Are U ready?

Idag promenerade jag en timme efter jobbet. Det var riktigt skönt ute och med Bandit Rock i lurarna blev det mycket trevligare också. Hittade en fin slinga som man kan gå efter jobbet eller på morgonen. Känner till området kring där jag bor lite bättre.

Sen när jag kom hem blev det några situps och armhävningar så nu känns det i hela kroppen...att man är grymt otränad...
I med ett par alvedon och ner i sängen, knäna ska få vila och huvet lika så. Imorgon är det full fart på jobbet och vet ni vad?

Snart är det helg och löning!

Pengarna ska spenderas på möbler och räkningar...hej fattiga månad!

Så är ni redo?

Det är jag!

Snö...

Vars är snön?!
Alla säger att det snöar och igår kom det några små, små flingor men inget som stannade kvar. Det är för tusan snart december!

Jag flyttade ju till Norrbotten för att få lite mer snö men det verkar mer som att jag måste flytta in i landet...

I alla fall så var jag ut på en promenad i -2 grader idag. Så jäkla skönt. Jag ville inte att promenaden skulle ta slut. Men väl hemma avslutade jag med lite armhävningar och sit-ups. Så nu väntar sängen, måste få min skönhetssömn. Imorgon ska jag nämligen ta kort till mitt JobbID. Håll tummarna att hornen inte växer ut inatt!

Jo förresten, jag budade hem min nyårsklänning på Tradera igår. Bild kommer när jag fått hem den!

Snuvig..igen!

Idag är andra dagen som jag är hemma från jobbet, inte skolan. Jisses, gamla takter sitter verkligen i. Näsan har täppts igen ordentligt och halsen är tjock som mormos tjocksockar på julafton.
Charlie är glad dock, han ligger och myser här brevid mig i sängen. Mys katten....
Vi har sett på film, druckit te och haft feberyra tillsammans.

Inatt t.ex. så vaknade jag helt genomsvettig och funderade på vars fan jag var någonstans. Hade lite smått panik, men sen kom Charlie och la sig i sängen. Då blev jag lite lugnar eoch kunde sova en stund iaf.

Jag ska försöka dricka mer. Har bara fått i mig en liter idag.
Mat? Nja...det är dåligt med det också...men imorgon ska jag försöka handla lite mat. Här uppe har jag ju ingen Trassel som handlar åt mig...men jalapenosen i kylskåpet och Pamolen har åkt fram. Förkylnignen skall drivas ur min kropp!

Det positiva är att en snickare var här idag och silikonade min bänkskiva samt bytte ett eluttag. Nu ska jag bara kolla lamporna i armaturen ovan diskbänken och funkar den inte så får jag tjata till mig en ny kanske...
Imorgon får jag även ett nytt brunnslock till duschen, ja lite roar dom små. Sen är det bara kvar att välja nya tapeter, göra jobbet och försöka byta plastmatta...den här lägenheten kommer bli så fin!!

etthundrafyrtiocentimeter

Jag har en ny säng

En Sultan

140 cm!

Charlie var självklart dit och skräpade ner innan jag knappt hann provligga den. Bah.

Nu jäklar ska det sovas!

Måste ju säga tack till Pite och MrHandyman för hjälpen med fraktning och uppbärning samt fästning av ben. Ni killar är allt bra ibland, tihi   


Den stora kabelhärvan

Nu har jag köpt 15 m nätverkskabel så imorgon är det på med snickarbyxorna, fram med öl-öppnar-hammaren och sen dra kabel in till vardagsrummet sen kanske jag äntligen kan få se på lite vettig tv. Vet inte om Norrbotten 24 är en så där jätterolig kanal, de gör ju inte uppehåll för Grey´s t.ex. 

Idag har jag i alla fall skällt lite på min fastighetsägare eller dom jag hyr av, det får banne mig vara nog efter fyndet av mikron och porrtidningen i garderoben samt den dåliga städningen. Rätt ska vara rätt. De i sin tur har nog skällt på kvartersvärden för idag när jag kom hem var alla olagliga grenuttag borta samt att han ska komma tillbaka imorgon och sätta upp lister ovanför kaklet i köket.
Jag skrev även en lång lapp med saker som han kunde kolla lite mer på imorgon. Jag må vara hård men de har betalt för att fixa och underhålla min lägenhet så länge jag betalar hyra.

Ingen jävlas med mig ostraffat...så det så!

Nu ska jag välta ner Charlie från sängen. Tjockisen tar upp all plats och har en förkärlek till att sova på min mobil, inte undra på att man missar alla samtal. Bah.

Och Emma, du vet att jag älskar dig mest av alla även om jag bor i Luleå

Luleå!!

Nu har jag bott i Luleå i en vecka.
En vecka.

Hittar jag runt stan? Nä
Har jag hittat Max? Ja ;)
Fått ordning på lägenheten? Nä

Men jag har ett förstahandskontrakt, även om det var snudd på nära att jag inte skulle ha tak över huvudet innan första dagen på jobbet.

Två timmar innan vi for till Luleå med alla mina saker så ringde dom från fastighetsbolaget och sa att jag kunde hämta ut nyckeln innan kl 17:00 på Lulebo´s kontor. Så det var bara att dra snabbt till banken, betala hyran, packa in sakerna i hyrskåpbilen (som dessutom var alldeles för liten), köra fort som satan upp till Luleå.
Äta? Nä, det fick vi prioritera bort.

16:45 är vi 2.5 mil från Luleå.
Jag ringer kvartersvärden och hon kan tänka sig att vänta en kvart om vi kommer på en gång. Jodå, nog går det bra. Vi har ju GPS på telefon...NOT! Telefonhelvetet slutade ju fungera. Suck....

Efter lite skrik och förarbyte så hittade vi rätt. Så när vi kom fram till kontoret var uthyraren påväg till sin bil. Lite tur vi hade då!
Hon var lite irriterad och det kan jag förstå, men gick det snabbt så var det okej. Självklart hade jag tappat bort lappen så vände upp och ner på handväskan på parkering, tog lappen från banken och sprang in igen.

Sen fick jag nyckeln i min hand...vilken lycka!!!

Leta fram till lägenheten, upp med katten, äta mat och sen bära kartonger...alla tre våningar upp...vi visste ju inte att det var längst upp så en liten överaskning fick vi. Haha. Vi sov som två små barn den natten...jag och C och vaknade med träningsvärk na jävulskt!!

Nu har det gått en vecka och mycket har hänt, t.ex. hittade jag en mikro och en porrtidning i garderoben idag. Tack gamla hyresgästen.

Så sanering och storstädning är vad som väntar mig i veckan...men jag håller er uppdaterad om mina äventyr i Norrbotten.

Sov gott

RSS 2.0