Men morr!

Att det ska vara så jävla svårt att hålla isär saker. Morr!

Dagen slutade trevligt men började inte lika bra.

Jäkla skit-Måndag

Nu ska jag dra täcket över huvudet och hoppas på bättre tider. Värre än så här kan det väl inte bli...eller?

Får och hönsägg

Igår var jag fårvakt med Cissi hemma hos hennes mor. Vi jagade höns, eller ja föste in dom i hönsburen samt matade fåren och mockade lite fårskit. Man luktar ju så gott också =P

I fredags var jag ut med Hanna, det var ju en kul kväll...tror jag...haha! Näe, men vi dansade, tappade bort varandra och andra. Men vi kom hem välbehållna båda två. Var lite trött på lördagen så det var skönt att bara ta det lugnt och mysa lite på lördag. Idag har jag inte heller gjort så mycket, mest stökat runt här hemma och svurit över att det är så svårt att hitta bostad i Luleå.

Men imorgon är det fullt upp igen!

Jo jag pratade med mor nyss. Hon skulle skaffa ett "gangskydd" eller "bettskena" som vi normala människro kallar det. Haha. Man kan inget annat än älska mammas kommentarer ibland.

Men nu lockar sängen på mig, jobb, middag med mormor och packa till sent på natten väntar på mig imorgon....


Övertagning...

Kan nån komma och ta över min flytt?
Packa mina lådor
Slänga det jag inte ska ha
Städa min lägenhet
Bära mina kartonger
Packa upp

Inte?
Att flytta är inte så kul...om man inte får sällskap av en söt dam dvs ;) 

 

Mitt huvud är fyllt med lägenheter och nummer till olkia personer som hyr ut i andra hand.
Just nu skriver jag halvarga mail till dom två personer som inte svarat på mina mail. Hur kan man ge en person förhoppningar om en bostad och sen sluta höra av sig?! WTF!!!


Nästa gång jag flyttar ska jag fan köpa en lägenhet så man slipper vara beroende av andras beslut...

Pretty pretty please..?

Self Deception - Fucking perfect!

Listen!

Love?
 

Self Deception - Over the treshold 


Men....

Ja, skrev fel i förra inlägget, jag ska ju börja i OKTOBER! vet inte varför jag skriver juli för...ja, önsketänkande kanske? Iofs vill jag ju ha vinter. Har inte riktigt fattat att det är så kallt som det är ute tror jag. Funderar mer på vars fan jag ska bo i Luleå,...tips någon?

Men i alla fall, ikväll är det fredagsmys med Charlie, tvn, lite popcorn och Skavlan samt Bröderna Reyes!
SVT vet verkligen hur man levererar bra tv!

Nu sitter jag och kollar på Skavlan som har en gäst som pratat om Islam. Ni som inte sett det, kolla in svt play! Fredrik får en riktig jävla utskällning. Religion är mycket intressant.

Förresten jag typ bjöd ut en karl på dejt idag, han sa nej. "Vad hände?" undrar jag...vem vill inte äta middag med mig?

Jajja, all by myself and loving it.

Luleå nästa!

Spend more. Get less.

Eller var det tvärtom?

Få två, betala för tre?!

Ja just det. Jag ska flytta!

Till Luleå.

Nytt jobb, ny stad och ny start för mig och Charlie. Nu saknar jag bara ett boende. Flyttbilen går 28e juli så nu gäller det att snabba på lite och börja packa. Saker ska säljas både på tradera och på blocket. Så kom och köp! Imorgon lägger jag upp det som ska bort och det är en hel del...

Det viktigaste tar jag med mig till Luleå, dvs min rockfotölj, min tv med ljudsaker, Charlie, sängen och kläder! Resten köper jag eller hoppas på att hitta en möblerat boende.

Men det kommer lösa sig på nått sätt.


I´ll keep you updated...later!

pyttipanna...

På vägen hem från jobbet idag så körde vi efter en liten Ford Fiesta som förmodligen hade nått elfel. Vindrutetorkarna, båda fram och bak, gick på full speed! Och det var sol ute! Haha. Det såg helfestligt ut!
Sen när vi kom in till stan såg vi en karl som klippte gräset i rondellen, haha. Alltså ni vet den lilla gräsplutten i mitten av rondellen. Tihi, ja jag vet att det måste göras, men det såg väldigt roligt ut!

Men nu ska jag packa ihop min förkolnade pyttipanna i matlådan och gå och lägga mig med väldigt gott samvete. Modo vinner årets första länsderby med 2-5 (tror jag), jag har en härlig träningsvärk i armarna efter att burit en massa kartonger igår och Charlie har inte långa klor längre! Tacka vet jag klosax!

Sov gott!


Ensam igen

Nu är det tomt och ensamt i lägenheten...min tillfälliga sambo har flyttat ut =(
Men jag får fokusera på andra saker istället...som flytt till exempel...packa ner skiten i lådor igen och så bär det av mot nya äventyr!

Oj fan, nu är klockan alldeles för mycket. Tant måste sova!

Puss på er!

Biskvier

Jag håller på att avlida, är så fruktansvärt mätt!
Jag och sambon har ätit tacos...lite för mycket. sen blev det te/kaffe plus biskvier...min mage är i sjnde månaden nu typ.

Jo ni läste rätt, jag har blivit sambo. Men bara tillfälligt. Så nu har Charlie en lekkompis! De är så söta ihop, hunden och katten. Mys!

Men nu ska jag fortsätta dö lite på soffan...

Förresten, det är lite förändringar på gång i mitt liv nu igen. Ska snart berätta vad som händer, ni får veta mer imorgon eller på tisdag.

RSS 2.0