Lägenhets-Midsommar

Jag var med Umebrudarna på midsommar, lägenhetsfest är fan underskattat faktiskt. Vi kunde spela kubb, dansa och leva rövare natten lång i alla fall. Moahhaa. Självklart taggade vi om på lördagen och körde en tvådagars. Mycket roligt!

Så när ses vi nästa gång? Augusti?
Det blir lite planera när man inte bor i samma stad och jobb/semester ska passa in för alla.
Men nog om det nu!

Jag måste berätta om de roliga post-it lapparna som kom fram på efterfesten på lördagen. Folk skrev saker på dom och "taggade" varandra. Jag fick lapparna: "Pulver", "Högstadie-elev" och "Get your wet beaver out of my face"...själv så taggade jag "Mr Strawberry daiquiri" himself i pannan. Haha. 

Nu är jag hemma i Övik igen men inte så länge. Imorgon åker jag tillbaka till Umeå och på tisdageftermiddag flyger jag till Sthlm och blir kanske där veckan ut. Jag har inte bokat nån hemresa än, men det löser sig på nått sätt. 

På tisdagmorgon ska jag lämna in min kära moders bil på en verkstad i Umeå, ja när man kör specialbyggda jänkare så kan man inte lämna in dom på vanliga verstäder. Suck. Tur att man är en så snäll dotter och fixar.
På onsdag ska jag på äventyr i Uppsala...kolla in senare i veckan så får ni se vad...men nu måste jag sova. Tvätt/städ/inskolning av kissemiss hos moster Emma/packning och bilfärd norröver...livet i en kappsäck är INTE glammigt för fem öre.  

Regniga torsdag....

Det regnar så mycket ute att man inte an se till andra sidan fjärden i Övik...ja, dimma kan det ju också kallas. Jäkla tråkväder.

Jag hoppas verkligen det spricker upp och blir finare tills imorgon. Det är ju midsommar för tusan! Jag vet dock fortfarande inte vars jag ska vara: Ume eller Övik...allt beror på om jag hittar en kattvakt eller inte. Visst älskar jag det lilla fybenta djuret men när man är singel och inte har kattvakt så är han ganska jobbig. Nu ska man ju fara land och rike runt på intervjuer eller ja, förhoppningsvis inte. Jag håller tummarna för Umeå och Sthlm, sen är det bra. Ja Afghanistan också, men det blir först mot hösten.

En sak som är bra är att min tatuering ser mycket bättre ut nu, rodnaden har lagt sig och nu är den mest torr. Smörj, smörj, smörj!

Nu tror jag dock det är dags för lite tvätt och sen lunch...måste förbereda mig för en vecka på "rymmen". See ya!

Tisdagsmys

Idag har jag varit och dammsugit öronen samt varit på hörselkontroll, det är lika kul som det låter. Men nu hör jag som en prinsessa i alla fall och naveln i örat kollades upp. Sen trippade jag ner på stan, kolalde den torra tatueringen (som nu ska bli fin har jag bestämt!), hoppade in på arbetsförmedlingen och skrev in mig på nått ungdomsprogram...jag vet inte..ska kolla upp det mer imorgon...kanske...
Ringde Emma och frågade om jag fick komma till henne tidigare och JA det fick jag vilket resulterade i en fruktsallad och tre pepsi MAX.

Mys med två underbara brudar på en tisdag kan göra mycket, väldigt mycket, för mig just nu. Det regnar, jag har fortfarande inte hört om nått jobb och skolan går sådär...så jag är väldigt glad att ni finns i mitt liv!

Nu ska jag ta av mig linserna, krypa ner i sängen med myskatten och se på nån serie...

Imorgon drar helvetet igång på riktigt...


This is what I got for my B-day!




Hur snygga är dom inte?! Så jäkla nöjd och tack Trassel och L för presenten!


Jag fick även "Emma" i present <3


Den mousserande Jumboflaskan delade vi allihopa på på balkongen i solskenet och till Roséflaskan kom även en halvliter fanta, men den drack jag upp dagen efter. ;) Weekendpaketet fattar jag inte riktigt, men det hängde ihop med två öl, en chipspåse, Beerbell och "emergency Dildo"...så ja det hänger väl ihop på ett sätt. Hihi.

Over and out!

Svinsexa och cykeldäck

Hej och Hallå bloggen!

Gissa vad jag gjorde i helgen?
Jag CYKLADE till krogen!
Jag kan knappt cykla rakt när jag är nykter och det går knappast bättre nän man är salongs. Dessutom var det väldigt lite luft i däcken på cykeln, sadeln satt inte fast och jag hade en öl i ena handen. Men jag tog mig fram till krogen i ett stycken. Haha!

I fredags var jag bara hemma hos min mor och tog det lugnt. Sen på lördagdag tog jag en långpromenad på ca 6 km, dusch, packa och sen mot Umeå och tjejfest men nya och gamla bekantskaper.
Men vi måste gå tillbaka en dag åter igen...jag har haft lite problem med läkningen av min tatuering, så har fått tipset att tvätta den och låta den torka ut. Visst kan jag göra det, men det resulterade dock i att jag var så torr när jag kom till Umeå att huden sprack på ett ställe och jag började blöda. Jippie! Var bara att leta upp numret till sjukvårdsrådgivningen (inte för att de kanske skulle göra nått, men man vet ju faktiskt inte), sitta i telefonkö och få rådet att sätta på en plåster...

Så ja, jag gick på krogen med två plåster över min nya tatuering. Det bjuder jag på!

