För snäll?

Jag provade Sh´Bam igår på Inpuls Bibblo (gymmet som jag för tillfället besöker). Det är ett danspass och jag är alldeles för arg för det här passet. Jag vill slå nån och kämpa så hårt att man nästan svimmar av utmattning.
Jag har inte tid att vara snäll på gymmet. Det är alldeles för mycket som pågår runt i kring mig så behöver få koppla bort och få en rejäl jäkla träningsvärk istället.

Såg förresten "Familjen annorlunda" igår och har bestämt mig. Det blir inte, INTE tio barn! Kanske åtta...konstigt nog blev min far inte ledsen när jag sa att han inte kommer få tio barnbarn. Haha. Livet är underbart! 
Men den bästa kommentaren från igår var ändå: 
"Sex är skönt, det är bara att köra på!"

Nu ska tant göra en varm kopp te och krypa ner under täcket och låta Pamolen göra sitt. Kanske kommer det en katt och myser mig också, om han kan slita sig från den varma fönsterbrädan (Charlie´s nya sovplats). 

Avslutningsvis så kan jag säga att det är jobbigt i Luleå, men jag kämpar på! Det nya livet har börjat.  


Mitt nya liv 2.0

Tro det eller ej, men jag var på spinning kl 07:00 i fredags tillsammans med två kollegor. Riktigt skönt var det och inte har jag träningsvärk heller så nästa gång kan jag ta i ännu mer. Jippie!

Imorgon ska jag på Pilates direkt efter jobbet så efter jag stängt ner datorn ska jag packa min träningsväska och gå och sova. Matlådorna är gjorda för två dagar; fläskkotlett med fullkornsris och champinjonsås (hemmagjord). Det blev till och med sås över som jag fryst in i istärningspåsar. Tips till hemmakocken: frys in såsen som blir över från en middag i istärningspåsar eller istärningsformar. Perfekt att använda en eller två till matlådan istället för att ställa sig och göra en ny kastrull sås. Enkelt, snabbt och gott!

Ja som vissa av er vet så finns jag numera ännu längre norrut, i Luleå rättare sagt.
Och hur hamnade jag här?
Jobb.

Lägenheten har börjat möblerats men det är fortfarande mycket kvar att göra. Men nu har jag i alla fall ett köksbord, vardagsrumsbord, bokhylla och ny säng! Det som saknas nu är byråer, eller byrås som man ska säga här uppe enligt min Pitevän.  Samt ska införskaffa en ny tv-bänk, lite mer bokhyllor till alla mina böcker, kanske en sängram, hallspegel...ja listan kan göras lång!

Men det som skall göras inom en snar framtid är: nytt golv i kök och hall samt tapetsera om i kök, vardagsrum samt sovrum. "Förra hyresgästen måste varit blind!" - som en kompis sa så fint när hon/han fick se mitt kök. Haha.

Jag har säkert skrivit och berättat dom här sakerna en gång förut men det var ett tag sen jag skrev så kan lika gärna friska upp ert minne. Ni få läsare som finns kvar dvs...Puss på er!


RSS 2.0