Ny mobil ?

Så nu har jag letat runt på den världsomspännande intranätet och funnit några mobiler jag vill ha. MEN varför i hela världen vill man att betalningen skall ske via överföring till konto när det rör sig om så stora summor?! Det går jag inte på. Så får väl köpa en likadan mobil fast 3000kr dyrare i affär istället så man vet att man får garanti åtminstone...suck! Varför ska det finnas så många bra mobiler att välja mellan?! Sony ericsson eller Htc eller ska man chansa på en gammal modell ifall den blir stulen. Det har ju hänt mig, både Jäger-mobilen och Jäger-kameran! fan va less jag blir på sånt.
Idag har jag fixat en ny Yoga dvd, ja ni hörde rätt. Denna kvinna ska börja med Yoga. Testade min pilates skiva och kom fram till att jag måste komma i lite bättre form först. Jisses, de där övningarna var svåra. Så nu får man stå i solen på balkongen och köra lite yoga kanske. Ska prata med Marre mer också om att lägga upp ett träningsschema. Det kan alltid vara bra att hålla sig till en plan, ha något att "checka av" allt eftersom. Jag gillar sånt, listor. Just nu jobbar jag på min lista för 2010. Kanske inte går så bra, men hey det är ju bara april..snart maj...snart har halva året gått och vips har det gått ett år sen operationen. Ett år. Det är rätt länge sen, men ändå inte.
Ska fortsätta läsa min bok nu, den som egentligen inte är så bra skriven men som ändå berör mig på ett konstigt sätt. Jag vill också skriva en bok. Om mig, om er mina vänner och om hur snabbt vi växte upp.

Pank, pankare, konkurs

Näe jag har fortfarande inte fått något sommarjobb. Det börjar bli lite jobbigt nu faktiskt. Det skulle ju kännas bra och veta vad man ska syssla med i sommar samt ifall man får någon inkomst och inte måste leva på skatteåterbäringen. Tror jag måste börja sätta in myggfönster också. Har fått in en massa malar (fjärilar) i lägenheten. de dras väl till läslampan på kvällen när vi vädrar. Det är så varmt i lägenheten! Apropå fjärilar funderar jag på att skaffa en sån till min nästa tatuering. Vad tror ni om det? Som ni kanske vet är jag eventuellt allergisk mot tatueringsfärger, men man kan ju göra en riktigt snygg svart med.


Jag var i Umeå i helgen och skrev en omtenta. Det gick skit. Den var jättesvår och jag var inte alls glad när min sambo hämtade mig. Vi åkte upp i fredags och kom hem igår. Dock hann vi med mycket: Åt middag på "Le Garage" (Garaget), provade en massa olika sushi-rullar/bollar med roliga fiskar, bläckfisk m.m., såg "Kick-Ass" på bio (helt underbar!!), åt världens godaste pecanpaj och ja den var mjölkfri!, köpte nya skor (vita-blåa Puma) samt en ny jacka! Nu har vi likadana, jag och min älskling.
Fast min är svart-rosa och hans svart-röd. Hihi, nu fattas bara matchande träningsoveraller!
Var inne på Tradera nyss och hittade massor med snygga klänningar. Den här gången ska  jag inte glömma bort när auktionen slutar! Att man inte köper mer på tradera ändå, det finns mycket bra till billigt pris. Ska lägga ut lite kläder och skor där nu förresten, så skynda och buda på mina saker! Fast inte förrän imorgon...hoppas dock att jag får iväg den där dumma toppen från Benetton. Det var en tjej som vann auktionen men svarade aldrig på mina mail eller sms och innan jag hann ge henne kritik för detta tog de bort plagget på tradera. Usch, jag är så seg.
Pratade med min vän Mikela idag, saknar henne lite. Eller ja en massa. Hon är rolig och får mig alltid på bra humör. Man kan prata om allt med henne och festa, oh ja! Vi kommer att ses i Umeå hoppas jag! Annars i Sthlm när jag ska komma ner och hälsa på min bror och alla andra. Har en del klädköp som måste göras där nere, samt skoköp och parfym! Min är snart slut. Fast man kanske får en ny i födelsedagspresent. Det är ju över en månad kvar nu. Hihihi....

