03:56

Är tiden jag ska kliva upp imorgon och gå en timmes morgonpromenad innan jobbet.

07:00 börjar jag jobbet

07:02 kommer jag somna framför datorn...

07:45 kommer min chef väcka mig till tonerna av introt till Baywatch...det är tyvärr inte helt omöjligt. faktiskt.

Tur att det finns något som kallas snus!

God natt!

Baywatch

Jag har aldrig sett eller följt Baywatch men ändå så följer programmet mig. Min chef, eller ja chefen för alla beredare, har börjat kalla mig för CJ (efter mina initialer) och nu kallar alla mig det. Det är lite kul men ser inte riktigt likheten mellan mig och Pamela Anderson. Ja det skulle vara tuttarna då. Fast mina är ju äkta E/F-kupor och hennes är bara plast. Jag är inte blond, men jag har ju varit med på tv och spelat in en sexvideo. 

Näe det sista tar jag tillbaka, vill ju inte att ni ska börja leta efter den....

I alla fall idag så fick jag ringa till en av mina kunder för första gången så jag frågade ju Mr Nyfiken (chefen som jag delar kontor med) vad jag skulle säga. Typ när man presenterar sig. Han sa att jag skulle säga typ:
- Hej, det är CJ från bla bla bla och så frågan till kunden.

Men jag fick ju panik, tänk om jag verkligen sa CJ och inte mitt namn i telefon! Jag hade ju dessutom honom som åskådare när jag ringde!
Som tur är så kickade nervositeten in och sa åt mig att skärpa till mig och inte bete mig som en liten skrämd harpalt. Så det gick bra! Nu är jobbet verkligen på riktigt för fem av mina beredda ordrar har gått ut till produktionen. Snart kanske folk kommer ringa och revidera ordrar och då ska jag veta va tusan de snackar om. Moahhaaa, this will be fun!

Senast idag ringde en kund och ville ändra en sak i en order. Mr Nyfiken fick då säga att det var jag, CJ - deras nya beredare, som hade hand om ordern och sa sedan att tyvärr kunde dom inte ringa mig för jag hade inget nummer än. Eller mail. Men det kommer! Vuxenpoäng för fan!

Man ba Läääääägget!!?!

Who´s laughing now?!


Härtan pärtan

Så var det måndag igen, woop woop!
Jag är nog den enda i hela Sverige som faktiskt ville vara på jobbet imorse. Eller?
Det känns bara kul att äntligen få in en liten rutin i vardagen samt att min "kontors-sambo" är tillbaka från utlandet. Nu är det snus, skämt och skratt hela dagarna...

Det går väldigt bra på jobbet faktiskt. Jag har börjat lära mig programmet och lite fler snabbkommandon samt att jag får lite större ordrar att ta hand om. Så nu snart är det på riktigt. Snart kommer min order vara ute i produktion...har jag gjort rätt? Tänk om nån ringer och frågar saker om ordern, va fan säger jag då? Fan nu får jag panik!

Men nu ska vi inte tänka på det. Det är träning som står på schemat.
Idag var jag ute och promenerade i en timme direkt efter jobbet. Sen körde jag lite armhävningar, situps och plankan. Blodpudding blev den fashionabla middagen följt av disk och lite yoga.

Målet är att orka ta mig ut en timme INNAN jobbet, men det ska jag klara!

Förresten det är ingen som har en mikro över?
Är så mkt lättare att göra gröt på morgonen....

Puss!

BB

Ja just det, jag glömde säga att BB-Simon/Jätten/Spännarn var ute på All Star igår.

Hälsade jag på honom?
Näe

Ville jag klämma lite på hans överarmar?
Vad tror du själv...?


Var han omringad av en massa tjejer som tog kort och ville kramas?
Självklart! Han var ju med och vann BigBrother....(?)

Jag har inte sett ett enda avsnitt av BigBrother. det är ju ändå bara en massa människor som blir fulla, spyr och knullar runt. Det kan man ju se vilken lördag som helst. Live. Eller är det bara jag?

Nä, nu blir det tillagning av bakpotatis och tonfiskröra sen ska jag nog våldsgästa nån. Känner för att umgås med någon annan än katten. Det är ju lätt att man blir lite galen i Bunkern så det är ju bra om man tar sig ut ibland...ehum....

Men alltså nej...

Det var en ovanlig men rolig helg.

I fredags våldgästade jag min samåkningspartner och kollade på film med honom, en till från mitt jobb, han flickvän och en trevlig jänta till. det var rätt kul, jag fick ju provköra en grön bil. Med världens baslåda...det kändes som att jag var 18 igen, tihi. Men det var kul ändå. Träffa dom och surra lite, känns som att livet börjat på riktigt så att säga ;)

Igår så var några från fabriken ut och åt, men jag följde inte med. Har faktiskt inte råd om jag ska va ärlig. Men jag mötte upp dom senare på All Star. Dansade lite, surrade och hade kul. Dock drack jag inte men det var kul ändå.

Idag blir det nog bara att se på lite film och plocka i mina lådor samt försöka börja lägga ut Tradera/Blocket. Ta en långpromenad kanske och sen sova tidigt. Jobb imorgon!

Ps. jag sitter och kollar på kattkonpisar åt Charlie på djurskyddets hemsida. Ni kan ju gå in och kolla om det är nån ni tror skulle passa min lilla familj. Djurskyddet Umeå. Ds.

Nämen si på faen!

