Buzzador

Jag är med i något som heter Buzzador. Man får prova på nya produkter och dela med sig till vänner och bekanta. Det kan vara allt från trådlösa routrar till halstabletter och rengöringsprodukter.
För ett tag sedan fick jag hem ett paket från Neutrogena innehållande några rengörinjskrämer, en flaska ansiktsvatten och en tub med återfuktande ansiktskräm. för att "buzza" om denna produkt har jag haft en tjejkväll hemma hos Emma där vi provade produkten och tog hand om varandra. Självklart blev det lite ost, vin och kex. ;)
Mysigt.....!!!

Blandade känslor

Okej, nu har jag sökt sex jobb om inte fler. Men får jag inte komma på intervju på ett enda så är det något fel. Är jag överkvalificerad eller underkvalificerad? Söker jag mig till fel branscher? Jag fick inte ens jobbet på posten!

Hur svårt ska det vara att få ett extra jobb i Örnsköldsvik?!?
Men nu ska vi inte klaga, jag har ju sökt jobb. Precis som både A-kassan och arbetsförmedlingen vill att man ska. Leta jobb och söka och förhoppningsvis få ett extra jobb. ;)
Imorgon ska jag leka med Emma och Josephine. Vi ska ha lite spa-kväll och dricka vin. Jag saknar systrarna Nilsson, ni borde komma till Björna oftare och hälsa på mig! Vi gör god mat och myser. Hihi
Men igår, oj vilken mys-kväll vi hade. Jag hade gjort choklad-bollar/neger-bollar/kalla-dom-vad-ni-vill-bollar medans min sambo var ute och sprang. Jag var på gymmet tidigare på dagen, så det var lugnt för min del. Annars hade jag inte "bakat". Va fan, det tar sån lång tid att ladda upp på mammas trådlösa så gör det hos Emma imorgon istället. Ni klarar er nog.
Nu blir det en kopp te samt krypa ner i sängen och läsa en bra bok. Jag gillar att vara hemma ibland...jag sitter vid datorn och knappar, mamma dricker vin i soffan och kollar på Doobidoo (eller hur det stavas). Mysigt!

Va less man blir ibland!

Nu har jag suttit i sängen och ringt en massa samtal. Först arbetsförmedlingen och till A-kassan och sen tillbaka till arbetsförmedlingen och till a-kassan igen. Vad hände med kommunikationen däremellan och hur ska man kunna veta allting?! Jo, du får en liten broschyr. Där står all information, NOT!

Ibland undrar jag vad det är för jävla land vi lever i faktiskt. Jobba ska man, men inte för mycket för då ryker studiebidraget men inte heller för lite för då får man ingen a-kassa. Ingen hjälp med att få praktik eller utbildning, då ska man vara 25 år gammal eller säga till så man står som arbetslös i 90 dagar. Ja, nått måste jag missat big time, för allt det där hade jag ingen aning om.

Så vad gör då den bittra hemmafrun?

- Jag får helt enkelt ta saken i egna händer och se till så andra i samma situation som jag får den hjälp de verkligen behöver.

Jag känner mig stolt, trots att jag inte gjort så mycket, men lite nytta gav allt mitt gnäll. Imorgon ska jag dock ring och bråka ännu mer på arbetsförmedlingen eller ja, kanske ska man gå in och prata lite allvar med dom?

Men vi ska det i kronlogisk ordning, först träna, äta och sen arbetsförmedlingen följt av shopping på Ica Kvantum. Ja, vad trodde ni en bitter hemmafru annars skulle shoppa? ;)

See ya!


Mera bilder!

Hej och hallå bloggen!

Nu ska ni få se lite bilder igen! Jag är ju så dålig på att lägga upp bilder, men några ska ni få se. Resten får ni se över en kaffekopp hemma hos mig ;)


Underbara Oskar                        Söta Müsla                                


Trötta Eddie                                 Vår nya granne i Herrgården


Hugo                                              Alva & Hugo


Gotlandsäpplen                 Bara vackert

Nu ska jag läsa ut min bok och sova. Det kommer fler bilder imorgon, jag råkade ju vara på Gotland när den första frosten kom så det var något att fotografera. Vackert var det i alla fall!

Imorgon ska jag på MR-röntgen, mer känt som magnet röntgen. Förhoppningsvis kan de enas för en gångs skulle vad de vill göra med min lever. Jag orkar inte gå runt och fundera mer, man vill ju kunna fokusera på att bli klar med skolan och livet med min sambo samt alla underbara vänner jag har.


