Första, andra, tredje!

Idag har jag varit på auktion med mamma! Haha, det var jättekul. Det tyckte inte min mor dock, så vi for efter ett tag. Men innan det så köpte hon en stor (jag menar stor) iransk matta som vi ska ha i vardagsrummet. Det fanns en staty som jag var lite intresserad av men när priset började närma sig 600-700kr (och de skulle ha 25% ovanpå auktionspriset) så ångrade jag mig rätt fort. Men nu vet jag hur det går till och till nästa gång ska jag ha mer pengar på banken. Var även sugen på några tavlor och en kristallkrona, dock lär de också blivit rätt dyra.

Vad har jag annars gjort idag?
Hmm...försökt plugga och gått på långpromenad med mammas hund Molly efter Järveds strand. Det var jättefint, soligt och vindstilla. Det enda som saknades var sällskap...fast var rätt mysigt att gå där själv med.
Sen kom jag hem och var ut med Charlie en sväng. Han får gå ut då och då, men bara i sele. Litar inte på att han skulle komma hem om jag släppte lös honom.

Nu ska jag sova för imorgon är det full fart! Jobb på posten på morgonen, stan med mamma och sen middag och singelkväll med L på Bella. Man måste ju prova på lite saker och varför inte tillsammans med en tjejkompis? Det är ju ingen annan som bjudit ut mig på middag än, så bjuder ut mig själv. =)


Trött katt som ibland protesterar med att lägga sig på datorn oom han inte får gå ut, men samtidigt så är han inte så smart då han somnade med presentsnöret runt huvudet tre minuter senare...

Men Charlie fick gå ut en liten stund till slut


Ps. Anna, jag tar gärna en fika med dig på lördag alt. söndag! Kommer upp på lördag eftermiddag tror jag. Ds.

Wtf!

Nu är jag jävligt less.

Solen skiner ute och vad har jag gjort?
Jo suttit inne och sökt jobb från Sundsvall/Härnösand i söder till Kiruna i Norr.
Den enda sol jag kommer få idag är när jag traskar ner på posten för att jobba några timmar.

Sen måste jag kanske ge upp lägenheten som jag så gärna vill ha. Kankse är dumt med en lägenhet i Övik om man får jobb i Härnösand eller kanske bli Umebo igen.
Som sagt, jag söker jobb i hela norrland. Jag vet att det är några av er som vill ha ner mig till de södra regionerna, men nej M det kommer inte hända! Sundsvall är nog långt söderut, haha.Jag får ta mig en kvällspromenad med hunden så jag får lite luft idag. Sen är det bara att fortsätta med plugget. Projektledning 2 drog igång i förrgår samt har fullt upp med Teknik för hållbar utveckling (HUT) och måste göra klart den där enkät-eländet också. Testpersoner att svara på enkäten sökes!

Näe, ska man fixa lite tonfisk, pasta och ketchup kanske? Go-lunch! =/
Nystart...

Hej igen!
Nu är jag tillbaka från mitt uppehåll. Jisses, det har hänt saker kan jag säga:

Jag är singel. Tråkigt men sant, kanske går in på det senare men just nu är jag för arg för att ens tänka på det.

Jag bor hos mamma sen ett tag tillbaka. Som tur är har jag kvar mitt gamla flickrum, men det ser ut som ett bombnedslag här. Har kartonger upp till taket nästan och Charlie´s klösträd är ju inte heller den smidigaste möbeln i allt kaos. Men katten är här och trivs jättebra. På nätterna vässar han klrona på min heltäckningsmatta och när jag säger åt honom och sova så lägger han sig i sängen och gör det. Dock på mitt ansikte....

Jag har fått två extrajobb, fick tillbaka det på posten och jobbar även som livsmedelsdemonstartör (delar ut t.ex. juice på ica).

Jag läser ca 150% på Universitetet. Har några internetkurser samt en omtenta som jag pluggar till och ovanpå det så håller jag på med exjobbet. Jag har en tenta, EN TENTA, och exjobb kvar. Sen är det examen!

Jag har en egen lägenhet på gång här i Örnsköldsvik. Berättar mer om den när jag skrivit på kontraktet, men den kommer bli fine!

Jag har varit ut fem helger på raken, inget jag är stolt över men har haft kul. Väldigt kul...!!

Jag har slutat kolla på tv, då jag inte har någon och för att antingen mamma eller lillebror ockuperar den på övervåningen.

Tack till er alla underbara tjejer som följt med mig ut och som lånat ur era gästrum/soffor till mig när jag hälsat på. Utan er vet jag inte riktigt vad jag skulle gjort. Man blir ju lätt galen om man ska spendera all tid med mamma ;)

Just nu beskriver detta band precis det jag känt de senaste veckorna: Snöblind - Kan själv

Vi ses! ;)
RSS 2.0