Jul-dejtandet....

Oj, vars är vi i ordningen nu...? Måste kolla mina gamla inlägg snabbt......
 
Dejt nr 8 i Örnsköldsvik: Snabbt besök innan jag skulle hämta J&J. Han hade fin lgh, lite ostädad men helt okej. Trevlig, lite nervös men snäll och lugn. När ja skulle gå så fick jag en kram. En lång kram. En mysig kram.
Sen hördes vi typ inte mer. Han bangade väl, tyckte att jag hade lite väl mycket självförtroende.
Hans förlust i vilket fall.
 
Dejt nr 9 i Umeå: Vi har chattat på dejtingappen, smsat och pratat i tele. Trevlig kille, lugn och snäll. Träffades på Wane´s i Umeå när jag var påväg upp till Luleå. Dock var stället fullt så vi gick till "Café Station" istället. Han köpte fika och jag höll platserna. Vi hade mycket att prata om och det blev aldrig tyst. Han frågade mig saker och jag ställde motfrågor tillbaka. När jag sen skulle gå fick jag en kram. Och så råkade vi byta kanske hångla...lite...eller mycket...
Väl uppe i bilen hade klockan blivit sent och jag ville bara hem så ringde L och ställde in vår träff. Hade ju hunnit träffa henne på nervägen. Samtidigt som vi pratade fick jag ett sms från Mister tunga men ett oanständigt förslag. Han hade inte alls tänkt på samma saker som jag. Ni killar förvirrar mig!!! Antingen var han en svår person natt läsa av eller så misstolkade jag bara hans sms. MEN det var han som frågade ut mig på dejt, inte jag.
 
Jajja. Nu har jag firat jul, yay, fått mina älskade whiskyglas, skottat snö, lekt med hund och vänner samt dejtat mig tillbaka till Luleå. Snart är det ett nytt år och jag tycker fortfarande jag är rätt awesome.
 
Än så länge har ingen kille fått mig att falla och tror inte det händer 2013 heller men man vet ju inte. Nu ska tant sova iallafall för imorgon bär det av till Västerbotten igen för nyårsfirande med de finaste tjejerna <3
 
God fortsättning och fortsätt läsa för min blogg är som ett gott vin: det blir bara bättre efter några år...
 
 
 
 
Puss!

Lugn och ro

Jag parkerade mor och mormor framför "The Holiday" och så blev det lugnt i stugan.
Jag hörde en kommentar:
- Dom ser ju så lika ut, det är ju så svårt att hålla reda på vem som är vem.

Nån hade glömt glasögonen på huvudet.

Nuff said, God jul igen. eller nått sånt.

Dan före dan

- Vad ska jag köpa till Anna? 
- Köp en get. 
- En get? 
- Ja, hon skulle bli (get)eglad.
 
Suck...radioreklam för nått viktigt, ska man få skämta om det? Eller jo, kanske folk skulle lyssna mer och köpa nödvändiga saker istället för helt onödiga julklappar. 
Själv har  jag gjort både och. Några helt onödiga och några nödvändiga till min familj då. Inte till en annan familj. Inte i år. 
Jag adopterade en katt, tycker det räcker. 
 
Men åter till dejtingen: 
Sen jag kommit hem till Övik har jag fått 27 killar som velat träffa mig, på en dag! Via min dejtingapp då! 
Några har jag surrat med men kan sålla bort en hel del som bara är ute efter "julmys" eller "tomtemor". Men har återupptagit kontakten med Kalix-karln. Han är faktiskt trevlig och ska ge honom en chans nu i mellandagarna. Sen kanske jag hinner med en eller två dejter på vägen upp till Luleå. Jag har ju inte bråttom hem till byggkaoset direkt och katterna är hos min kollega så dom har det jättebra. 
 
Sa jag förresten att jag håller på att bli döv: Mamma kollar på "Så ska det låta" på högsta volym, jag försöker se på julkalendern, lillebror badar fotbad i köket (fotbadet vibrerar rätt högt) och mormor ska prata i telefon i köket med min kusin (läs skrika). 
 
