Day 12 – What’s in your bag
I väska nr 1 har jag:
- en annan handväska (del 2 nedan)
- parfymprov, white musk från Body shop
- ett par engångslinser
- klubbkort på Body shop
- två påsar med Extra Eukalyptus
- Lypsyl för torra läpper (svider som fan men luktar honung och mint...)
- stift-refill till en 0.5 blyertspenna
- 1Gig usb-minne med fodral från Skanska
- nyköpt puder från Body shop (den enda affären som har min hudton till ett NORMALT pris)
- näsdukar
- Hudets försvarssalva
- en "bigsize" påsklämma (fråga mig inte varför)
- tre-pack örhängen från Gina (hjärta, pärla och diamant)
- stiftpenna strl 0.5
- 14kr
- en gummisak man ska ha på fingret för att lättare få tag på papper (från när jag jobbade på posten)
- en säkerhetsnål
- en bunt gamla kvitton
- ett x antal svarta hårnålar

I handväska nr 2 finner vi:

- massor av svarta hårnålar
- ett trosskydd (alltid bra att ha)
- 30kr
- en hårnål med en gigantisk sten på (passar väldigt bra till mitt svarta hår)
- två rosa läppglans
- försvarets hudsalva

I vanliga fall har jag bara handväska nr 1 men eftersom det var helg så fanns den andra väskan med. Så nu är det bekräftat att jag är en liten tant, för jag har många "utifallatt-saker". Det saknas plåster och vatten, then I´m good to go anywhere!


Day 11 – Your siblings

Varning för förvirring!

1. Styvsyster R
2. Plastsyster I
3. Storebror D
4. Plastbror N
5. Jag
6. Styvbror J
7. Lillebror A


3+7+ mig är alla adopterade från Sri Lanka när vi bara var några månader gammla. Ingen av oss är biologiska syskon och alla "hämtades hem" olika år. Vi är dock uppfostrade i samma familj så de är mina bröder, precis som att mina föräldrar är "riktiga" mina föräldrar.
 
1+6 är ingifta från min fars sida. J har en speciell plats i mitt hjärta och är en av mina bästa vänner. <3

2+4 är min mors sambos barn. Min mor och hennes sambo är inte gifta men efter tio år tillsammans så kallar jag ändå hans barn för mina syskon. Jag har inte så mycket kontakt med I eller N, men det är alltid roligt att ses och umgås.

Vi ligger rätt nära i åldern allihopa då det skiljer 10 år mellan den äldsta och den ynsta i "syskonskaran". Jag trivs med min "stora" familj, det är mysigt med lite fler än bara mina bröder på t.ex. julafton eller födelsedagar. Det är alltid något som händer. Jobb, barn, flytt och förhållanden. Jag vill ha en stor familj när jag väl skaffar en...två eller fyra barn tror jag...näe två får det bli. Då rymms vi i en vanlig bil och slipper köpa minibuss. Dom är så svåra att parkera...God natt!

 


Dimmljus

Jag är såå trött, jag fattar inte varför?! Direkt efter maten började jag frysa som en tok och så somnade jag på soffan. Den lilla katten väckte mig när han balanserade upp på min höft. Så nära som möjligt skulle han ligga. Han är så mysig!

Idag har jag varit i Umeå på intervju och sen åkte jag och Amanda på Häggströms. De har massor av fina kläder, men det blev bara en ormskinnstunika och ett laxrosa skärp. Ni ska få se bilder efter lördagen. Ska spendera den med Emma, så då kommer alltid kameran fram ;)

Ja just det, angående intervjun: det är mitt drömjobb...


Torsdag....

Imorgon (torsdag) åker jag till Umeå.

Jag ska träffa min handledare och prata om mitt ex-jobb. Jag ska äntligen få börja, fattar ni det?! Jag kommer kunna ta examen till sommaren om jag sköter mina kort rätt och har en väldig massa disiplin.

Nu har jag letat reda på alla böcker jag behöver till den återstående internetkursen så ska upp på universitetet och kopiera lite. Vi kanske ses om ni har vägarna förbi UB ;) Men mitt i denna lycka och nystart så måste jag försöka sova lite också. Jag får inte, INTE missa bussen till stan imorgon.

