I´m a fucking princess

Så nu har jag löst lite av mina problem i vardagen, men inte alla. Jag har lagt ut min baddräkt på Tradera, gå in och buda på den här. Sen har jag bestämt mig för att åka med ML in till stan en dag och börja städa ur mitt rum hos mor. Vad gör man med alla saker man sparat på sig i alla år? Till exmpel min sköldpaddssamling, det är ju dumt att kasta alla saker men ska man sälja vidare eller ge bort till röda korset eller ska man kanske behålla det till sina egna barn? Näe de får köpa eget i så fall. Sen ska jag städa ur lägenheten och packa ner allt i kartonger. Känns drygt men nu är det på riktigt i alla fall. Nu lämnar jag verkligen stan, förutom när jag ska upp och prata med handledaren om ex-jobbet. Det kommer snart igång, ska skriva ihop enkäten nu och prova den på några väl valda offer. Hahha!!

Åhh jag hittade en fin bild på ML och mig idag, kolla:


Jag har fått en låt på hjärnan med, det är skadligt att se på för mycket tv. Linda Sundblads nya video, jag ska också börja hoppa så där nästa gång jag går ut och dansar. 80-talet verkar ju komma tillbaka i klädstil så varför inte i dansstil?


Nu då?

Vad ska man göra nu då? Åter igen har jag en massa frågor och inga svar. Vad är meningen med mitt liv egentligen? Kanske man ska skriva en bön på Svenska kyrkans hemsida och se om man får nått svar.

Nu ser min karl på nån skräckserie på Svt24 och jag blir rädd. Nu kommer jag inte kunna sova inatt...IGEN! Fan!!

Träääningsvärk!

Oj oj oj, jag har jobbat i trådgården hela dagen med mammas kille. han har sågat ner tallar och jag har dragit undan riset samt krattat ihop en gammalt gräs från trappen. Sen har jag rensat rabbatten på framsidan och nu gör mina knän ont! Men fint blev det! Mycket mer öppet än vad det var tidigare. Dock tycker jag att de som planerade denna trädgård kunde tänka på att nästa ägare inte hade råd med en egen trädgårdsmästare. Huvva, det är bara att plöja ner skiten till marken och asfaltera! fast jag tycker om våra hallonbuskar och äppelträd. Ja de får väl avra kvar.

Snatr ska mor göra stek och potatis med kantarellsås, hur gått låter inte det? Hon har även fryst in mina kantareller i små påsar, så nu kan jag göra kntarellsås till mig själv fem gånger. Wiiee! Det är sån tur att ML inte gillar kantareller, då får jag alla för mig själv. Hihi.

Ikväll ska jag till Anette och hälsa på, hon ölade igår och det orkade inte jag. Men ikväll ska jag dit och störa husfriden, moahhhaha! Ja, hälsa på katten också.

Kära mor

Nu är jag hos min kära mor, efter mycket om och men. Som vanligt är det kul att vara här i början eller när viska äta men inte sen. Mamma och hennes karl löser mest korsord ellre ser på rapport. Så kul är min mor. Internet är segt och det går inte att ringa hit på fasta telefonen om någon surfar. Undra varför, men det är nått fel. Vi har fyra kanaler...1,2,4,6 och några andra skitkanaler maninte tittar på, men i vilket fall finns bara dessa på en av tv i hela huset! Bah!! Samtidigt är det skönt att vara hemma och bara vara.

Vi har plockat svamp idag, jag fick ihop 1,3 kg kantareller! Aha! Jag är hyfsat nöjd och ja, det ska komma en härlig svamp-bild! Imorgon ska vi rensa ännu mer i trädgården och såga ner tallarna. Jag längtar! Älskar att hugga ner saker på mammas gård, eller ja ta bort överhuvudtaget. Hihihi. I´m so evil!

