I want it all!!

Hello, idag kom min baddräkt från Ed Hardy som jag köpt på Treadera. Den var superliten eller så är jag superstor. halterneck-delen täckte inte ens bröstvårtorna. Hmm....kanske måste fundera på att gå ner lite i vikt? Äsch, jag gillar mina former, men ska ändå försöka träna bort lite kilon. Kan vara bra till jag ska operera mig ändå, det är ju rätt snart. Kanske redan om fyra veckor! Då blir det inget Pdol eller nån annan festival, man får hålla sig nykter hela sommaren. Men samtidigt är det bra att det blir gjort med, orkar inte vänta alltför länge på en tid. Hoppas bara det inte blir på min födelsedag. Jag ska i alla fall ta med datorn till Göteborg så kan jag håller uppdaterad om vad som händer. Kommer vara fast där nere i  minst två veckor, om allt går bra kanske man får åka hem tidigare med. Jaja, vi tar det som det kommer. Vet dock inte om jag överlever två veckor med bara Mamma...ni får komma och hälsa på vettja! ;)

Näe nu ska jag ringa ML och säga godnatt för att sedan se ännu ett avsnitt av Grey´s. Woohooo!!
Jag hittade en bild från i sommras, rätt cool eller??
Tänk vad naturen kan hitta på!!

Ta Ta!!

Skit också!

Ja så sitter jag här åter igen och kan inte sova. Blir bara piggare och piggare ju mer klockan blir. Ska köra stenhårt med träning imorgon så man kanske blir lite trött. Jag har i alla fall lagt ut två event som jag ska ha; Ett i Örnsköldsvik, O´learys på onsdag och ett i Björna på lördag (men kommer nog börja förfesta redan på fredag). Skulle försöka lägga upp allt detta på hemsidan, men ack ej. Får bara ett meddelande att "denna länk är bruten". Mycket märkligt tycker jag. Får ringa om det så fort jag vaknat imorgon. Känns ju lite oinsamt att länka till något som inte ens fungerar.

Jaja, för några veckor sen ville jag hitta på något med min sambo Trassel. Det gick inte så bra:
Hon hade somnat ifrån pluggandet....

hunden sov också...

endast

Så jag spelade lite dansband för mig själv och la en patiens.

Ja ni skulle ju få "position of the day" men lämnade den boken hos ML så....ni får reda på det senare. Nu ska jag nog läsa "The Dirt". Den börjar bra i alla fall och tror inte den kan bli sämre. Tjingeling!!

Utsparken 2009

Jag är nyss hemkommen ifrån Cover club och 2våningar. Jag har druckit öl och pratat med lite klasskompisar. Känns lite tråkigt att det här var sista sittningen ever på bygg. Hoppas verkligen att det blir en sittning bara för oss treos då vi kan säga hej då och ta det i vår takt för att sedan gå ut och slå klackarna i taket ;)
Men jag gillar alla ni byggare på mitt program, ni ficade en fin sittning ikväll och jag kommer verkligen sakna er i framtiden. Men som tur va finns det ju något som kallas internet där man kan hålla kontakten!! Shit vad svårt det var att skriva märkde jag. Kanske dags att sova snart. Men det spelas jävligt hög musik borta på Fysik tror jag...eller är det en konsert? Ja det hörs in till mitt sovrum i alla fall och då är det högt!! Får kolla det imorgon. I alla fall så träffade jag min underbara tjejkompis Lina ikväll, I love you stumpan!! ringer dig imorgon och ser hur bakis du är. Men tycker om dig jättemycket!! Puss på skinkan!

Åhh vill ni höra ett skämt? Det får ni ändå!
" En tjej som vid tillfället jobbade åt hemtjänsten var över till en gammal dam för att hjälpa henne med diverse saker. Damen bjös flickan på lite nötter, så tjejen tog lite nötter. damen tyckte dock att hon skulle ta lite till, vilket hon gjorde men samtidgt frågade hon: - Vill inte tant ha några nötter själ? Tanten svarade: - Nja, jag tycker mest om chokladen utanpå..

Jag har inte sett på schlager ikväll, ska se reprisen imorgon. Tills dess ska jag inte läsa tidningar eller kolla på internet vem som vann. Säg inget till mig!!! Ska ha schlager-söndag med Kakan imorgon. Kom och gör oss sällskap om ni vill.

Nu ska jag sova, natti natti! Puss

You have a cute body

Nu är jag tillbaka i Umeå och kollektivet. Saknar dock ML och alla hans vänner. Men ska ju snart dit igen, haha. Stor fest på lördagen i herrgården samt förfest på fredagen. ML jobbar, men det hindrar ju inte mig från att festa ändå ;)
Vi har inte gjort så mycket, mest umgåtts och krattat lite löv och så samt hälsat på en del av hans vänner så som Bärgarn och Siv-Louise. Jag försökte införa Champagne-torsdag igår och det gick rätt så bra ändå. Vi var några stycken som smuttade lite mousserat och såg på den andra delfinalen i Schlager. Jag kommer dock missa den i år igen då jag ska på utspark. Kommer bli sjukt kul!
Jo jag skulle ju visa det där klippet, har äntligen fått beta hur man gör. Kolla in några coola tjejer  i London eller en-mans versionen. Gillar dom båda, men på olika sätt. Hihi.

