Fredagsmys

Idag har jag varit på stan och kollat efter skoterkläder. Hittade dock inget, men var kul att titta i alla fall. Sen köpte vi lite andra saker som vi behövde till lägenheten. Kändes skönt att få köpa de där småsakerna som man alltid glömmer annars när man är på stan.

Imorgon blir det jobb och sen feeest! Wiiie!!! Det kommer bli jätteroligt! Det är bara synd att min lilla Emma inte ska med, saknar dig! Men vi ses nog i veckan. =)

Nu ska jag se klart filmen och äta upp Papayan samt melonen vi köpt, sen sova, säng, säng, säng!

Hemma igen

Nu är jag hemma i Björna igen, det känns skönt. Orkar inte skriva mer, ska bara njuta av min säng tillsammans med min sambo....Puss

Vatten över huvudet?

Nåja, nu är snart veckan slut igen och vad har jag gjort? Jo, jag har:
- Pratat med mina lärare om att försöka få ut en examen, det gick lite knackligt så nu måste jag fokusera all tid på att läsa en kurs som är jättesvår. Jippie!
- Kollat att den kurs jag nu läser kan ersätta den jag saknar, ja det går bra.
- Börjat fundera på om jag ska bo i Umeå på veckorna eller pendla, vilket som så måste jag sitta på skolan och plugga. Massor!!
- Klurat lite på hur fan jag ska ha råd med allt det här, kom inte fram till nått. Så jag får leva på gatan eller ta ett banklån, som jag inte heller kan för jag har inget jobb...än!

Usch, jag vill bara vara klar med skolan och ju mer jag tänker på det desto mer stressad blir jag. Ju mer stressad jag blir desto sämre mår jag och min knäppa mage. Kan man inte bara vinna på lotto så kan jag ta bort ett av mina bekymmer i alla fall. Näe, jag vill hem till min sambo. Jag skiter i de där extra poängen till tentan, i alla fall ett av dom.

Förresten sak man se ut såhär tänker jag bli supertjock:


Varför ska revbenen alltid synas på modeller??!!! Kan dom inte plåta en normal kvinna med lite kurvor?! Jag blir så arg, jävla media och jävla klädaffären som inte tar sitt ansvar.

Har förresten köpt nya slalompjäxor idag, jättefina. Säljaren sa att det var fjolårets modell och att de kostade 5000kr då, nu 2500kr. Men när vi bestämde oss för dom var de plötsligt nedsatta till 1250kr samt att mormor gav mig en tidig födelsedagspresent på 1000kr. Så i slutändan blev det bara 250 för mig, väldigt bra!


MEN jag har letat och letat överallt på internet och hittar inte dessa pjäxor så jag börjar tro att denna söta försäljare på Inter Sport bara sa så för att fånga mitt intresse i ett försök att göra sig av med dessa fula saker. Äsch, det kanske bara är jag som är arg och då tänker jag argt om alla andra och deras baktankar...

Kanske löser det sig med lite sömn, måste till skolan imorgon. Får inte bli som idag, huvudvärk och illamående. Låg bara i sängen på förmiddagen och vilade, samt tog några alvedon mot huvudvärken.

Hoppas ni inte haft lika halvpissdag som jag! God natt!!

Umeå!!!

Så är man i Umeå igen efter mycket om och men samt en väldigt låååång bussresa, tre timmar!! Fan ska aldrig mer åka mjölkbussen. Trassel hämtade mig på busstationen och så åkte vi hem till henne och gjorde lite varm choklad och kollade på en väldigt dålig film. Den var i samma stil som Saw, fast mycket sämre. Dock blundade jag den mesta delen, gillar inte skräckisar är mer för tecknat. Hihi!!

Trassel har i alla fall gjort det jättefint på mitt lilla rum och bäddat rent. Men det kliar lite i mina ögon ändå, det är lite för mycket hund- och katthår här. Men det finns medicin och jag får ju vara med Trassel!!! =)  Får se om vi möter upp Kakan på stan imorgon med, det beror på om hon har tillfrisknat efter helgens bravader. Hrumm...

Ska i alla fall sova nu så jag kommer upp i tid till skolan imorgon. Ska hålla tummarna att allt går vägen nu bara.