Vi hade ingen gammal vattenflaska hemma, så ML tog det han hittade.
Inte undra att jag har problem med levern. ;)

Vad har ni på ert nattduksbord?


Hej heeejj!!

Vad går den där dokusåpan, där de är på ett hotell, ut på egentligen? Det finns ju inga utmaningar och inga priser samt att alla bara super och har sex. Är det en bra såpa? Jag fattar inte riktigt grejen faktiskt. Bli full och klä av sig för att sen ha sex med nån som dagen efter röstar ut en. Tur jag aldrig kommer vara med i en sån såpa! Haha!

Det har varit rätt lugnt idag. Vi har varit ner och träffat söta Ozzy, han är så gullig! Ni ska få en massa bilder på honom och min snabb-visit i Ume. Jag har rest runt ganska bra de senaste två veckorna så det var skänt att göra precis ingenting i helgen. =) 

Imorgon blir det dock en massa "sysslor". Det ska tvättas, diskad, lagas mat och planera veckans mat samt hinna med promenad och plugg. Jag känner mig ännu mer peppad för att bli klar med skolan än någonsin. Ska kolla lite kurser också som kan vara bra att ha i framtiden. Ju mer man breddar sina kunskaper desto bättre!?

Fan, jag måste ju fixa tradera-betalningen och lägga ut nya saker. Skit...bäst att sova så jag orkar hinna med allt imorgon!   

Huvudvärk och Magknip

Det är mina två nya vänner just nu. Magknip blev vän med mig på bussen på väg hem från Umeå. Jag fick sitta inträngd på ett säte med all min packning i knäet i en stekande varm buss. Självklart råkade jag somna och vaknade lätt illamående. Huvudvärk kom hit när jag kom hem och skulle äta middag.

Facebook ligger nere också, jag kommer då inte in i alla fall. Roligt då!

Men jag får tänka på den trevliga middagen jag hade med kakan och trassel igår. Det ska vi göra fler gånger! Jag tog lite bilder igår med, ska lägga upp dom imorgon. Karln ska på lagfest så jag får leka själv. Jag hoppas dock att söta Emma kanske kommer hit och myser med mig ;)

Äsch, ska man se ett avsnitt av Hem till gården kanske?

Jag är en tant

Jag glömmer alltid något när jag åker iväg. Men den här gången tog jag fan priset. Jag glömde:

- Smink
- Hårborste
- Body lotion
- Lock-krämen till mitt hår


Fan!!

Varför idag?! Jag har två viktiga möten, ett på torsdag och ett på fredag och så glömmer jag sminket och hår-sakerna!!

Jajja, imorgon ska jag på stan med Kakan och ska inhandla diverse förlorade saker. Tur att jag är i Ume, här finns ju allt...nästan...inte du ;)

Vi ska handla god mat och lite vin, sen hem till Trassel och ha myskväll. Som den gamla goda tiden, hahha.

Nu ska tanten sova!


...för jag gillar när det gör ont...

Här är snyggingen som delat säng med mig den senste veckan. Han är söt och fruktansvärt lik min gamla katt Freddie.

Söt söt söt

- En bra bok, levande ljus och en spinnande katt som sover på din arm -



Du får tycka vad du vill om katter, men han matchar täcket i alla fall ;)


Idag har varit en sån där slapp dag igen. Gått en liten promenad och lagat lite mat, sen fastnade jag framför dumburken. Varför kollar man så mycket på den? Jag ar verkligen njutit att inte kolla på tv den här veckan samt att inte ha tillgång till min dator hela tiden. Jag har ju lånat dator av dom jag bor hos på Gotland/Sthlm, men det är inte riktigt samma sak när det inte är ens egen.

 

Jag gått ner ca 1,5kg! Toppen! Ska nog fortsätta med mer vegetariskt när jag kommer hem. Tror inte jag kan bryta "kött-vanan" på en gång men ska byta ut några måltider varje veka i alla fall. Jag är så avslappnad och ostressad! Mitt blå-märke från i lördags har dock inte försvunnit. Ska visa er senare...kanske...

 

Snart ska vi bege oss ut i mörkret och hämta min andra kusin som varit på en spelning, kanske svänga in på Ica och handla lite Lördags-godis? Färd-kost inför söndagen? Det kommer bli en lååååång dag...

