Det och det och det och det

Jag har hur mycket saker som helst som ja ska fixa. Det känns jättejobbigt. Jag ska skicka alla saker till folk som budat på Tradera, men innan det ska jag maila dom och kolla hur de vill göra med betalningen. har fått iväg tre paket nu i alla fall, så nu gäller det att vänta och hoppas att de är nöjda med sina köp.

Sen måste jag göra klart två skolarbeten i mina internetkurser, dom ska in på söndag.

Jag ska skriva klart mitt cv och söka praktik så man får en bra inkomst. Göra upp en plan med mitt ex-jobb tillsammans med mamma. Ja ni läste rätt, men mamma. Hon är bäst på rapporter och hur man ska skriva. Min mor kommer vara min mentor i detta ex-jobb. Företaget kommer hjälpa mig med kontakter och se till att jag inriktar mig på deras intressen.

Skolan kommer mest kolla hur man ligger till och kanske inflika då och då att man måste ha med vissa saker eller beräkningar. Det handlar ju inte bara om att få fram metoder, man vill ju se hur allting påverkas ekonomiskt. Är det värt att göra en pilotplan grundat på min idé och fortsätta utveckla den?

Men sen måste jag säga att jag har världens bästa sambo. Istället för att tjata på mig och bli sur för att jag är så dålig på att komma igång med saker så säger han det magiska ordet: tillsammans. Vi gör det tillsammans.
Helt ärligt kan jag säga att efter min operation försvann min kämpaglöd. Jag orkar nästan aldig ta tag i saker, fast jag vet att det känns skönt efteråt. Det är inte jag! Men vi ska ändra på det, tillsammans...

John Blund

Idag var en riktigt skitdag. Jag är supertrött, det är tråkigt på jobbet och det finns ingen snö ute! Äsch, jag är bara less..på allt. Kanske blir det bättre när jag vaknar imorgon? Ska sussa nu och hoppas att det blir bättre imorgon.

Dimmiga byn

Ja, dimman försvann och med den vår lust att promenera. Men det blev film med tjejerna istället, väldigt mysigt. Kaffe och cupcake med blå frosting gjorde sig väldigt bra till filmen. Den heter Stardust, det är inte många som har hört talas om den. Tror det är titeln som skrämmer bort de flesta.



Kolla trailern och se filmen. Det är lite av en "må bra-film" med inslag av sagor.

Även om man inte tål mjölk så har det inte stoppat mig från att rösta på min favorit i Aladdin-asken. Självklart ska trillingnöten vara kvar! Rösta här: Rädda Trillingnöten!

Inatt, eller kl 23:00 och framåt slutar mina auktioner på Tradera. Några av dom i alla fall. Har lyckats få iväg hela tio saker, än så länge. Har kvar en gul topp från benetton, caprijeans från HM och några handväskor. Ja, det blir nog bra. Hoppas jag får omdömen som min vän Snygg-Emma, hon är typ proffs på att sälja saker. Min lilla affärskvinna. Ska bli intressant att kolla imorgon efter jobbet hur det gått för mina saker.

Ska sussa nu, jobb väntar imorgon. Jippie!

Orginal

Satt och kollade lite skor på Tradera, såg en annons för ett par snygga stövlar men beskrivningen var lite konstig. Det stod att man skulle få information i vinnarmailet och hade man frågor innan köp var det bara att skicka dom till henne. Sen stod det: " Jag har hund".  Ehh, jaha? Vad har det med stövlarna att göra?

Sen gick jag in på facebook och kollade på några bilder i någons album. Hittade en bild då dessa tjejer var ute på krogen, snacka om att bara göra saker för att det är inne. Alla tre, TRE, hade exakt likadana handväskor. Svarta kuvertväskor med nitar på ena sidan och dragkedja. Om två sällskapet har det är det en sak, men alla tre?

Näe nu ska jag över till grannen på te och hoppas på att dimman har lättat. Vi skulle ju ut på morgonpromenad.

Internetkurser för dummies?

Jag läser en kurs på internet och i förra veckan skulle vi diskutera en text som var länkad till på vår kurshemsida. Självklart hittade jag den inte, man känner sig lite dum. Det är ju ändå 2009 och jag kan inte hitta en artikel som det till och med är länkat till! Hoppas att jag kommer underfund med det senare ikväll. Bad i alla fall min lärare om en komp.uppgift, känns inte bra att skylla på att man inte hittar sidan.

I alla fall så har mina saker på Tradera börjar ta fart, har säljande bud på fem hela saker! Wiee, börjar ju nästan bli suktig på det här med näthandel över det världsomspännande intranätet, hihihi. Men det kommer en del frågor om sakerna, som mått på kläderna och storlekar. Trodde jag var nog utförlig i mina beskrivningar, ajja. Man vet ju om det till nästa gång. Nån som behöver en popcornmaskin förresten?