God natt!!!

Njaaa....

Kom nyss hem från lite extra jobb på Borgen, känns skönt att ha en dag avklarad men tråkigt att jag sa ja till att jobba imorgon. Skulle sagt nej och följt med på festen ikväll, men jag får skylla mig själv. Tänk på pengarna, tänk på pengarna!

Igår pratade jag i telefon med Kakan och bet mig i tungan, aj aj aj, det gjorde ont och nu har jag världens blåsa på tungan. Det känns jättekonstigt att prata, men lite roligt också. Hihi! Jag är så busig!

Näe nu måste jag packa inför Umeå och läsa ut min bok kanske? Och sova! Jag ska ju upp tidigt till jobbet imorgon, hehehehe....det bästa med att gå upp tidigt imorgon är att jag får träffa min älskling när han kommer hem från jobbet!! =)

Förresten såg en bra film här om dagen, Boondock Saints, den var brutal, rolig och det gör inget alls att det var två hunkar i huvudrollerna som sprang omkring halvnakna nästan hela filmen. Mmmums! Helt klart den bästa film ML har rekommenderat ;)

"Polly har gett mig en del etnisk mat på senare tid så jag har kräkts en del" Härligt förhållande!

Puss på er!!!

Grattis till dig min vän!!

Grattis Lina på födelsedagen!! Jag hoppas du har haft och har en toppendag idag. Önskar jag kunde vara med dig och fira men vi får ta det när vi ses nästa gång. ;) Stor Kram!





Är hemma hos mor och fipplar med hennes dator, ni vet virusskydd och brandvägg och sånt skit. Tur att man är självlärd, haha. När jag försökte lära henne internet första gången frågade hon bara om det inte fanns en ikon med texten Koskenkorva istället för Explorer...jättekul!! Jag tror inte det fanns humor på hennes tid eller så är den så invecklad att vi inte förstår den i dagens samhälle.

Har i alla fall kollat på en massa söta klänningar idag på Gina och skor på tradera:


Visst har jag hittat några fynd, men nu är det slalomskidor och pjäxor som gäller. Det blev inget Åre i år, men det blir nog Hemavan. Igen! Favorit i repris. Får se om min skiduthyrare är kvar. Jag är så taggad! Dock vet jag inte hur jag ska göra med ifyllnaden av tattueringen, ska man omboka IGEN?! Oj oj oj jag kommer inte vara poppis hos Zid. Ja vi får se hur många dagar vi ska vara där uppe också och hur vi ska bo.

Imorgon skulle jag på fest i Sidensjö, men hittade ingen sovplats plus att jag tog på mig att jobba extra på hemmet både lördagkväll och söndagmorgon. Jippie! Så var min helg räddad, jag får tänka på pengarna och att de ska sparas så man kan plugga järnet nu och ta den där jävla examen snart. Varför har jar varit så seg på pluggsidan? Nu ska det bli ändring på det i alla fall!

Ja just, på begäran; Emma´s och min galna kväll då vi "råkade" klottra på en p---sbil utanför Rex i Umeå med två p----er i bilen och två utanför. Någon som har några invändningar?


Galet

I know you love it...!!

Rolling rolling rolling

Jag har haft lite tråkigt och har råkat hitta några väldigt roliga dokumentärer på internet via min sambo. Här är ett urval.

Jacko jackonelli är tveksamt det bästa namn på en pappegojja och Vinslöv kommer nog aldrig bli sig likt efter dokumentären och Snickeriet är i nästan samma stil:



Dock tror jag att det kommer en ny favorit i denna kategori och den sprids vind för våg på vårt världsomspännande intranät. Självklart menar jag "Småstadsliv"! Jag hittade dock bara trailern för den tredje filmen, men leta på så hittar ni ettan och tvåan på youtube eller smastadsliv.se




Nu ska jag se fortsättningen. God natt!!

Det här får mig alltid att le



Eller:



Samt: http://www.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk och 

http://www.youtube.com/watch?v=MJVC53q2lvQ


Aj då...

Näe tentan gick inte alls bra...skit. Men det är bara att ta nya tag och försöka igen. Samtidigt vill jag bara bli klar med skolan, men det kommer nog dröja ett tag tills dess. Kanske man ska söka ett till extra jobb så man kan fokusera på skolan och inte behöva tänka på det ekonomiska hela tiden? Tur att jag har världens snällaste sambo!