Det bästa som finns

Åh vad jag älskar min sambo som står ut med mig. Jag får mina utbrott lite nu och då. Vad gör han? Jo han lagar mat, kramar mig, tröstar mig och stöttar mig. Han är bäst! Senast idag gav jag honom lite pengar och sa åt honom att gå och köpa något fint. Han kommer hem med lax! Mums!!
Visste ni att en perfekt lax ska bakas i ugnen tills inner-temperaturen är 40 grader? Det fick jag lära mig igår. =)
Jag lär mig mycket tillsammans med min karl, fast jag lär honom en del saker med.  Men nu ska jag leta reda på en riktig skaldjursrestaurang. Jag är sugen på fisk och räkor. Hoppas det finns en i Umeå för jag ska dit imorgon och hälsa på. Kanske köpa nya lampor till trappen samt hälsa på Hanna och mor, kanske mormor och självklart ska vi bo hos mammas nya kille.
Ska försöka hitta en ny vårjacka med, kanske en i skinn? Fake såklart!
Ska du skaffa barn? Kolla här!!
The Ellen DeGeneres Show, i like it!!

Grillning

Hej hopp i lingonskogen!!
Nu har jag grillat igen på balkongen, jippie! Det blev en hemmagjord marinad på olja, soya, salt, peppar, chili, vitlök och ingefära. Supergott! Sen fick vi sällskap av vår gamla granne och hans tjej samt Ida. Sol, grillat och ja sol, kan det bli bättre??!
Jag håller fortfarande på med mitt plugg och på lördag måste jag till Umeå. Men vi får se om det blir en långhelg där eller en korthelg. Kanske man ska bo på hotell och lyxa till det lite grann. Snart får man ju tillbaka på skatten så då kan man ju leva lite grann. Hihi.
Näe nu ska jag öppna upp en av mina nya böcker som jag lånat på bibblan här i Björna. Det finns massor med bra böcker där.
Förresten nu när Bratsen inte får spruta skumpa på krogen måste de få något, jo ett eget program på tv = Sandhamn!

En vecka går fort

Snart har det gått en vecka sen sambon gick på långledigt och vad ska han göra? Jo åka till fjälls med sina kompisar! Det är ju en superbra idé!
Jag har ju redan varit i fjälls så nu är det hans tur, men nog ska vi åka iväg och bo på hotell nån helg med. Hotellfrukost är "to die for" !!  Kanske man ska ta in på hotell i helgen. Dock kommer ekonomin inte tillåta det.

Förresten får jag veta i slutet på denna vecka om man får nått sommarjobb eller inte, hoppas hoppas! Så har man nått att fira i helgen. Emma kanske ska med ut på fredag och Trassel och kanske Kakan med. Wiee!

Nu ska jag lägga mig och mysa med min bok som snart är slut, ja med sambon med ;)
See ya!!

trött...

Oj vad jag är trött och så har jag skitont i rumpan! Nej har inte gjort det ni tänker på. Har sträckt den på något sätt...kanske...

Ska kolla in Tradera lite mer, kanske buda på en Rockabilly-klänning. Den är jättesöt! Bilder kanske kommer! Men snart, mycket snart blir det sängen. Ska kolla in hårfärger imorrn samt ringa på jobb och plugga, plugga, plugga.

Det var lite tungt idag, mycket tungt så vill sova, länge...God natt

Tjoho!

Nu ska jag sova, eller näe ska läsa en av de där böckerna jag införskaffade igår på stan. Den är så bra!! Men ska inte läsa allt för länge. Jobb imorgon på Borgen, 7-14:30. Men ser fram emot middagen, thaimat och kanske en grogg eller en öl med min älskling. Sen på fredag ska jag få träffa min Emma!! Åh längtar som en tok!