Möte med arbetsförmedlingen kl 10:00
Lektion i Teknikhuset, Umeå kl 15:00


Day 10 – What you wore today

Idag har jag på mig en rosa tunika från Gina, en svart ballongklänning från Rut m.fl, svarta leggings från HM och ett par svarta stövlar i konstskinn från Din sko.

Men in ska få se kläderna jag ska ha imorgon på min arbetsintervju...ja, ni läste rätt! Jag ska på min ANDRA arbetsintervju i år. Jag är såå lycklig! Även om jag inte får jobbet så får jag träning och erfarenhet ;)

Men jag tror jag ångrar mig, ni får inte se mina kläder. Jag glömde kameran i Björna och orkar helt enkelt inte låna Hanna´s och ta kort. Ni kanske får ett litet kort imorgon när jag kommit hem dock!

Resan upp till Umeå var lite jobbig. Tåget var försenat och sen stannade det i en becksvart tunnel. Jag som är mörkrädd! Som tur va så fick jag ett tröstande sms från Emma:
"Lugn, det ordnar sig. Tänk på mig. Jag äter ett plommon."

Jag älskar mina vänner


Utmaning!

Jag har fått en utmaning av Smaragdalena som undrar hur mina skrivarhörna ser ut and this is it:


På skrivbordet har jag allt: mobil, vattenflaska, tv-dosan + stereo-dosan, kalender, skrivblocket med "att göra listan" och ja, det är dubbla lampor.Om jag inte sitter vid skrivbordet så ligger jag i sängen med datorn i knäet och katten/sambon bredvid (sovandes då).

På något sätt så samlar jag på mig dubbletter av allt. Som ni ser har jag två par tofflor och på skrivbordet har jag två lampor (en bra och en dålig, samma gäller för tofflorna). Ni ser även att jag har en dataskärm till en stationär dator bakom min bärbara. Det är min sambos dator som för tillfället inte fungerar i vårt hem, men överallt annars fungerar den = det är fel på våra eluttag = vi borde flytta ;)

Jag måste ha min dator på skrivbordet för min elkabel har börjat gå av och jag har inte råd att köpa en ny. Annars skulle jag suttit i soffan just nu och filofiserat. ;)

Så nu vet ni lite om hur det ser ut hemma hos mig och vars jag skriver ihop mina lätt bittra blogginlägg, haha.

Jag skickar den här utmaningen vidare till alla som inte redan gjort den!


Puss på er!!


Day 09 – Your beliefs

Jag tror på att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad.

Men många förtjänar inte att bli behandlade med respekt om du frågar mig. Ja, jag är en bitter liten rund dam som sitter hemma och surar ibland. Men ibland blir man så less på folk som bara "spyr galla" över en. Men för det mesta så försöker jag vara snäll och vänlig.

Det ni måste veta om mig är jag är ärlig. För ärlig ibland kanske. Jag är bara less på att springa runt på tå och inte säga vad man egentligen tycker och tänker i vissa sammanhang. Det kanske beror på att jag haft f.d. vänner som sagt rakt ut vad de tycker utan att ens tänka på mina känslor. Det har gjort mig lite bitter och less samt väldigt misstänksam mot nya personer. Vill de verkligen vara min vän eller är dom bara artiga? Så när jag träffar nya person så intalar jag mig själv att de inte gillar mig och utgår från det. På så sätt blir jag inte besviken ifall det inte blomstrar upp en vänskap mellan oss. Jag är knäpp, jag vet.

Men i slutändan gör jag ändå inget annat än ler och går vidare. Det är min svaghet. Jag kan inte vara arg på någon alltför länge (om det inte är en total idiot). Nästa dag eller minut har jag glömt varför jag ens var arg från början. Oj, nu kanske jag strular till det igen! Men ni är van att jag går in på andra ämnen när jag skriver inlägg. That´s my thing!  ;-)

Jag tror på Gud, men går inte så ofta i kyrkan. Det gjorde jag mer när jag var yngre och jobbade som konfirmandledare. Nu kommer andra saker ivägen eller rättare sagt jag låter saker komma ivägen. Jag vill inte gå till kyrkan tillsammans med någon för det finns ingen jag vill gå med. Bara mig själv.