Jag kommer i alla fall börja kort-veckan med att jobba på O´learys den 20e, komsi komsi allihopa!! Sedan fortsätter jag  min färd till Björna för den stora officiella Jäger-festen på fredagen. Alla får komma!! Jäger-bilen är på plats, det tog mig två år innan jag äntligen fick upp den till Umeå. Men nu jävlar ska det spelas musik. Dansband eller rock? Hmm...?!

Näe nu ska jag sussa tror jag, stor dag imorgon, eller? Puss puss!

Aj aj aj

Jag och Snygg-Emma var på rex igår. Det gör jag inte om, att gå på rex alltså inte gå ut med Snygg-Emma. Det var bara brats där och knäppa killar som stötte på oss. En kille var från Florida så vi frågade vad han gjorde i Sverige. Han svarade: "-I had a baby". Jahapp, så då åker man till Sverige? Sen frågade han Snygg-Emma ifall hon ville "hook up" och när han fick ett nej så blev han sur och gick. Sen kom en annan gubbe fram till oss och frågade om vi var från Umeå. Han kände igen oss, ja eller hur?! Tydligen hade han och hans gubb-vän slagit vad om att vi var från Umeå. Trodde han att v ivar intresserade eller? När vi sedan skulle hämta ut jackorna var det en annan kille som stötte på Snygg-Emma. Han var dyngrak. Hur billig tror folk att man är? Är det såhär man ska ragga nuförtiden? Vi hade i alla fall jätteroligt och dansade som tokar på dansgolvet. Jag har träningsvärk i hela kroppen idag och mitt högra knä har lagt av helt från allt dansande. Let´s do it again!

Jag och Kakan har kommit på att det finns en fjärde nyckel till vår lägenhet. Någon har gått in i lägenheten och letat igenom hela mitt rum! Och Kakans! Det ser förjävligt ut här! Eller är det en tasmansk djävul som varit här måntro? Jag tror han bor i Grynets kattlåda.
 Den tasmanska djävulen har slagit till igen

Jag hann vara valpvakt åt lilla Hugo med innan jag for till Snygg-Emma.
Det gick jättebra att passa Hugo


Jag ska snart sova och tror ni ska göra det med. Hade dock tänkt visa en sjukt snygg video på youtube, men vet inte hur man länkar. Jag är inte så bra på det tekniska med min blogg, ni får se senare ;). Night Night!

Finanskrishelvete

Förbannade dumma kris!! Varför just nu av alla gånger`?! Allt jag vill är göra klart mitt exjobb och försöka få en anställning på ett företag. Sen kan man börja tjäna lite pengar och förhoppningsvis köpa sig en lägenhet och börja sitt nya liv. Vad det nu innebär. Men vill jag verkligen det? Det är ju lite skrämmande att snart bli klar med skolan med. Klarar jag verkligen av allt som ett jobb kommer innebära? Fuck yeah!

Idag när jag pratade med en klasskompis på telefon så hörde jag att någon krafsade på min dörr. Men ingen stod utanför. Sen lät det ännu mer och någon förde ett jävla liv. Men ingen utanför dörren. Men kollade garderoben då det lät som att det kom därifrån. Mycket riktigt var det Pälsmössan som levde om, i min garderob. Hon hade blivitt instängd nån gång under kvällen. Haha. Vilken syn, önskar jag hade kort på det för hon såg riktigt rolig ut. En klänning var neddragen. Hihi.

Idag har jag i alla fall köpt en jättefin rosa klänning samt ett par sjukt snygga solglasögon i färgen orange.
I like it!

Jag väntar fortfarande på min supersnygga Ed Hardy-baddräkt. Dumt att skicka den nån gång, pucko! Fan va less jag blir. Klart man vill använda Payson, inte vågar jag sätta över nästan 500kr på en främmande persons konto.
Övriga nyheter: Jag ska nog läsa en sommarkurs och få pengar av Csn i sommar. Orkar inte ringa efter jobb hela tiden och leta praktik så jag kan betala hyran. Då kan jag i alla fall spendera mer tid med ML samt hinna göra klart ex-jobbet. Jo, jag ska vara hundvakt åt lilla Hugo på lördag. Så är någon ledig och vill hålla oss sällskap är det bara att dyka upp. Det är dock under dagen och lite in på kvällen, sen kommer matte hem. Men nu är det nog sängen som gäller...Over and out!!