Imorse så var jag på morgonpromednad med två av mina grannar. Vi gick och pratade om lite allt möjligt och vips så kliver jag fel och stukar foten. Den gör lite ont nu och jag tror inte det kommer vara bättre ikväll. Jag som ville på boxercise, men har ju motionerat lite idag i alla fall. Nu bakar jag cupcakes för jag tycker synd om mig själv och har lite pengar plus att jag är ensam. Min karl är på jobbet ändå till kl 18 ikväll! Jag måste också skaffa mig ett riktigt jobb och en bil. Någon som kanske har en miljon att donera bort? Det är ju lika bra att betala bort studielånet när man ändå är på gång.

Näe ska kolla till mina cupcakes nu och börja med frostingen, rosa och blå ska den vara!

Framåt mina vänner!

Nu har jag lagt ut alla mina saker jag vill sälja på tradera, vilken tid det tar! Jag är gammal i esset, men det ska ju skrivas beskrivningar och läggas ut bilder och hitta på fraktkostnader. Så jag gjorde det enkelt för mig och använder mig endast av postens görna, vadderade kuvert. Då ingår porto inom Sverige samt vikt up till 2kg, perfekt! Fast jag har glömt lägga ut skorna jag vill bli av med, om någon kan ha mina pygméskor, hihi.

Imorgon ska jag till Umeå och städa ur lägenheten och träffa mormor på lunch. Hon insisterade på att bjuda mig på amt på stan och jag tackar inte nej. Kan vara skönt med en paus också. Så imorgon ska jag:
- Hämta mina saker från lägenheten
- Städa mitt rum, v-rummet och köket?
- Gå iväg med mina cyklar, två stycken, till mammas kille eller Hanna
- Träffa mormor på lunch på stan
- Åka förbi skolan och lämna av en bok som ska säljas
- Köpa tyg till julgardiner till lägenheten

Ja just det, jag ska hinna hem till middag också. Fan, får nog fara upp när ML kommer hem från jobbet...typ kl 06:00.

Sen är det bara att vänta...om en vecka är det bara att skriva adresser på paket och skicka iväg. Oj vad det kommer bli roligt.
Förresten, någon som har tips på saker att göra i helgen? Jag är helt utan förslag och ska inte jobba. Yay! Jag önskar dock att Snygg-Emma var här så kunde vi lyssna på bra musik på datorn och dricka vin.

Näe nu ska jag lägga mig i sängen och läsa bok. Sova sova sova!!!

Älskade snö

Ja ser det snöa! Dock små, små, små snöflingor men himlen är ändå vit. Jag hoppas bara att det snöar mycket och länge. Det finns inget mysigare än att vara ute och promenera i snön och kylan.

Funderar på att lägga ut mina utrensade kläder på tradera idag. Kanske man får in lite pengar. Men vad ska man göra mer idag? Ta en promenad kanske? Näe jag ska nog plugga lite och städa och ta en lång dusch! Jag fryser så mycket nu för tiden och min tattuering kliar. Men det är nog ett bra tecken, då läker den. Ni ska få se bild på den, men inte nu. Den ska läka helt först så man ser alla färger och former.

Ska fundera ut en utmaning till en tjej som var in på min blogg och kommenterade. Kanske måste konsultera min vän Snygg-Emma först. Hon är bättre än mig på det där med utmaningar och andra bloggar. Man vill ju inte göra en "giffel".

Catch you later!

fredag den trettonde

Nej jag känner inte av det. Har promenerat med Sofia, det gick bra. Har bjudit Ida på kaffe och handlat i Hemling, det gick fin fint det. Men nu ska jag ut och jobba extra på sjukhemmet. Där kanske det går mindre bra, vi får väl se!
Det ända som känns tråkigt är att jag inte hinner träffa min karl ikväll. Hon kommer nog sova när jag kommer hem, men det får väl bli tacos imorgon istället.

Men nu ska jag värma mig med en kopp te. See ya later!

vinterlov

Så nu är jag Björnabo och det känns jävligt bra. Alla mina saker är hitflyttade, eller ja nästan. Har lämnat några kvar i Umeå som ska säljas. Någon i behov av Xbox, skrivbordsstol, kurslitteratur? Ska länka på fort jag fått upp alla annonser på lokus och blocket. Jag har börjat jobba på Njörnsborg nu med, måste ju kunna betala hyran och spriten ;)

Jag vet, jag är lat på att blogga. Men nu har jag äntligen rensat min inkorg på 1500 meddelanden så nu kanske man kan börja leva igen. Haha. Ska kolla på Vänner nu och sen sova. Städ, cv-skrivning och promenad väntar imorgon.

Puss på er!

RSS 2.0