Jag tror att jag kommer börja störtgråta om jag går till kyrkan igen för där är jag säker.
Där är jag mig själv.
Där är jag den person som ingen av er känner. Ensam, stark, glad, ledsen och vis. Allt på samma gång. 
Jag är rädd för att gå till kyrkan men korset bär jag med mig varje dag i en liten silverkejda runt halsen.

Det är min tro, mitt hopp och min kärlek

Det är min tro...


08 - A moment

Jag tror det var när jag och min sambo åkte till Åre tillsammans med två av mina kompisar och min morbror.

Det var jag, min sambo, Kakan och Johan samt min morbror som mötte upp oss i mormors stuga i Åre. Jag, kakan och Johan mötte upp min sambo i stan (övik) och började sedan vår färd mot Åre i hans bil. Jag ville ju vara lite fin för min sambo, då detta var precisi början av vår relation, och hade på mig jeans och t-shirt. Inte ett bra val när man ska åka bil hela dagen.

Jag kände hur bältet tryckte mot min mage och att rastlösheten gjorde sig påmind. Så när vi väl var framme så hade jag världens magont och ville inget hellre än att släppa världens brakare! Men det vågade jag inte. Nu var ju min sambo med, så jag höll tillbaka allt vad jag kunde och sprang på toa så fort jag fick tillfälle.

Nu var det ju så att vi delade rum, jag och min sambo, så jag var ju tvungen att fisa nån gång under resan. Men helst ville jag göra det i sömnen eller nått. Då man inte är medveten om vad man släpper ut, haha. Men åter till ämnet! Min sambo frågade mig vad som var fel och jag berättade att jag hade ont i magen för att jag inte fått prutta.
"Jaha", sa han och la sig ovanpå min mage och tryckte hårt på den. "Prutta då! jag bryr mig inte!". Mer skämtsamt än argt och elakt.

I det ögonblicket insåg jag att det här är en karl att behålla. En man som VILL att jag ska prutta framför honom. Jag var kär.


Jag kan för övrigt berätta att den veckan vi var i Åre bestämde vi att vi var ihop och att vi älskade varandra. Så Åre har en väldigt speciell plats i mitt hjärta...

Mamma-helg

Idag for jag till min mor och imorgon ska jag på fest i en liten kvarterslokal tillsammans med grannarna på vår gata. Mammas gata alltså. Det är den årliga Hågatufesten!

Vi ska äta gott, umgås och dricka vin. Vuxenpoäng!
Sen blir det lotteri och styrdans tills siste man stupar. Det blir en rätt lugn helg alltså. Men är det tråkigt så rymmer jag till Emma tror jag.

Jag har en sak jag vill berätta: Ikväll blev jag officiellt tant.
Den större delen av min kväll har jag klippt ut recept från Buffé och klistrat in i en liten fin bok som jag fått av min mor. Allt detta "scrapbooking" genomfördes med  ett glas vin, rött då. Åhh ja ni såg rätt. Lilla jag har blivitt vuxen ;)

Nu ska jag snart gå ner och läsa mer i min fantasybok på mitt gamla rum. Ibland är det skönt att vara hemma men jag saknar min kissemiss...Lilla Charlie. Mys-katten.

Day 07 – Your best friend

Ni som följt min blogg borde vid det här laget veta vem min bästa vän är. Men för er som inte vet det så ska jag avslöja hennes namn nu:EmmaJag har andra bästa vänner också men Emma är ändå nummer ett. Även om jag kanske inte är hennes bästa vän så är hon min. Hon är snäll, rolig, knäpp, galen, snygg och har den mjukaste rumpan i hela världen! Mums!

Hur träffade jag Emma?
Jo, genom min låtsas bror Johannes. Tack Johannes!

Jag tvingade mig på Emma när hon flyttade upp till Umeå med sin karl och bjöd in mig själ voch mina vänner hem till henne på fest och andra galna upptåg. Jag tvingade hem henne till mig på fest eller mys genom telefon- och sms-terror. Det blev inte bättre av att hennes kille läste på samma sida av universitetet som jag. På det sättet visste jag när han skulle ut på upptåg med sin klass = Emma var ensam hemma = fest hos mig!

