PDOL 2011?!!

Kl 10:00 avgår bilen från Örnsköldsvik med destination Piteå. Det finns två platser lediga i bilen men ni måste stå ut med mig och Emma som skrålar med till varenda låt på radion. ;)

Var förresten på stan idag och fyndade lite, t.ex. en ny handväska i fake-skinn med axelrem (100kr) och två toppar samt en bikiniöverdel = 273kr! Perfa! Inhandlade även en ny mascara, svart linne och en svart klänning. Jag ska låta acessorarerna/naglarna lysa en kväll och ja bilder kommer nog på det. I alla fall om jag känner Emma rätt.

Bilen är städad och imorgon ska den tankas samt fyllas på med olja, spolarvätska, kylvätska och mer luft i däcken. Ja, jag vet vad jag gör. Sist jag lånade bilen till Pite fick jag göra samma sak all over again...fun! Men skulle ändå aldrig överge den lilla röda faran men sportvinge...

Men nu måste jag återgå till tvätten. Smart som man är så tvättade jag kläderna till PDOL tillsammans med kläderna från Arvidsjaur...inte så smart! Nu luktar allt tjära och myggmedel,,,men nån lapp kan man väl dra till sig...stjärt-lapp. Haha.

Humorn är på hög nivå just nu...tror det är bäst att logga ut och säga "Tack och godnatt!!"

Men först måste ni "Wake up"...!!!!

Ps.

Emma är den bästa roadtrip-vännen ever...

Mhm vi får väl la se med det...

Over and out!

Ds.

aj aj aj

Idag var jag och hämtade de sista sakerna hos mitt ex samt hälsade på några av tjejkompisar som bor i byn. Det var mycket trevligt. Jag träffade även två snälla pojkar som satt och räknade på riskorn på ett schackbräde...Ja det är en lång historia som jag kan ta en annan gång.

Nu har jag lite ont i magen och min själ...det kan bero på att jag glömde äta middag och är lite stressad. Snart börjar jag ju jobba men har fortfarande inte löst boendefrågan.

Näe...nu måste jag nog sova. Magen och huvudet värker...

Up to North we go!

Om några timmar sitter jag på bussen upp till Arvidsjaur. Det ska bli intressant att se hur det ser ut där samt se om man orkar gå hela dagarna tillsammans med Trassel.

Hon jobbar där uppe i sommar, eller ja på lite olika ställen, men skog. Så nu ska jag hälsa på henne, hjälpa till eller störa (välj själv) samt bara umgås. Det kommer bli great! Även om det regnar så har vi ju faktiskt varandra.
Jag har med mig dubbla regnställ, stövlar och kängor (både med högt och lågt skaft) samt sneakers och flippisar...undra vilka man kommer att använda mest? Brallorna blev självklart varsel, så Trassel kan hålla reda på mig. Haha. Ni kommer få se några väldigt vackra bilder på mig, mina varselbrallor, mitt orangea regnställ och min röda sylvester! Tihi.

Vi ska även genomföra ett experiment: Biter myggen mindre om man käkar allergimedicin? (jag paxade rollen att få ta medicin, haha).

Men nu måste jag sova...ipoden är laddad, lika så mobilen, kontokortet är laddat...nu är det bara till att sova.

Puss på er och ses om några dagar!

snabb-visit nr 2!

Ja, så packar jag väskan och drar till Ume åter igen. Bara över dagen då, kanske...?
Ska skriva på kontraktet för jobbet, käka lunch med en kompis och skriva ut lite papper på Uni samt kolla på en lägenhet. Jisses, hur ska jag hinna med allt? Haha.

Men naglarna är målade och kläderna ligger framme på bordet, nu är det bara skönhetssömnen som saknas...

 

gissa vad?

Jag har fått JOBB!!!

Var på arbetsintervju i fredags i Vännäs (3 mil utanför Umeå) och det gick jättebra. Det kändes som att sitta med tre kompisar på intervjun. Vd:n var jättetrevlig. Efter intervjun fick jag kolla lite på deras program och sen kolla runt lite i fabriken.

På eftermiddagen så ringde dom från Manpower och sa att de gillade mig och erbjöd mig jobbet på Dooria.
Jag ska jobba som beredare på ett dörrföretag.
Ha kontakt med leverantörer och kunder samt kolla ordrar innan produktion.

Jag börjar den 15e aug så sitter och letar lägenheter i Umeå as we speak.

Mitt liv kommer börja den 15e aug..kan ni fatta det?