Imorgon ska tant gå upp tidigt och skotta lite. Har man inget gym så får man ta det man har. Sen blir det den vanliga julstressen med matfixade och inhandlande av bortglömda saker på julbordet. Vi är ju bara fem stycken i år men vi har mat til 15 personer, minst. Men jag är inte bitter...hihi. 
 
Tant önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År! 
 
 

@ home

Jag flydde till värmen i Västernorrland, Örnsköldsvik över jul. Väl på hemmaplan fick jag in rapporter om att temperaturen sjunkit till under -20 i Luleå. Pust. 
 
Resan ner gick bra men tog ett tag. Startade kl 13:00 ca...och var framme vid 19-20 i Övik. Det blev pitstopp på Solbacken för inhandlade av lite rusdryck samt Umeå för fika/middag med L & lilla L. Sötungen. 
Sen bar det av till Nolås för julmys med Emma och nå annat löst folk. Självklart kom vi in på helt orelevanta diskussioner men jag hade skitkul. 
 
Jag trodde att vi inte skulle byta julklappar i år men där hade jag fel. Fick svänga förbi gallerian på vägen hem från Emma och köpa några. 1 timme senare var det klart och jag hann till och med köpa en julklapp åt mig själv. Score! 
Så mycket folk var det inte på stan tycker jag, det kanske är värre imorgon? Jag blev dock besviken efter jag besökt shoppen i Fjällräven center. Hade tänkt köpa en regplåtshållare med Modo Hockeys logga...och de var slut. Så det blev en mössa istället. Hihi. 
 
Nu blir det te och Gester med gester med familjen...Jippie....

Lyckligast

"Fan va snygg jag är!"
Precis det tänkte jag när jag såg mig själv i spegeln på Leo´s lekland i lördags. Jag följde med en kompis som skulle på barnkalas där med sin dotter. Hade 45min på mig att göra mig iordning från att jag vaknade tills att vi skulle fara men jag hann. Jag lyckades till och med göra mig riktigt snygg för, inte för att skryta men ja det hände, några pappor vände på huvudet när jag gick förbi.
 
Ja, jag har självförtroende.
Ja, jag är jäkligt snygg.
Ja, jag trivs med mitt liv.
Ja, jag saker i min egen takt och försök inte stressa mig för då ryker du på en gång.
Jag kan själv och tänker göra det här i min egen takt.
 
Nej, jag vet inte om jag vill ha "han" i mitt liv just nu eller om jag nånsin vill det.
 
Som sagt i lördags var jag på leklandet och hade skitkul! Sen ahr jag inte gjort så mycket mer än att riva tapeter i mitt kök. Har ju fått nya plastmattor i kök och hall samt golvlister. Det är stor skillnad nu kan jag säga. Ni ska få se bilder sen.
Jag har ingen aning om hur man tapetserar men i fredags var jag och inhandlade de flesta saker som man behöver vid tapetsering. Jag älskar JULA! Kan gå runt där i evigheter. Hihi. (Och nej, jag är inte sarkastiskt).
Annars har det varit lugnt, både på dejtingfronten och festandet. Jag har en förkylning som håller på att bryta ut men tror jag "vilat" bort den nu.
 
Jag har hittat en ny låt som jag tycker ni ska lyssna på. Den kommer från "Portkod 1321" som gått på SVTplay.
 
Vinsten - Luckiest Girl

Tant slår till igen!

Och denna gången mot min hyresvärd.
Jag är så fruktansvärt less på att mötas av äcklig rökdoft i trapphuset eller matos eller att man vaknar av att grannen låser dörren när de går till jobbet.
JA, så lyhört är det här!
Tror ni man vågar ringa störningsjouren? Nä...grannen lär ju höra hela samtalet och så kommer de väl och bankar på min dörr.
 
Jag måste flytta.
 
Det här går inte längre.
 
Nu har jag skrivit ett långt mail till:
- Anticimex: hittade ju små söta djur bakom listerna i köket som jag tagot bort då mattläggaren ska komma imorgon
- Hyresgästföreningen: Time to step it up och visa att de verkligen kan ge mig valuta för pengarna jag betalar varje månad.
- Min fastighetsförvaltare och förvaltningschefen hos dom jag hyr av: De har även fått bilder samt en massa frågor om varför de inte göra som alla andra hyresbolag. Suck.
 