Det hela slutade i en vänskap som idag är en av de bästa sakerna i mitt liv. Vi har festat ihop, gråtit, kramats, skällt på folk och skrivit roliga rim på polisbilar ihop. Släng in lite äppelvin, tequila och en dator med internet så kommer du uppleva en fest som du sent glömmer, jag lovar!

Emma är fin, vacker och hon älskar djur. Precis som jag, även fast jag är lite allergisk.
Emma är rock - Jag är´R´n´B
Emma har svart - Jag har rosa

Nog om Emma nu, jag tror ni fattar grejen: Hon är underbar...


Den här gamla bilden summerar en av våra bästa kvällar ute på lokal: Lars Kristerz  


Klart jag är irriterad, dumjävel!

Usch, jag orkar inte skriva 30-dagars utmaningen idag. Jag är sur idag eller irriterad eller ja både och faktiskt.

Allt började igår.
Sahlgrenska skulle ringa och berätta vad som kommer hända med min lilla lever nu och hur vi ska gå vidare med mitt fall. Men nej, de hade inga svar på vad vi ska göra. De ringer om några veckor igen när de grubblat lite mer och tagit kontakt med folk utomlands som kanske stött på samma sak. Jag är ett specialfall förstår ni. De vet inte vad de ska göra av mig.

Bra eller anus? 
 
Så igår var jag sur och bråkig och den enda som ville umgås med mig var katten.

Idag var jag på möte på arbetsförmedlingen och undomsgarantin (UG) och jobbgarantin (JOB). Om man ska få gå med i UG-programmet måste man vara mellan 19-25 år och över 25 för JOB. Jag fyller ju inte 25 förrän i juni men satte mig med de under 25 i alla fall men blev skickad på mötet för de ÖVER 25.

Visst, fine, jättebra!

När vi sitter där inne så frågar jag ju hur det är med studier och det här arbetsmarknadspolitiska programmet. Nej det går inte ihop. Inte kan man studera och vara med här.

"Men varför kallar ni mig till ett möte om ett program som jag inte kan hoppa på pga mina studier?"
Handläggarna var tyst, inget svar.

Efter mötet så slussades  jag vidare från person till person och kom till sist till en karl som skulle kolla hur länge jag varit inskriven (det var en av de andra handläggarna som ville veta det). Han kollade upp det och frågade vad jag ville få ut av det.
"Inte vet jag", svarade jag. "Det var hon där borta som ville veta". Jag pekade på kvinnan som nu satt med sina kollegor och skvallrade varpå hon sedan lämnade platsen.

"Du låter lite irriterad, vad vill du ha hjälp med?", frågar då karl som hjälpt mig alldeles nyss.
"Inte vet jag! Varför är jag här?!"

Jag lovade att komma tillbaka kl 13 för då var det drop-in, sen tågade jag ut arg som ett ånglok.
Ni har tur som inte träffade på mig då...!

I slutändan visade det sig ändå att jag var på FEL informationsträff, att jag skulle vara på UG. Men nu är jag inskriven i UG och ska träffa min handläggare nästa vecka. Nu äntligen kanske jag får lite pengar, bara lite. Så jag har råd att betala hyra, mat och räkningar.

Btw, jag klarade min tenta som jag skrev i Umeå = överlycklig!


Day 06 – Your day

Min dag började 05:00 imorse, jag kunde inte sova så jag la mig på soffan och kollade på tv med katten i knäet. Han sover hela tiden och vill vara nära mig så mina ögon var inte vackra idag. För er som inte vet så är jag lite allergisk mot pälsdjur, men inte tillräckligt för att få det på papper från min läkare. Jag har bara "förhöjda allergi-värden" = jag är allergisk mot nått men de tänker inte ta reda på vad.