Ett ljushuvud och två mongos

Ja nu är det ju Maj månad och jag har legat efter i bloggat en hel del. Jag har ju varit nere hos ML över valborg på en jävla rolig fest. De hade dragit dit badtunna och bastu samt en massa grillar. Inne i Herrgården (förvaltarbostaden enligt Bärgar´n) var det uppställt ett pingisbor och en massa stolar så vi alla kunde sitta och äta tillsammans. Jag och Kakan började tidigt dock, typ när vi åkte till Björna i bilen. Erik fick köra, haha. Men det hände något efter middagen, Kakan och Erik försvann. Jag letade överallt efter dom och när jag väl hittade dom i ML´s kök var de rätt så tankade. Men det är bara att köra på, tyckte jag. Kom ut och ta lite frisk luft. Sen tappade jag bort dom igen. Jag dansade med Kakan inne i Herrgården, jag såg på när ML´s kompis skickade ner öl med ett fiskespö till de i badtunnan, jag lärde känna några av ML´s kompisar (de är superschyssta!), jag drack rent, jag kollade på en majbrasa och hindrade Kakan från att nypa två damer i rumpan, jag spilde grogg över mig, jag ramlade på en isfläck (hur det gick till vet jag inte), jag gick på äventyr med ML så mina vita Guitarr-skor är rejält smutsiga...men jag tog inga kort och tur va kanske det. Haha. Annars skulle dom hamnat här.
I alla fall har jag varit i Finland innan det. Intressant resa då vår orginella reseledare inte följde med utan blev uppsagd två dagar innan. Så jag tycker det var kul att vara i Finland, men det var lite dåligt uppstyrt. Jag och tjejerna gick på äventyr och lärde känna en jättetrevlig karl som ägde ett kebabhak med falafel samt att jag satt på efterfest med ett svenskt band till 06:30 samma dag som vi skulle hem. Jag var där med tre av de andra tjejerna, inte själv. Det visade sig i alla fall att två av de tre bandmedlemmarna har varit med i körslaget, vad är oddsen?! Jag har sett den ryske presidentens bil och entourage (vet inte hur det stavas) samt åkt på en guidad spårvagnstur med Mr. Numminen. Spårvagnen tog oss runt i Helsingfors och stannade vid en "mellanölspub". Det var lite intressant att gå in där, haha, helt plötsligt kommer det 40pers intraskande på krogen. Hihi. Sen bar det av till ett av Finlands äldsta bastubaderier, eller vad det kallas. Det var grått och varmt, men sjukt roligt! Tre finskor lärde oss nybörjare hur man ska använda björkriset, eller ja yours truely fick agera provdocka. Men det var rätt skönt att bli smiskad i bastun. Hihihi.

Åter till idag så har jag tränat, har sjukt ont i knäet. Innan det kom Kakan in på mitt rum och lånade min säng. Så jag gick i säng med henne och så vilade vi ihop. Det var mysigt....detaljer får ni inte....!!!

Ja position of the day: hmm...både 6e och 7e maj var svåra...provar förklara sjunde maj för er;
Livin´ on the edge
Lätt sagt så är det en kvinna som ligger över en kant med huvudet neråt och rumpan uppåt. Killen ligger också över kanten, men på henne. Do you get it?
Om någon läser min blogg så kan ni få svara. Tror jag skriver lite för mig själv här ute på internet. Kanske ska börja skriva om ännu mer vulgära saker om jag inte får nån reaktion nu, hmm.... A Mission!!  Halleluja moment!

Orättvist

Jag känner mig som ett litet barn ibland. Jag vill inte. Jag gör tvärtemot och plutar med munnen. Nej! Jag är lite gnällig och istället frö att vara sjävlständig och lösa problemen på egen hand ber jag om hjälp eller står och gnäller. Jag skrattar åt småsaker och vill egnetligen inte göra något alls. Jag vill bara vara. Ensam, nej. Tillsammans med dig och med er. Ni är dom bästa som finns på denna jord. Ni skrattar med mig och ger mig anledning till att orka med dagen eller veckan. Jag vet att jag alltid kommer hem till ett leende. Även i de svåraste tiderna. Men du min älskade, varför finns du så långt bort. Jag slits hela tiden mellan att vara nära dig och långt bort. Hur ska man veta vad som är bäst, nu och i framtiden? En sak vet jag dock; det gör ont i min kropp när vi inte är tillsammans. Men när vi är tillsammans, ja jag kan inte beskriva det jag känner.
Jag säger det jag tänker på och kan ibland använda allt för hårda ord. Jag är lätt bitter och lite less på livet allmänt. Jag bryr mig om er, men inte på samma sätt som förut. Jag tänker på mig själv och på dig, det är det som existerar i min hjärna just nu. Tänk om?! Tänk om vadå?! Tänk om stjärnorna slutade lysa och månen föll ner? Tänk om det aldrig blev sommar? Tänk om ditt liv vändes upp och ner och du inte kan göra något åt det? Det är orättvist. Jag vill inte...men jag måste försöka

RSS 2.0