Uppehåll igen....

Jag kommer ta ett uppehåll igen från bloggandet, både för att jag inte har så bra internettillgång samt att det är en massa saker som händer i mitt liv just nu. Både bra och dåliga. Kika in om två veckor så är jag nog igång igen. Kanske.  Vi ses!!

Topless

Ja, det var tjejen som stod framför scenen på Larz Kristerz igår. Visst hon kanske ångrar det idag, men det var så jävla roligt!!

Hon stod framför scenen och drog av sig bhn som hon sen kastade upp på scen. Men det var inte slut där! För när kvällen började nå sitt slut så kom hon tillbaka, sträckte sig efter sin bh och drog ner sin topp för att få på sig den igen. Alltså hon stod halvnaken mitt framför bandet och försökte få på sig sin bh. Jag höll på att dö och det gjorde även bandet!

Igår var en toppenkväll. Ni som inte var där missade något kan jag säga. Jag fick träffa "Mamma Anki", telefonnummer bytte ägare, civilpolisen hälsade på oss, någon ramlade men i slutändan så fick jag dansa några danser iaf. =)

Den här kvällen gör jag om igen, någon som vill följa med?

Litet uppehåll

Hej allihopa! Jag vet att det var typ forever sen jag skrev ett inlägg sist, men har inte orkat. Jag har "pluggat", försökt i alla fall och så har jag försökt lösa det här problemet med att jag jämt är pank. Lösningen på det senaste blev studielån denna termin. Nu har jag råd att vara hemma och plugga samt att jag inte har arbetsförmedlingens krav på mig att söka jobb över hela landet. Varför skulle jag vilja det?
Jajja, tenta imorgon samt handling och diverse hemmafruinköp samt friskisträning och på lördag blir det Larz Kristerz med Emma på Parken!! Wiee!!!

Day 14 – What you wore today

Igår hade jag,ehh..få se...träningskläder. Jag la upp ett nytt träningsprogram på Friskis&Svettis, skönt! Så svarta trekvartsbyxor, en mörkblå NCC-tröja och svarta sportsockar. Fast det hade jag inte på mig hela dagen utan byte om till jeans och en lila-rutig, lite längre skjorta.

Ni skulle få bilder om jag hade batterier till kameran, men det har vi glömt köpa. På nått sätt tar de slut efter två kvällar...


Arsle...

Tyvärr blev det inget jobb i Umeå...tråkigt men sant...så jag är lite ledsen nu

Det var ju bara mitt drömjobb

Men blir nog på bättre humör imorgon kanske...

Skotertur/lunch

Idag tog jag och min sambo en tur upp på Koliden eller Kobergslia med hans skoter. Det var sol ute och inte så kallt samt att ingen av oss hade ätit lunch. Mysigt! Så ni ska få se lite bilder: 


Tog en panoramabild så man fick med hela utsikten


 
Kokostopp med strössel, mums!


Det var så härligt med SOL och att få umgås med min sambo i orange ovan ;)
Skotern måste också frostas av liteSen har jag en liten hälsning från Charlie, världens mysigaste katt:


Jag är sååå lat!!


Day 13 – This week

Nu är det ju onsdag...så kör onsdag till onsdag så får ni en vecka framåt! Eller ska det vara en vecka bakåt? Skit samma, jag gör på mitt sätt ;)

Onsdag:
Skotertur med min darling, väldigt mysigt men lite kallt. Jag kommer ha träningsvärk i armarna imorgon efter att ha klamrat mig fast bakom min karl på skotern. Haha. Jag har även ringt några samtal och gått på promenad med min katt. Fast han gick inte så långt. Katten alltså.

Torsdag:
Börjar väl dagen med plugg följt av en promenad runt byn kanske och sen te och mer plugg. Snart tenta. Men på kvällen ska vi äta middag i stan för att sedan dra oss vidare mot Fjällräven center för lite hockey! Tack svärföräldrarna! Jag ska även få ett samtal från FinInUnder (en jättebra underklädes affär) då jag lämnat in två bh:ar som gått sönder. Tråkigt, men sant...jag har väl frö stora bröst för den modellen helt enkelt. Haha.

Fredag:
Ser väl ut som torsdag (utan hockeyn då) men med ett litet vinglas på kvällen ;)
Nej för tusan, kl 09:00 ska jag på gymmet och få ett nytt träningspass. Blandade känslor inför det. Men efteråt så blir det lite handling på Kvantum, vi måste fylla på frysen inför helgen.

Lördag:
Ehhum....plugg? Öl Emma? Allmänt slapp dag.

Söndag:
Promenad, bakis och plugg...eller näe jag byter ut det sista mot en massa filmer i soffan tillsammans med min kissekatt.

Måndag:
Mera plugg och promenader. Jag ska försöka få tag på en bok också: Sex kilo på sex veckor. Den är slut överallt men vill verkligen ha den. Min vän trassel, som verkligen INTE behöver den för hon är så vacker ändå!, har boken och recepten ser fruktansvärt goda ut. Ingen svår diet direkt samt att nästan alla maträtter är mjölkfria.

Tisdag & onsdag:
Ser likadana ut: plugg och promenad. Jag har verkligen inte tid för annat. Jag har bestämmt mig.Jag måste även tillägga att bloggning samt Hem till gården är givna saker varje dag =)


RSS 2.0