Jajja, efter det så åt jag lite hårdbröd och spelade Fable II till klockan 12. Ja ni såg rätt, jag är en spel-nörd och jag älskar fantasy! Typ Harry Potter (love it), Sagan om ringen och nästan alla böcker av David Eddings. Jag försöker spela ut fable II så jag kan börja med trean som jag fick i julklapp av min sambo. Storyn har jag spelat ut för längesedan, men det är alla sidouppdrag som tar tid. Skaffa pengar och köpa fastigheter och befria slavar och slås och en massa skit.

Jag och katten sov till 13 kanske...sen klev jag upp och kollade på ännu mer tv följt av en liten promenad till Konsum. Vi hade inga köttbullar hemma och jag tänkte verkligen inte ställa mig och göra några! Köpte lite kyckling till imorgon med.

Gick hem, kokade makaroner, stekte köttbullar och tillagade  min egen brunsås. Ja visst ja, jag glömde! Jag var ut med Charlie på en liten promenad också. Vi gick kanske fem meter, sen kom grannen och Charlie blev rädd och klöste upp ett sår i min hand. Aj aj aj.

Jag har tvättat, diskat och gjort den där uppgiften till min internetkurs. Den skulle vara inne idag. Det skulle även rapporten vara...den som jag sa att jag skulle fixa förra veckan. Jag är så lat. MEN nu ska jag göra färdigt rapporten, kolla lite tv, kanske dricka en kopp te och sova.

Imorgon kommer jag vänta på ett viktigt samtal från Sahlgrenska.
Jag är nervös.
Lite arg.
Lättad.
Rädd.

Undra vad de kommer säga den här gången...?

Nervöst!

Jag hatar vår tvättmaskin. Ja, jag är glad att vi har en men den måste fan fungera också!

Imorgon ska jag iväg på en viktig sak och hade glömt tvätt en skjorta jag ville ha. Vad händer?!
Jo tvättmaskinsjävlen tvättar i två timmar, låser luckan så jag inte får ut tvätten och när jag väl får det så luktar den SKIT!! Instängt, gammalt och blött. Nu har jag satt igång maskinen igen...suck!

Jag hatar vår tvättmaskin men jag är glad att jag har en så söt kissemiss som vill vara nära mig hela tiden. Just nu ligger han bredvid mig i soffan och ser på tv. Han gillade "Christine", men slutade kolla när jag bytte till "Jersey Shore". Zappade fram och tillbaka mellan de två programmen och han kollade bara på tvn när jag hade på "Christine"! Undra varför? ;) Höhöhö!!

Jag tror vi avslutar med en låt: RoyalRepublic - Tommy Gun!

Day 05 – Your definition of love

För mig är kärlek när man:

 • kan prutta (väldigt viktigt!!) framför varandra
 • kan säga att den andra personen har dålig andedräkt och den inte tar illa vid
 • kan skratta med och åt varandra
 • inte kan vara arg på den andra personen längre än fem sekunder
 • får en kissekatt i julklapp trots att den andra personen inte alls vill ha ett djur
 • får köpa lila och leopard-mönstrade handdukar som faktiskt används
 • litar på varandra
 • får spela Angry Birds tills batteriet på mobilen tar slut
 • kan ligga i varandras armar på morgonen och bara mysa...


För mig är det viktigt att jag kan vara mig själv. Det kan jag vara med dig.

Tack!


Day 04 – What you ate today

Haha, det här kommer bli roligt.
Idag har jag ätit:
 • Frukost: Tre mjuka fajitabröd med mjölkfri creamcheese med smak av ädelost, på två av dessa hade jag skinka och på den tredje hade jag rostbiff (Ja, charlie fick smaka)
 • Lunch: En liten bit tacolasagne med ett berg av sallad tillsammans med tacosås
 • Middag: Två fajitabröd fyllda med Järvsö kebab (stark sås), sallad, tomat och lök samt tasosås
 • Minst tre koppar te och lite vatten
Jag är dålig på att dricka vatten och bra på att dricka te. En annan sak ni kan lägga märke till är att jag gillar bröd och kött. Haha. Jag är en liten grottmänniska.
Men jag gillar vegetarisk mat med, faktum är att det är bättre för min mage.

Okej, 2011 lovar jag att börja äta mer vegetarisk mat och försöka röra på mig mer!

