Hur gör man?!

Okej, skulle försöka ändra min blogg och lägga in en länk till bloggpartner.se. Dock hamnade den överst på min blogg och inte vid sidan om trots att jag följde alla instruktioner på hur man ska "flytta" bloggen till vänster eller höger för att få in reklamen. Jag är kass eller så är det svårt. Kan någon lära mig??!!!

Tips?

Nu är min sambo äntligen ledig i två dagar så firade med lite tacos, mums! Blev dock jättemätt så nu orkar jag inte ens en liten bullbit till kvällstéet. Äsch får ta den till frukost istället ;)

Sen är det bara skit på tv ikväll, så leker med datorn tills sambon kollat klart på Pacific. Älskar andra världskriget-serie...eller var det första. Hmm.....näe inget för mig. Däremot har jag senaste avsnittet av Greek, men det ska jag spara till imorgon när karln städar duschkabinen och trappen. Jag tog resten av lägenheten idag. Kanske inte så bra, men nu är det gjort i alla fall. Det behövdes verkligen!

NU ska en viss person få leka med mina lockar i håret medans jag äter godis! =)

Ja förresten, har ni nå tips på vad man kan göra på internet när karln ser på krigsserier?

Det ljuva livet hemma

Så var man hemmafru idag, rätt mysigt det med ibland. Har tvättat och diskat samt latat mig en del i soffan framför datorn. Hunnit med ett avsnitt Grey´s och ett Greek (tror serien håller på att ta slut så det är riktigt spännande nu). Självklart missade jag inte Hem till gården, världens bästa jag-har-inget-att-se-på/arbetslöshetssåpa!! Haha! Men tydligen är det stort i England, så nått rätt har jag gjört ;)

Men imorgon blir det mer städning och kanske en promenad med grannarna! Man måste ju röra på fläsket med, höhöhö!! Visst ja, ska ringa mormor med. Hon är lite sjuk och då behöver man folk som ringer och frågar hur man mår, även om man helst av allt vill vila. Hon har ringt mig så mycket, så nu är det min tur. Sen ska jag väl ringa Csn och plugga, plugga, plugga. Måste klara den här tentan...får inte ligga på latsidan. NU ska det bli examen och jobb. Har skjutit på det alldeles för länge, men har inte haft orken. Vet att det är många som hånat mig och tyckt jag varit lat som inte gjort klart alla gamla tentor. Men har bara en sak att säga till er: Det skiter jag i !!! Ni vet inte hur jag mått eller haft det under tiden jag var sjuk och fortfarande är. Det skulle vara skönt med en diagnos istället för att varje dag gå och fundera på om man är sjuk eller inte. Kommer det bli en operation till??

Men nu ska vi fokusera på det roliga: tenta den 17e och utgång med tjejerna efteråt! Wiee!!! Nu ska jag sova så man är pigg för imorgon.....Over and out!!

Tillbaka till byn

Nu är jag äntligen hemma igen från Umeå. Det har varit lite jobbigt med att bo däruppe och inte träffa min sambo. Bara det där vardagliga som att fråga hur ens dag har varit eller laga mat ihop. Det är inte samma sak på telefon. Dock har jag varit helt galen och virrig, så det kanske var bäst att bo i Umeå på veckorna. Tänk vad mycket min stackars sambo har fått stå ut med, hihi. Men han är fortfarande kvar =)

Tror det kan avra bra att vara ifrån varandra lite grann med, få längta lite efter varandra. Men inte för mycket, man måste ha ett mål att ses inom en snar framtid ;)

Inväntar tentaresultatet nu, så är lika galen som förut..nästan....Ska ta itu med lite saker imorgon som var man ska jobba i sommar och så. Kanske man måste skaffa sig en bil och börja göra klart den där enkäten till ex-jobbet. Ja, Jag vet att jag är seeeg. Men har varit på topp i alla dessa år, nu har orken tagit slut. Men försöker kämpa på ändå. Träna mer och bli klar med skolan är nummer ett på agendan, sen jobb och kanske bil.

MEN jag är väldigt glad att jag har en så tålig, snäll och underbar sambo som sår ut med mig och mitt hemska humör. Okej, jag har mutat honom med ett rostfritt kök om/när vi köper hus samt att han får välja badrumsinredningen: bastu, badkar, lyxdusch ;)

Nu ska jag sova, så jag orkar upp imorgon för att ta itu med mina hemmafruaktiviteter imorgon. Tvätta, städa, laga mat och plugga.

Sov sött!!!

Umeå igen

Nu är jag tillbaka i Umeå...dock utan intenet. Ska ner på stan imorgon och köpa mig ett eget mobilt bredband. Kan vara bra att ha när man ska spendera en del tid här uppe kanske eller om man åker iväg till fjällen eller så. Ska väl sätta igång med skolan på allvar den här veckan, det är ju inte så länge kvar tills tentan. Oj oj oj, det är mycket nu. Vet fortfarande inte om jag ska till Hemavan nästa veckan heller.

Ja hör ni inget från mig på ett tag så är det för att jag inte har internet och pluggar som en tok, haha. (Det sista var ett väldigt roligt skämt)

Nu ska jag ringa min sambo och pussas lite!


RSS 2.0