Första riktiga jobbet
Första riktiga lägenheten (för mig själv)

Är både rädd och glad på en och samma gång...hur kommer detta gå? Tihi

Stay tuned!

Ps. jag har inte gjort designen själv, jag fick hjälp och bilden på ängeln är från en amerikansk kille. Länk till hans hemsida finns nedan. Ds.


Finns det randiga barn?

Igår hade vi världens roligaste samtalsämne vid middagsbordet och nej, ingen var full. Eller?

Det hela började med att mammas sambo berättade att han läst en artikel om ett vitt par som, efter förlossningen, fått ett svart barn. Mannen sa hela tiden att frun varit ortrogen men så var inte fallet. Vilket bevisades på nått konstigt sätt...men i alla fall så hade mannen varit på en bordell i Danmark, legat med en prostituerad som innan honom legat med en svart man...

Nu kommer det värsta: hur de vuxna vid matbordet börjar prata sperma och vem som förde över vad till vem...alltså, svart man till hora, hora till gift karl, gift karl till frun = svart bebis?
Kan säga att både jag och lillebror funderade både en och två gånger på vad som fanns i deras glas.

Men det slutade inte där utan mor började prata om ett par som fått tvillingar där ena ungen var vit och den andra svart. Är det ens möjligt? Ja, om dna:n finns långt bak i släkten så kan det vara möjligt. Eller?

Sen flippade det ur totalt med prat om bebisar som var randiga eller fläckiga...och dom som var randiga, var dom arga som små bin? Som sagt, jag slutar aldrig förundras över hur de ens kommer på sånna här funderingar men det är min galna familj. You gotta love them ! ;)

Jag orkar inte skriva den korrekta termen av mörkhyad eller asiat eller europé, ni får nöja er med svart och vit bebis. Det var nog krångligt att hålla reda på vem som gjort vad eller hur det nu va?

Jisses, nu igen?

Har nyss kommit hem från en underbart trevlig kväll tillsammans med E. Jag började med en promenad till min far för att hämta en bil, sen stressade jag hem, snabbduschade ocn ner på stan för att mötas av bilköer....

Jag hade glömt att konserten med Orup slutat precis då...suck...men stressade vidare och kom till slut fram till bion. E hade redan köpt biljetter till Baksmällan del 2 så jag köpte popcorn, mumma! Vi skrattade, surrade och fortsatte surra över en kopp kaffe/te på Public. Mycket trevligt, gärna en gång till tack! =)

Men nu är klockan 00:55 och jag borde sova. Imorgon ska jag på intervju i Vännäs och jag har inga kläder att ha på mig då allt ligger i tvätten samt att jag inte har en aning om hur fan jag ska hitta dit. Suckelisuck!

Well well, I´ll keep you updated! ;)


Förresten: Grattis Roger på födelsedagen! (i efterskott...men det är tanken som räknas!)


2-års jubileum och 120/60?

Det är väl inte precis på dagen, men nu är det i alla fall två år sen jag opererade mig på Sahlgrenska...nej, jag vet fortfarande inte vad de vill göra med mig så jag är fortfarande deras patient. Deras special patient, haha. Jag har inte fått svar på årskontrollen som jag gjorde FÖRRA året. Tydligen så är inte läkaren i Sverige och han i Danmark överens men de håller på att bygga ett nytt labb på Sahlgrenska så i augusti kanske jag får mer svar. Fram tills dess så stakar jag mig fram så gott det går.

Jag hatar verkligen att inte kunna få svar på mina frågor och ja, jag hatar att jag inte får skaffa barn. Inte för att jag har en karl eller vill ha barn nu, men bara grejen att jag inte får...

Jajja, slut upp me bitterheten nu och ge dig ut på nya äventyr!

Det finns en utmaning att man ska motionera minst 60 min per dag i 60 dagar...Challenge accepted!
Men varför 60 min när man kan köra 120min?

Jag började igår med 60 min och kör 120min idag. Kanske man kan köra varannan?
Varför gör jag det här?
Jo..jag ska på bröllop! En gammal klasskompis från grundskolan ska gifta sig och jag är bjuden på vigseln så vill komma i lite form tills dess. Det kommer vara några där som jag inte alls vill träffa och ja, låt mig vara töntig, men vill glänsa lite. Det är väl inte så mycket begärt av tjejen som hållit sig i bakgrunden av alla andra hela mitt liv, nu är det min tur!

Men nu har jag inte tid att sitta här, jag har en sjö att varva!

Later!!


RSS 2.0