Registrerade mig på en sida idag, Strewaminvite, för att få Voddler. Gå in ni med och registrera er så kan vi se film ihop:
http://www.streaminvite.com/se/recruiterID/1434

Skulle jobba natt idag, men har haft så ont i magen och huvudet hela dagen och vaknat på helt fel sida. Så är hemma inatt med ML. Ska vila och lägga upp en plan på hur jag ska göra med skolan och allt imorgon. Måste kanske ringa den där dumma, elaka studievägledaren. Usch, tycker inte om henne alls. Hon är jätteelak och dömer ut en totalt. Ser inte fram emot det telefonsamtalet. Men det kanske finns en lärare man kan prata med eller nån annan studievägledare annars får jag väl anmäla henne för att hon är så otrevlig och inte sköter sina arbetsuppgifter.

Jag är lite elak idag...bara lite....eller jättemycket!

Hahaha

Som svar på Emma´s nyfunna låt:



Så jävla bra!!

Finally..!!!

Nu har jag haft mitt första möte med Skanska och det har gått jättebra. Nu fattas bara en bil så jag kan ta mig till Husum och kunna skriva mitt ex-jobb. Men jag tror det löser sig som det kommer, får ta det dag för dag. Förhoppningsvis får jag låna ML´s bil när han är ledig. Han har förresten hittat en liten häst åt mig.
En liten horsey:



Den är såååå söt!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ut ännu en bok ;)
God natt!!

PS. Kolla in ML´s & min nya favvoreklam:

Ja.......

Dumma, dumma korta ben. Varför kan ni inte vara lite längre? Det är så svårt att hänga med ibland eller så är jag bara lat. Haha, tror mer på det sista. Men det ska vi ändra på tycker jag. Wiiiee! Kom tillbaka om en vecka så är det samma vanliga igen.

Har i alla fall haft en toppen helg med Snygg-Emma. Det är så kul att åka iväg och hälsa på i Umeå. Träffade andra Emma med och hennes fina mage =)  Jag ovh snygg-Emma drack tequila och dansade som tokar på All Stars. Vi såg även två gubbar som råkade vifta till sig en grupp damer, det var ingen vacker syn.

Nu är jag trött, ska upp tidigt imorgon och göra mig fin för mitt möte med....ja det får ni veta mer om imorgon!
God natt!!

Äntligen fredag!!

Nu är jag äntligen i Umeå hos min kära Emma. Vi har gjort en jättegod middag, självklart kyckling, och nu slappar vi i soffan till "Big bang theory". Det kan inte bli bättre..eller? Jo, imorgon bli det så.

Ska skriva tenta och sen stan en snabbis för att sedan åka hem och käka middag och dricka lite...öl? Emma's katt somnade nyss, med ögonen öppna så vi kastade en flaska på hans puff för att se om han var vaken. Vi säger så här, han vaknade i alla fall. Hihihihi!!

Nu ska vi ta reda på om Roy är en hund eller en schweizisk chokladmästare!

Varför skäller hunden nu då??!!

Idag har jag varit på min gamla gymnasieskola för att få hjälp med lite plugg, det gick jättebra. Jag gick därifrån 10kr fattigare och två böcker rikare. haha, så det kan gå.

När jag satt vid matbrodet och åt frukost idag så började mammas lilla hund att skälla, så jag täntke att ja hon ville väl gå på toa. Tog kopplet, maten fick stå kvar på bordet, och gick ut en sväng. Men näe inte ville hon bajsa inte. Jävla hund! Hon ville bara leka och busa med den andra hunden vi mötte som för övrigt hade världens skyggaste matte. Hon stannade med sin hund typ 50 meter ifrån oss och väntade till vi kom ut på vägen så vi inte skulle mötas på stigen. Jajja, shit the same.

När jag gick hem från skolan idag så var det ett gammalt par ute med sin lilla, svarta mops. Den skällde, självklart, på mig och gubben sa: -" Han är inte farlig, du behöver inte vara rädd." Seriöst, min katt var större än den hunden. Så jag försäkrade honom att det var lugnt och att jag var hundvan och fortsatte gå hemåt.