Får se om jag kanske ska hänga med Rock-Anette ikväll eller om hon ska vara med Ronny-Ponny ensam. Vi får väl la se, men i vilket fall har jag laddat upp med nötter och film på mitt flickrum. ML jobbar natt så han ser jag inte förrän på måndag eftermiddag. Men tror jag kan göra det bästa av min lördagkväll ändå. Jag smög ner några korsordstidningar hemifrån och lite inredningstidningar. Synd bara internet inte funkar på mitt rum, annars kunde ni fått lösa korsorden med mig.

Är det någon annan som inte har nått att göra ikväll och är i Övik får ni gärna slå mig en pling ;)

det var ju obra

Jaha så gick de planerna i stöpet. Inte trodde jag att så många ville läsa Jöken och Feken. Tror jag tappade lite motivationslust och planeringslust när jag opererade mig. Inget blir som jag vill och jag vet inte vad jag vill så det gör allt mycket jobbigare!
- Jag vill ha pengar så jag kan betala hyran och leva
- Jag vill ha ett jobb?
- Jag vill ta min examen
- Jag vill ha någonstans att bo

Just nu bor jag hos ML men snart ska jag utrymma min lägenhet i Umeå för att vi sagt upp kontraket. vars ska jag bo då? Hos mor igen? Näe fy fan vet du vad! Men jag har inget jobb, än så länge...ja det finns en liten optimist kvar i mig ;)
Hur ställer man sig i lägenhetskö nu igen och hur gör man det i en stad som man inte bott i på fyra år?! Vars ska jag skriva mig och kommer alla läkarundersökningar flyttas till Örnsköldsviks sjukhus? Huvvaligen, nej tack! Nog att de inte vet lika mycket i Umeå som i Gbg, men i Övik lär de inte veta något alls.

Som tur är har jag min kära ML! Jag älskar att han komemr och snusar mig i nacken när jag tar på mig linserna i badrummet eller när han kryper tätt intill mig på morgonen i sängen och kysser migg och säger; "God morgon". Du är en viktig del i mitt liv och jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig!
Love you!! Puss Puss

293:-

Jag har aldrig haft en så låg telefonräkning på, ja forever!! Senast måste vara på gymnasiet då man träffade alla sina kompisar på lektionerna. 293 kr, hur är det möjligt?! Har jag mindre att göra eller pratar jag mindre med folk? Jag kanske avskärmar mig mer nu när jag bor i Björna. Hmm,....det tåls att tänka på.

Nu sitter jag och ML och ser på tv. Han har ätit sin kvällmacka, eller mackor. Man blir ju lite hungrig om man jobbat. Åhh vad jag också skulle vilja det. Men men får inte "Måste Måste med ett N i mitten" projektet de hoppas på får jag ingen praktik eller jobb. Fuck, vad ska man göra då? Läsa Jöken och Miljötjosamhejsan eller ska man söka andra praktiker på andra företag och hoppas på det bästa? Det är så sjukt många frågor i mitt huvud just nu och inga svar. Ge mig svar!

Det jag vet är att jag anmält mig till "Max Minimaze Me"-utmaningen. Den går ut på att fem personer under sex veckoe endast äter hamburgare från Max. Dock ska det vara delifresh-burgare, men va fan. Gött är det! Johan, en kille som blev sponsrad av Max, gjorde det motsatta till "Supersize Me". Han kontaktade Max och blev sponsrad med hamburgare. Killen gick ner 30kg! Han åt vanlig frukost, men sen hamburgare till middag och lunch samt träning. Jag anmälde mig och jag hoppas nästan på att jag kanske kommer med. Det skulle vara en rolig erfarenhet och man kanske tappar några kilon. Just nu känns det som att jag tappat motivationen lite grann...Kanske är det för at för första gången i mitt liv vet jag inte vad jag ska göra eller hur jag ska kunna betala hyran i slutet av månaden. Lyxhora kanske?
Tur att man har mamma och ML ;)

Nu ska jag sova, God natt!!

RSS 2.0