Uppehåll

Jag kommer ta ett litet uppehåll med bloggandet och speciellt  30-dagars utmaningen i helgen. Just nu befinner jag mig hemma hos Hanna i Umeå och imorgon ska jag skriva ännu en av mina släptentor = kanske ta examen nån gång.

Men i alla fall så tänkte jag vara social med henne och sen bara ta det lugnt i helgen. Känner en förkylning påväg in och har inte tid att bli sjuk nu. Speciellt inte om jag ska på den där saken på torsdag. Håll tummarna att det går vägen!

Nu ska jag sova så man är pigg imorgon...suck....önska mig lycka till!

Peace out

Day 03 – Your parents

Jag har en mor som heter Lena och är specialpedagog. Henne kan jag prata med om allt! Nästan allt. Inget för personligt, men det spelar ingen roll för hon vet det mesta om mig i alla fall. Jag brukar ta med henne när jag ska till doktorn för hon vet vilka operationer jag gjort och har min sjukdomshistoria i huvudet. That´s my mum! När jag var liten och opererade in ett rör i örat var jag så glad för:  "Jag fick ha mamma ensam en hel/halv dag".

Min mor är uppvuxen i Umeå och det var där hon träffade hennes nuvarande sambo.
Min mor är speciell för hon kan vara glad, arg, bestämd och barnslig på en kvart.
Min mor har många bollar i luften och engagerar sig till tusen inom olika handikapporganisationer.

Jag skäms ofta för min mor, jag blir alltid 13 år när jag är med henne. Allt är pinsamt. Jag beundrar min mor som hinner och orkar engagera sig inom alla dessa organisationerna och projekten. Hon letar stipendier till min lillebror så de kunde åka utomlands ihop eller få pengar till en handikappbil, hon ger förslag på hur resecentrumet borde vara mer handikapp-anpassat och ger även förslag på hur Örnsköldsviks centrum kan bli med handikappinriktat. Jag har inte den orken, jag engagerar mig inom miljön istället. Vi har varsitt område hon och jag. ;)

Min mor lärde mig att vara röd.
"De blå vill bli rikare och rikare medan de röda vill hjälpa de som har det svårt. Det är viktigt att tänka på andra än sig själv".
Nått sånt har jag fått höra hela mitt liv, men på ett sätt är det sant. Men jaja, nu ska vi inte gå in på politiska åsikter. Det roliga tar vi en annan gång ;)


Min far heter Gunnar och kommer från Ås, ca 2 km från Örnsköldsvik. Han är läkare, överläkare och nått annat som jag inte vet vad det är. Min fars yrke har alltid varit ett mysterium för mig. Jag vet egentligen inte vad han sysslar med och det är ingen idé att fråga för jag skulle nog inte förstå det i alla fall. Haha.

Min far älskar katter, men erkänner det inte riktigt.
Min far är väldigt disträ och förvirrad, dock inte på jobbet bara hemma. (T.ex: när han frågade om jag tyckte det skulle bli kul att gå på balen och ta examen då jag påminde honom att det var nästkommande år.)
Min far är lite barnslig, men givmild och förstående (ibland).
Min far och jag har en bättre relation till varandra idag än för tio år sedan.
Min far är supersmart. Han kan allt, vet allt och har allt. Han har verkligen allt!
Min far köper saker åt sig själv, slår in dom på julafton och klistrar på en post-it där det står: " God jul Gunnar önskar Tomten". Vi funderar alltid på vilken maskin han ska köpa sig till nästa jul. En ny grill kanske?

Jag gillar min far och ja, jag skäms för honom till 98% av tiden men i efterhand skrattar jag åt det. Min far drar konstiga skämt men lär mig samtidigt nya saker. Jag visade honom Maru - the cat och han blev fast och visade kollegorna på jobbet. Hihi.

Båda mina föräldrar har rest väldigt mycket, jag tror de har varit nästan överallt. Tillsammans eller var för sig. Transsibiriska järnvägen, kina, thailand, usa, island, egypten...ja massor av ställen! Jag är avis, men får väl skaffa mig ett jobb och resa lite jag med i framtiden. Mina föräldrar kommer jag alltid skämmas för men det vet dom om, därför fortsätter dom som vanligt. Jag gillar mina föräldrar.