Väl hemma sitter lillebrors assistent i köket och läser tidningen. Men ingen bror hemma, han skrev till mig att han skulle komma hem ett och klockan var då tre. Hmm...har han försvunnit? Näe han hade bara stannat på skolan lite längre idag och pluggat, ehum...fejsbok!

Nu ska jag äta något och plugga lite till, sen ska jag ringa Kakan och bestämma vilken tid vi åker till Umeå imorgon. Det ska bli såååå kul!! Wieee!! Längtar efter dig Emma!! Då ska jag berätta om ALLT som hände i Hemavan. Jag måste ju tänka på de känsliga läsarna av min blogg, moahhhahaha. Bye Bye!!

Dimmiga Torsdag...

Hej och hallå igen, idag ska jag plugga hela dagen. Det har gått jättebra med tanke på att jag varit vaken i minst en timme och har varken duschat eller ätit frukost. Jag är så seg på morgonen!! Kunde dock inte sova längre än till halv åtta, det var en liten lillebror som vägrade gå till skolan. Så vaknade av hans protester. Men nu är jag helt ensam hemma, ja förutom den dumma lilla hunden.

Nu ska jag plugga! För om jag göra det och klarar resttentorna har ML lovat att vi ska skaffa en liten kissekatt. En Maine Coon:

Hur söt är den inte?!

Åh jag är så taggad!!

Hemavan

I söndags natt kom jag hem från Hemavan. Det har varit en rent sagt sjuk helg.
Allt började i onsdags då min och Kakans skjuts till Umeå hämtade upp oss. När vi kom fram samlades vi alla på ÅC för att äta en kebab eller nått. Dock var det självklart fel sås på min, så ägaren skrapade bara bort den och gav mig ny. Han la även dit ett långt svart hårstrå. Usch!! Vi blev lite sena och fick springa till bussen, men vi kom med. Pust!
Det blev några buss-öl, men ville inte dricka för mycket. Det finns bara en toa och den blev det stopp i på vägen upp....

De som varit i Hemavan vet vars "hyllan" ligger, det är en bit från backen och en bra bit från AfterSkin! Alla andra, förutom Niklas, hade snowboard så för dom var det inget problem att knata en bit. Well, well, det dracks en massa öl och åktes en del taxi samt att jag fick en beundrare på skiduthyrningen. Han var så söt, men inte alls min stil. Kanske var det ölen som gjorde honom så, så, charmig?

En av liftskötarna undrade även om jag var Ove Granath´s sambo. Nej det är jag inte. Senare på kvällen fick jag veta att hon ska ha barn i mars. Nog är jag lite rund om magen, men inte åtta-månaders-gravid-rund!! Tur man kan skratta åt det i alla fall. Tihi!!

Få se vad hände mer?! Jo, Si somnade på bussen och åkte några varv Hemavan runt med Sa´s börs, mobil och garderobslapp. A somnade i en snödriva och blev väckt av en snäll tjej som pratade med honom och bjöd in honom till sin bil för värme. När han sedan bad om numret till henne sa hon: "- Du vet att jag är polis va?". Han blev dock skjutsad till en efterfest. N hamnade på en efterfest med bara dj´s, stroboljus och rökmaskiner.

Ja, vi blev introducerade för Kakan´s tvillingsyster: Joseful eller Josefull, vi vet inte vem av dom som kom först. Men summa av kardemumma så ska jag aldrig åka iväg längre än en vecka utan ML!! Det var väldigt frustrerande att se på när alla pussades och kramades och mer därtill... Sa till Trassel att ska du röra mig, rör mig på ett olämpligt sätt annars "Hand´s off!!"

Gruppen jag åkte med tog en del utmärkelser i alla fall, de kom två i filmtävlingen och Miss & Mr StudentSki kom från vår grupp med galningar. De vann nya skidor, synd då de båda åker bräda. Men man kan ju alltid lära sig!

Näe nu ska jag planera mitt bröllop med Dizzey, min man. Han fyller år snart så tänkte ge honom ett bröllop i Umeå stadskyrka. Pojkarna kan ju ta honom på svensexa i present ;)

Night night!!


RSS 2.0