 

Emma: Jag är jävligt snygg, tycker bara om när andra säger det ;)


Snygga Emma

Min vän, bästa vän, Emma har en alldeles underbar blogg. Jag är dålig på att läsa den varje dag men när jag väl är inne så kan jag inte gå därifrån. Speciellt inte med den nya snygga desigen som hon har skaffat sig. Usch vad snyggt det är. Nu ska jag bara hoppas på att hon kanske vill dela med sig av sina kunskaper och hjälpa mig med min blogg ;)

Idag har jag varit då där lat igen. Jag har gått lite med min moster på stranden tillsammans med hundarna och ätit en supergod lunch: upp-och-ner-vända-champinjoner i ugn med Tofuline´s cream cheese Vitlök och persilja i "hatten" tillsammans med stekt basmatiris och spenat. Supergött! Till middag idag har jag lärt mig kanadensisk bönröra som är sjukt od att ha istället för köttfärs när man ska äta tacos. Sen stektes majsbröden i lite olja = sjukt gott! Allt avslutades med hemmagjord kladdkaka och glass. Jag tror jag måste ta en extra promenad imorgon...!!

Nu är i alla fall resan hem bokad:

- Färjan går från Gotland ca 16:00 och är framme i Nynäshamn 19:15, Centralstation ca 20:30.
- Bussen hem går 22:00 och är framme i Örnsköldsvik 05:15. Jippie!
- Bussen till Björna däremot går 08:00 typ...så att det blir till att vänta om ingen barmhärtig själ vill hämta mig i stan?

Den som befinner sig i Stockholm mellan 20:30 - 22:00 får gärna ringa och hålla mig sällskap, ta en fika eller klämma lite på varandra ;)

Nu ska jag läsa ut White Line Fever och börja på min nya bok som jag hittade på Röda Korsets affär i Hemse.

Puss på er!

jag ska bara...

göra precis ingenting idag. Jag har varit ut med hundarna, tagit lite bilder på de söta katterna som myser i mitt knä när jag läser bok och gjort precis ingenting. Kollat lite på internet och fixat med de sista betalningen av mina Tradera-auktioner. Ja, bara varit.

På eftermiddagen åkte vi till Hemse och inhandlade lite saker, bl.a. en cream cheese som jag tål. Imorgon blir det nog champinjoner i ugn med den ovanpå...längtar!

Sen tror jag Conny läste min blogg, för nu är han hemma igen och jag är så glad! Bra val Conny!

Nej nu ska jag ut på äventyr i natten, ska försöka lägga upp nån bild imorgon. Det lovar jag!

Puss på er!

Soliga tisdag

Solen skiner här nere på Gotland och det blåser rätt bra, men det är inte så kallt ute. Jag har ut med hundarna på en liten promenad nyss och blev lite väl varm under min tjocka buff och skaljacka. ;)

Nu tänkte jag dricka lite mer te och plugga lite. Dock ligger en av katterna på min bok, undra om han vill hjälpa till? Tidigare idag hade jag en katt i knäet och en som låg på armstödet på fotöljen. Jag gillar det! Ska ta lite bilder på alla djur, ska ta hjälp av kusinerna.

Kolla in senare så får ni se!

Gotland!!!

Nu är jag på Gotland! Jag kom hit igår ca 02:00 med min kusin Noraa, som också åkte från Stockholm mot Visby. Väl på färjan träffade jag förresten en kille som läst samma utbildning som jag, fast en årskurs över mig. Grattis till er son och jobbet! Nu tror jag inte att han kommer att läsa min blogg, men utifall att så ska man väl gratulera. ;)

Helgen innan Gotland spenderades i Hufudstaden tillsammans med J & J & M. Det var toppen. Liten mysig middag med två herrar på torsdagen, hemmafest och barhäng på fredagen med M & J samt Jäger-fest på lördagen med M. Allt avslutades med hopptävling på söndag och sen vidare till färjan och Gotland.

Jag har sålt nio saker på Tradera, yay! Min sambo har fått vara sekreterare och skickat alla sakerna åt mig då jag befinner mig på annan ort. Trallalallla.

Conny, gå hem! Din matte saknar dig och jag vill krama dig när jag kommer och hälsar på!

Nu ska jag lägga mig i sängen, här i min mosters hus och läsa "White Line fever". Men det kommer kort och updateringar om hela vecka, så stay tuned!

Over and out!

RSS 2.0