Här kommer lite mer Maru - the cat tillängnad min far! =)

Charlie - The Christmas Cat

Åh nu ska ni få se mer bilder på min älskade sex kilos myskatt som jag fick i julklapp av min sambo.

Charlie är en hittekatt från Djurskyddet Örnsköldsvik och han är världens goaste! En man utanför Örnsköldsvik hittade Charlie och började mata honom med korv och mjölk. Detta fortsatte han med under hela hösten, men när vintern kom och mannen skulle resa bort så gjorde han det enda rätta: Han ringde till djurskyddet och bad dom komma. Dock lämnade han inte Charlie helt utan skickade med den sovfilt Charlie haft ute. Den ligger under elementet i vårt kök nu. En vacker blå-turkos Thailändsk handduk med guldbroderier.

Charlie placerades i ett jourhem och sen började man annonsera i lokaltidningen samt på webben. Ingen ringde och vi fick chansen att träffa honom.

Det var kärlek vid första ögonkastet. Han låg på våra fötter, vi fick hålla i honom och klia honom på magen. Han hade valt oss och vi honom.

Papper skrevs på och Charlie kastrerades samt öronmärktes redan samma vecka.

Den 20e december kom Charlie hem till oss. Just nu är han bara inne och visar inga tecken på att vilja gå ut, men kan man klandra honom? Under sin tid utomhus samt att folk har kastat både sten och snö efter kissen vår förstår jag att han vill vara inomhus ett tag. Få kärlek och värme.
Just nu ligger han på en liten filt brevid mig och sover. Tror jag ska göra honom sällskap ;)

Ps. Vi döpte om honom till Charlie, Charlie Bronson. Ds.

02 - Your first love

Nej nu kommer inget mesigt inlägg om en karl. Vet ni varför? För min första kärlek dumpade mig på alla hjärtans dag för att en annan tjej var avundsjuk på att vi varit ihop så länge. Två hela veckor! (Hon hade förretsen bara varit tillsammans med samma kille i en vecka)
Min första kärlek började långt innan det. Jag tror jag var runt fyra-fem år kanske och var hemma hos min älskade farmor. Hon brukade passa mig när mina föräldrar var upptagna på annat håll. Det passade mig utmärkt då jag fick hjälpa till att baka och mysa och kolla på alla roliga broderade kuddar som hon hade. Sen fick man mumsigt fika och köttbullar med min första kärlek:
Felix Tomatketchup eller som jag ska sa när jag var liten: Kaprutta!

 

Min farmor lärde mig att det hette Ketch - UPP, inte kaprutta. Man skulle upp med korken. Nu hittade jag ingen bild på den gamla flaskan där man skruvade upp korken så ni får nöja er med bilden ovan. =)

Jag har Ketchup på det mest och i de flesta maträtter typ Köttfärssås, Korvstroganoff och det är gott till tacos. Alla tjatar om att det är så mycket socker i Ketchup - men jag bryr mig inte. Jag tål inte mjölk och får ont i tänderna om jag äter för mycket godis eller dricker för mycket läsk. Så varför kan jag inte få äta ketchup istället?

Min sambo tycker jag är knäpp för det går åt en massa Ketchup i detta hem. Han gillar för övrigt det andra märket (som jag inte gillar) och jag gillar bara Felix så det slutar alltid med att vi köper två flaskor.

Onödigt? Ja kanske.

Bryr jag mig? Nej verkligen inte för:

 


Men va fan

Jävla skit.
Jag hatar internetkurser....!!!
Jag har suttit i en timme och gjort min del av rapporten som ska in snart och vad gör jag?! Jo skriver två sidor om fel del! Fan fan fan fan! Jag har inte tid med det här.
Nu blir det att gå upp tidigt imorgon skriva klart min del, packa väskan, plugga och sen in till stan för träning och en annan sak som jag berättar sen. Vill ju att ni ska fortsätta läsa min blogg så lämnar en liten cliffhanger, moahhaha!
Imorgon lovar jag er att jag ska lägga upp bilder på min lilla kissemiss Charlie. Best christmasgift EVER!
Nu ska jag sova, Night!

RSS 2.0