet på mig just nu, men det jag vet är att jag ska ut och promma med Snygg-Emma imorgon samt handla lite mat. Plugga ska jag väl också göra....eller nått...

Omgiven av vadå?

Snygg-Emma omger sig med djur och människor som slutar på bokstaven Y, tycker det är rätt roligt.
Just nu sitter jag och kollar på 500-kilos kliniken på trean, det är skrämmande. Tänk att man kan bli så stor och inte göra nått åt det innan det är för sent. Man börjar berkligen tänka på sina egna vanor både gällande mat och motion. Jag vet i alla fall att jag ska ut och gå med söta Hugo i helgen och Snygg-Emma. Ska visa henne stigen som jag och Kakan har hittat. Den är perfekt. Det tar runt en timme att gå och mestadels av stigen är på ett elljusspår.

Nästa vecka är det tenta och sen kommer underbara Matilda upp till Norrland!! Gud vad  jag längtar! Jag ska visa henne hela Umeå och så blir det krogrunda. Sen åker vi hem till ML så hon får träffa honom också. =)

Jag vill börja göra situps också! Saknar det som fan, men måste låta musklerna läka. Sen då jävlar, hihihihi.

Imorgon åker jag till Umeå igen, känns tråkigt att läman ML men måste verkligen plugga. Trassel lovade att hon skulle hjälpa mig lite, så det känns bättre då. Mellan plugget ska vi ut med Hugo också, så vi får in lite syre i våra sönderpluggade hjärnor. =p

Näe ska slänga mig i sängen nu så man kommer upp i tid imorgon. Får se om man får ett samtal om jobb kanske...?!

Bakisfrossa eller superförkylning??

Klockan är lite över tolv på natten och jag ska snart försöka sova. Sjukskrivningstiden är snart slut och jag har en massa plugg som väntar. Som tur är kommer min älskade Matilda upp efter tentorna så jag har nått att se fram emot i alla fall ;)

Sommaren har varit helt galen och fylld med överaskningar. Bara det att vara nykter stora delar av sommaren har varit en utmaning, men det har gått tack vare ML och mina älskade vänner! Love ya!

Näe ska nog sova nu....kanske...

RSS 2.0