Jag har varken tid, ork eller lust att tapetsera här men vad har jag för val?
1. Flytta. Lycka till att hitta en lägenhet i den här stan med hyfsad hyra och någorlunda bra läge
2. Stå ut med att ha fult här hemma och inte behöva ödsla energi på det
3. Tapetsera om skiten, gå in i väggen och självdö i en tokförkylning på nyårsafton.
 
Ja, jag blir nästan lite rädd för mig själv nu när jag läser mailet i efterhand men som sagt, tålamodet börjar verkligen ta slut nu...så Sov gott!

Utmattad?

Tjohej i blåbärsriset!
 
Idag har tant varit på sitt första pass Cirkel träning på mitt gym. Jobbigt var det, nästan i stil med Fysgympan på IKSU faktiskt. Men har hittat mitt nya måndagspass kan jag säga. Lite folk, bra tempo och man blev rejält utmattad.
 
Självklart hade jag extra energi när jag kom hem så he blev att göra klart två matlådor, diska, städa undan träningskläderna, vika tvätt och källsortera innan jag äntligen kunde lägga mig i sängen och uppdatera bloggen inann jag somnar till "Mysteriet på Greveholm". Ja, tant ser på julkalendern. Den är ju bra!
 
Helgen har varit väldigt trevlig. Inga dejter utan bara känt folk men trevligt sådant.
På fredagen handlade jag och M lite vin, kex och hummus (jag tål ju inte mögelost). Sen surrade vi till midnatt, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt bara.
Lördag började lite segt. Vin och jag går inte riktigt ihop, speciellt inte rödvin men tog mig upp och tvättade i stort sett hela dagen. Avslutade mer nån serie innan dusch, smink, pepp och 30-års fest i Boden. Min vän "K" fick en flaska whisky. Caol ila för att vara mer korrekt. Han hade även en musiktävling (som mitt lag tyvärr förlorade men enbart för att det andra laget fuskade) och ett quiz om honom. Tant kommer förlora det quizet rejält kan jag säga men kan nog stå ut med att ha dumstruten på mig i en vecka. Hihi.
 
Det är mitten av december och snart är det jul och nyår. Jag har inga planer förutom julmys med min bästa vän innan jul och träffa lite känt folk under mellandagarna. Nyår har jag absolut inga planer för och jag måste säga att jag är less på att ens bry mig. Ni vet vars jag bor, ni har mitt nummer, vill ni umgås så får ni höra av er. Om inte så klarar jag mig utmärkt ändå. Fixa nå god mat, gott vin (grogg), en bra film och avsluta med en whisky. Sen är jag nöjd.
 
Jajja, nu ska surtant sova så sov gott alla monster och kom ihåg att jag älskar er oavsett hur elak jag än låter. Puss.
 

Dejtinglivet i Luleå, del 3

Dejt nr 6: 24-årig stockholmare som pluggade i Skellefteå men åkte upp till Luleå för en dejt med mig. Inte enbart, han skulle även hälsa på en kompis. Trevlig kille som jag surrat med lite i telefon men inte alls var som jag trodde när vi träffades.
Han rökte. Och var inte alls lika pratglad när vi åt middag.
Nej tack. NEXT!
 
Dejt nr 7: Ännu en pappa men det kommer inte bli något där heller. Vi passar bättre som vänner helt enkelt. Klickar det inte så klickar det inte. Moving on.
 
Jag fick frågan förut om jag tyckte att jag dejtade för många men nej det tycker jag inte. Träffar hellre folk på riktigt än lär känna någon över internet plus att man sitter framför en dator hela dagarna på jobbet. Är ju inte så sugen på att knappa med främlingar sen när man kommer hem.
 
Dejting-appen jag har är perfekt. Man kan svara på meddelanden när man vill och behöver inte gå igenom en inloggninsprocess på datorn varje gång man ska kolla något. Jag kan även se om det finns andra singlar runt-i-kring mig som kanske vill ta en spontan-fika på stan.
Det har ju självklart inte hänt mig då men fick ju en dejt via Song-pop som nästan stämmer överens med det.
 
Just det, jag har gått ner ett kilo till. Yay!

RSS 2.0