Nu börjar det gå bra igen, haha. Imorgon händer det roliga saker.

T.ex så har jag infört kjolfredag på jobbet, så sitter hemma nu och letar fram en snygg klänning/kjol jag kan ha på jobbet imorgon. Men den får inte vara för fin för ska vara på golvet några timmar först och lära mig mer om glaspartier. Jag har som sagt varit runt på hela fabriken, HELA!, på fyra dagar. Det är jäkligt mycket information/intryck att ta in och lära sig skillnader mellan olika saker på en dörr/karm/lister.

Vet ni att:
...olika lås kräver olika bläck
...det finns typ tusen olika dörrtyper
...lasera trä tar väldigt lång tid

Tänk om det bara är jag som kommer till jobbet i kjol och högklackat?
Men ja, det bjuder jag på i så fall. haha!
Killarna har jag som inte räknat med men hoppas lite på att tjejerna hänger på men vi får se.

This is so fun!




Nästan färdig

Idag var dag nr 3 på fabriken eller "golvet" wsom man också kan säga. Jag ska kolla runt på fabriken och prata med de olika personerna samt se vad de gör. Observera, notera och anteckna. Hittills har det gått väldigt bra men det svåraste är att veta va tusan man ska fråga om egentligen. Som tur är så har jag fått lite tips på frågor man kan ställa samt att de flesta är pratglada. =)

Men imorgon är den sista dagen, sen är det kjolfredag! Jag tyckte det var en bra idé att införa det på kontoret, hihi. Nu får jag ju faktiskt användning för en massa kläder som man annars bara har när man går ut eller bara har i garderoben för att de är för fina att ha till vardags. Högklackat och kjol, jajjemän! ;) 

Jag kom och tänka på en sak men kom på att jag kommer nog inte få nått svar för det är väl inga killar som läser min blogg, eller? Men jag har sett reklamen till nya Robinson och där får man se det manliga laget springa nakna på en strand.

Gör det inte väldigt ont i pungen att springa kommando?
Det borde väl vara som att springa utan sportbh med hängbröst? Eller?

Ja, betraktelserna från Bunkern (min nya lägenhet) är många och inte speciellt smarta alla gånger, men åh så roliga.

Nu blir det Yoga och sova sova sova säng!

Och?

Jag sitter och kollar på ett program på (4+1):an där en rik karl sitter och gråter för att inte vet vilken hjälporganisation han vill donera pengar till...självklart donerar man till alla. Jisses. Och kan han inte bestämma sig så sitter jag här och väntar.

Att få lön två månader efter man börjat jobba + bara en halv lön + att jag måste skatta bort en del = inte så kul konbination. 

Är du bitter? 
Ja! 

Är du less? 
Ja!  

Vill du hångla litegran och försöka glömma allt annat?
Åh ja!

Faktiskt

så är det som att jag nästan ger upp ibland....det har varit mer ofta den senaste veckan än vanligen.

Men nygammal stad, nytt jobb och tidiga mornar börjar ta ut sin rätt kan jag säga. Det blir ju inte bättre av att jag har en ny lägenhet utan möbler, fast nu ekar det inte lika mkt jämfört med när jag kollade på lägenheten.

Charlie Bronson trovs sådär...vi får se.

Förresten, Ensam mamma-Martin kom tydligen med i Tv3´s program. Vilken tur att jag inte skickade in papprena, annars skulle ni fått se mig på tv. ;)

Over and out!!

Lyftanordning 7,5 hp

Igår spontan gick jag ut med Kakan på Arenan i Örnsköldsvik...det slutade i succé! Vi träffade några vänner, inga fiender men tappade bort lillebror. Hm hur gick det till?
Jag rockade i min leopardklänning och mina vita sneakers med el-guror på (barnskor är bäst!) till ett mycket bra Sahara Hotnights.

Efter arenan fortsatte vårt lilla gäng till public för några öl och en rosé/red bull-drink (?). Den gick ner men det va väl inte det godaste jag druckit men man måste väl testa nån gång.
Nu blir det iaf sängen tillsammans med Charlie och en bok.

Imorgon ska jag packa ihop mina sista saker till Umeå, känns riktigt bra faktiskt


And the big finish!

Jag har fått en lägenhet i Umeå!

Imorgon åker jag och Kakan upp med storbilen och flyttar in. Woop woop!
Jag fick in nästan alla mina saker i bieln faktiskt, det är lite grejor kvar men jag slapp hyra ett släp. Phew! Jag hatar verkligen att köra med släp plus att det går så sakta. Men ska köra rätt sakta imorgon ändå. Bilen är rätt tungt lastad och det ligger några lösa saker i baksätet. Ni ska få se några bilder senare så kanske ni förstår.

Det viktigaste kommer upp i alla fall: kläder, skor, tallrikar, bäddset och sängen. Sen köper jag soffa, soffbord, bord, stolar, tv och tvbänk i Umeå. Antingen nytt eller via blocket/returbutiken. Nästan halva min inredning är från second hand faktiskt. Det finns mycket fint där. Ja just det, dammsugare....och städsaker...och mat! Näe, det tar vi nästa vecka.

Förresten, ni missade en sjukt rolig helg i Pite. Det enda jag ångrar är att jag inte spelade in när Pär drog "den lilla ordlistan" på Pitemål för oss på vägen hem. Hackspett har fått en ny plats i mitt hjärta, i alla fall på pitemål. ;)

Sov gott!

RSS 2.0