Kvällen började på Invito, mycket trevligt ställe faktiskt. Väl där så träffade vi två trevliga pojkar och en tredje kom och anslöt sig till vårt sällskap senare på kvällen. När vi sen intog dansgolvet så hittade vi ett gäng killar som var på svensexa. Eller SvinSexa som de själva sa. Jag dansade mig trött, frågade ut bartendern om vilka ölsorter de hade på fat (vilket roade mitt sällskap väldigt mycket) och var precis överallt och ingenstans.

På söndagen var jag ganska trött...men träffade fina L på en fika på stan. Det slutade med att jag följde med hem till henne och R, kollade på R´s korp-fotbollsmatch och käkade middag med dom. Sen var det ba å piss å gå lägg sig.

Men tack alla tjejer för en mycket trevlig helg, tokigheter och trevliga samtal. Vi får se hur mentorskapet slutar och jag hoppas att brudgummen får tillbaka sin förlovningsring från "putsningen"....


Promenad, packa och på bussen?

Ja, nu drar jag iväg igen. Denna gång blir det tio mil norrut, mot Umeå och tjejfest! Det är en kväll med nya bekantskaper som lockar denna gång.

Jag hade ett val att stanna hemma och mysa med Nettan eller min karl (som jag för övrigt ff inte gett en lapdance i födelsedagspresent och nej vi är inte ihop.) MEN jag har sån tur att min tatuering har blivit infekterad eller nått. Den ser ut som skit iallafall...bajs. Så känner mig inte så sugen på att gå ut i Övik faktiskt, bättre att fly fältet och återkomma med en färdigläkt och vacker gaddning.

Men nu ska det packas och funderas på vilka kläder man skall ha med sig...hmm,...

Förresten, är det nån som köpt skor från Brandos.se och vet hur man får tag i Kundtjänsten?
Please do tell me !

Puss


Snart är det lördag!

Snart är det helg så he på lite bra musik eller nått t.ex:

3OH!3 feat. Katy Perry - Starstrukk

eller

3OH!3 feat. Ke$ha - My first kiss...

Jag skulle gärna vilja länka så ni bara kan klicka på ett youtube-fönster på min blogg men på nått sätt så blir allt vänster...nej höger-justerat. Ser helknäppt ut. Ni får hålla till godo med länkar tills jag försökt lösa det. Nu ska jag fokusera på att leta fram Eurokoder samt SIS inom projektering av nybyggnationer av hus. Kul va?

Puss!


Ljuddämparhelvete...!!!

Åh fuck...hade skrivit ett skitlångt inlägg och glömt att man måste spara eller kopiera då man loggas ut automatiskt efter ett tag. Jajja...ska berätta snabbt om min senaste vecka:

Fredag: Lillebror tog studenten, han kom på det för två veckor sen så det har varit lite stressigt hemma. Mamma väckte mig kl 07:00 på torsdagsmorgon och sa: "Du kommer väl ihåg att dammsuga hela huset" varpå jag fick ett utbrott och skrek: "Jävla tjat, jag ska!!" jisses.
Som tur är så stack mammas sambo på morgonen så var ensam hemma att göra allt, eller ja, min mormor kom också och hjälpte till...hon är alldeles för snäll.
PÅ kvällen så hjälpte en kompis mig att baka tårta eller ja, drack öl, kollade på och läste receptet för mig.

Lördag: var min födelsedag. =) Var lite stressigt då nån inte hade lämnat bilnycklarna hemma så jag fick vänta på Trassel innan jag kunde handla. AM hann före oss hem till och med. God damn it! Dock gick matlagningen bra, vi körde in färdig marinerade fläskytterfiléer i ugnen och alla fick värma på potatisgratäng som fanns kvar sen dagen innan. Sen blev det presentöppning, ni ska få se bilder. Är så glad för mina vänner, hihi. Trodde verkligen inte att jag skulle få nå presenter. Men tji fick jag! Ni ska få se bilder på allt sen, men inte idag. Är för trött för det.
I alla fall så fortsatte vi vår 12-timmars fest, hehe. Det var mycket mysigt.

Söndag: Frukost med alla som sov över, mycket mysigt och film på kvällen, perfekt söndag!
Måndag: Jag inkasserade min egen present till mig själv: En tatuering by Mt Zid himself (bild kommer när svullnaden lagt sig lite och nej det är inte Justin Biber)
Tisdag: Arbetsintervju i Umeå....synd att jag legat med han som intervjuade mig annars hade jag nog fått jobbet...skojar bara eller?
Onsdag: Mammas ljuddämpare går sönder så ringer till en vän som är mekaniker. Det visar sig att vi har ett stort hål i ljuddämparen samt att den lossnar från ena fästet och vi måste byta delar av avgassystemet..typ från katalystorn och bakåt. Det är sönderrostat till tusen...suck.
Torsdag (idag): Har ringt över hela Sverige och letat reservdelar till mammas bil. Det är fan inte lätt att hitta till en bil som inte säljs i Sverige. Så känner ni nån som säljer ljuddämpare till en Cheva Uplander -06, hojta till!

Nu ska jag faktiskt lägga mig på sofflocket, se en film och sen sova. Imorgon ska jag beställa bildelar, ringa till proffessorer om sommarkurser och beställa blanketter från Folksam...You gotta love my life right now!

Satan....

Jag vaknade med solting och huvudvärk idag...jag har inte ens varit ut än...

Jag kommer seriöst att avlida idag...

Lillebror tar studenten idag med, så på med klänningen och le!

Jag hoppas vi hörs mer sen ;)


RSS 2.0