Men först ska mail skickas och brev till csn samt kanske en promenad följd av en massa situps. Yes, du härde rätt. Nu skiter jag i ett års restriktionen, jag börjar träna magen i förtid ändå. Nått roligt måste man ju få ha på fritiden om man inte jobbar regelbundet ;)

Nu ska jag spana in lite fler auktioner på Tradera innan linserna åker ut. Haha, man måste ju se vad man köper...

Puss på er!!!

Ny reklam!

Nu har det kommit ut en ny Old Spice reklam: Pppppower!! Dom är kung, det finns en massa olika så klicka vidare!

Förresten ML skulle visa ett klipp för mig och sa att det var ett får som skrek ett namn. Kom inte ihåg vilket nu, men först stavades "Sheep" (får) = Cheap (ni vet reklamen, haha). Sen var det ju inte ens ett får utan en get och den skrek inte det namn som han sa först utan Bob. Ja, kolla själva på Geten Bob och hans vän Ed som svarar när han ropar. Åh vad jag har roligt!

Igår var jag som sagt på stan med söta Emelie. Hittade två nya tröjor, en blå med flamingos och en korall/orange med en ninja-panda! Söta-fula det är vad dom är. Sen hämtade jag äntligen ut mina linser och hittade de där böckerna jag saknade. Men ska in till stan igen och kolla på nya glasögon. Ja! Kollade på Specsavers ifall deras erbjudande, 2 för 1, gällde även mig. Men nej det gjorde det inte, det skulle bli dyrt att fixa bågar med glas i min styrka som är någorlunda tunna. Billigaste jag skulle komma undan med var: 1395:- (bågar) + 2000 + 2000 (tunnare glas) = 5395 :-  !!!! Sanslööst!!! På Greens Optik kan jag få glasögon för ca 2000kr! Med tunna glas.

Näe kanske man ska ta sig lite frukost och plugga litegrann, se vad grannarna gör kanske...? Måste ju ladda upp införa ikväll, ska laga Biff Korma. En indisk rätt, 2 timmar på spisen...mums!

Söndag-Måndag

Idag var det måndag men jag har varit seg som på en söndag. Det var bakis-söndag trots att man inte druckit nått igår. Har bara sett film hela dagen och bestämt tid för när jag och Emelie ska till stan. Vi ska ha tjejdag imorgon!

Nu ska jag se smällen på Boston Tea Party! Sen ska jag och ML tävla om vem som kan köra bilen längst och kanske vinna en Nissan-bil i en månad i sommar. Önskar mig själv lycka till!! =)

Slappar helg...

Hej, nu är påsken över. Men inte för oss! Vi ska ha påsk hemma på torsdag kanske? Har bott hos min far i helgen, då min mor är i Umeå på besök. Ätit god mat och lax, lax, lax i mängder! Mums! Visste ni att om man har gjort en transplantation får man inte äta gravad lax. För man har frösämrat immunförsvar och man vet aldra om fisken kan innehålla bakterier eller inte. Det är illa, mycket illa. Ska frossa i lax i veckan tror jag ;9

Men först ska jag ha tjejdag på stan med Emelie, ML´s kusin. Vi ska kolla kläder, kanske peta på lite mobiler, jag ska på bibblan och låna en massa böcker och kanske man springer in till Zid också. Har ju fyllt i  mina blommor lite mer, tror jag kanske är allergisk mot färgen. Men det löser sig nog. =)

Fick förresten veta av Emma´s blogg att hon ska flytta till Övik i sommar! Hur roligt är inte det?! Jag är superglad! Wiiee!! Nu fattas bara att hon skaffar sig ett körkort. Hör du det Emma! Skaffa dig ett körkort så du kan hälsa på mig!

Nu ska jag sova, för snart slutar ML sitt skift på fabriken och så kommer han och hämtar mig hos far. Ska bli skönt att få sova i sin egen säng faktisk och känna kylan från fläkten. Tror jag är beroende, kan inte sova när det är helt tyst i rummet. Vill gärna ha lite oljud och kyla, så man kan krypa ner under täcket om mysa. Hihi...

Förresten jag funderar på löshår, vad tror ni om det? Kanske man kan få lika långt som rapunzel...?

Night Night!!

RSS 2.0