Ett minne till

Det är nästan en vecka sen jag var i Umeå med tjejerna och jag saknar det till tusen. Det var så skönt att få träffa alla, vara i Umeå och ha kul!

Jag och Emma bodde i ett lånat hus, lyx ja, sen mötte vi upp E, M och resten på förfesten på fredagen. Vi sjöng, skrattade och drack lite grogg. Sen bar det ut på All Star (porn star som jag kallar det pga köttmarknaden). Dock var det lite för kul för M & E som gick hem redan kl 23:55 eller nått. Hehe, det är inte lätt alla gånger!

På lördagen sov vi till mitt på dagen, mötte upp mormor som gav mig min tidiga födelsedagspresent: en Soda streamer! Färg: black like me ;)
Mormor skjutsade ner oss på stan där vi shoppade loss på bolaget, HM och avslutade shoppingen med en liten picknick i parken med inköpt fika i solen. Mys!
Well well, kvällen närmade sig så vi drog hem, solade lite, lyssnade på musik och inhandlade middagen.

Det blev tvårätters med räktoast i solen med några glas bubbel och jordgubbar. Vidare till förfesten och eftersom det var dag nr 2 så skippade vi glasen och drack direkt ur bubbelflaskan (vi hade två bara att fira att vi träffades igen, jag och Emma).

Kvällen till ära så var Cover öppet så vi vandrade in till stan, gick ner i källaren och hängde på rockavdelningen. Dock kanske tant drack lite för mycket så vi for hem redan kl tolv men oj så kul vi hade det!!

Tant sov till två...kröp till bussen och pustade ut över att det inte var tokfyllt på bussen hem till Luleå igen.

Nu har jag i alla fall fått min halva IKEA-katalog så jag skruvar och donar för fullt här hemma. Ni ska få se resultatet sen men kan säga att allt går i svart. Love it! Jag ska fortsätta skruva ihop sakerna nu och sen skalla kudden. Det är mycket på gång och i helgen ska jag göra precis ingenting.
Fast nu ljög jag.
Jag ska kolla på film, promenera, leta en ny soffa och sova! Sova!

Over and out!

Yran 2012

Nu är det dags igen.

Reunion med tjejerna i Umeå! Det råkar vara samma helg som Brännbollsyran 2012 och Melodifestivalen. Perfekt helg med andra ord. Nu får jag bara hoppas på att kroppen inte säger ifrån och febern inte slår till. Jag vill så gärna träffa alla igen och få vara en helg i Umeå.

Nu ska tant packa klart väskan och sen skalla kudden.

Se upp Umeå för imorgon återvänder den förlorade dottern...!

Ja eller hur?

Det är en liten person inuti mitt huvud som försöker ta sig ut.
Och i min mage.
Sen verkar jag ha en osynlig ryggsäck som skaver.
Tidig kväll?
Ja

Lugn helg?

I fredags hade jag fruktansvärt ont i magen.
Så ont att jag knappt kunde stå upp så jag åkte hem lite tidigare från jobbet. Men magontet fortsatte göra ont så det blev en tur till Jourcentralen och sen vidare till akuten vilket slutade med en natt på akutvårdsavdelningen. Det förstod jag nästan då de vill vara extra säkra på att jag är frisk innan de släpper mig pga levern. Det är bra iofs men lite jobbigt ibland.
Som tur är hade jag packat ner allt, tandborste, bok, underkläder...ja you name it. Dock orkade jag inte göra så mycket mer än att sova och suckandes kolla på tv med mitt dropp hängandes vid sidan.

Det har varit en slö helg och inte många knop har gjorts men så är det ibland.

Jag har däremot fått en liten identitetskris tror jag. Bil och en till katt står på schemat. Bil är väl nummer ett. Köpa en till sig själv i födelsedagspresent kanske?
Mest vill jag ha en bil så man kan komma iväg lite, träffa lite folk, köra hem när man vill och inte behöva vänta på tråkbussen och dela säte med nån främling som luktar kycklingsallad.
Sen vill jag kunna ta hem Charlie igen. Dvs om han inte är för kär i Eddie och de kommer sakna varandra för mycket. Det är väl det största kruxet...skit att allt ska va så svårt. Jag vill ju inte såra deras små katthjärtan av att sära på dom...

Ja vi får se...tant måste fundera lite mer och ta sig samman tror jag. Planera vad framtiden har att erbjuda: Segling i sommar? Festival? Resa bort? Jobbresor? Finns det kattvakter? Hur byter man till vinterdäck utan en verkstad? Vilken bil ska man köpa? Hur många mil ska den gå? Vilka blanketter ska man fylla i?!

Jisses!!

Summan av allt: Jag mår bättre, katt mår bra och jag saknar fortfarande mina vänner. Ni måste komma hit snart!

Nu ska jag se slutet av "På spaning med Bridget Jones".

All I do is cry

Just nu är det lite tungt men envis som jag är jobbar jag på och på nått konstigt sätt så är jag ändå inte ledsen. alltså nere, hela tiden, jämt.
Jag jobbar på som vanligt.
Det kanske är just det här jag behöver? Fokusera på något annat än deadlinen för mitt exjobb. Huvva! Hur ska jag hinna?!
Sova kanske?

Så det kan gå!

Igår var det pluggdag. Jag fick jättemycket gjort. Not.
I slutändan får jag mest ångest för att göra examensarbetet. Det är stort, mycket att läsa och jag måste göra det ensam men färdigt ska det bli! Banne mig om det inte blir det!

I alla fall så tog jag en oaus i pluggandet igår kväll, åkte till en kompis för film och tacos. Jag skar salladen, tomat, gurka, ja allt sånt som man ska ha till tacos. Sen hällde min vän lite olja över salladen och toppade med salladskrydda. Not a great move då den innehöll mjölksocker. Typiskt. Så jag fick ställa mig och hacka lite mer sallad bara åt mig. Tur att det fanns sallad kvar! Inte för att det är nått fel på bara kött och tacosås...

Åter igen finner jag ingen motivation så jag dammsög hela lägenheten, gick ut med källsorteringen, diskade och kollade på några avsnitt av HIMYM. Nu ska jag dosck krypa ner i sängen med BBR 2012 och läsa mig tills sömns innan.

Fortsätt kämpa på!

Lördagsmys....

Vad gör ni idag?

Jag sitter hemma i min lägenhet efter lite för många timmar på kontoret. Men det är bara att bita ihop och fortsätta jobba på. Böckerna ligger på bordet, daton är laddad och examensarbetet ska bli klart.
Det finns ett driv hos mig som jag inte känt förut. "Dieten" M har lagt upp fungerat skitbra och jag har redan gått ner två kilo på två veckor. Det gå rinte snabbt men det går neråt. Det är huvudsaken.

Ett förtyligande: jag mår bra, jag trivs men mina knän börjar säga ifrån så det är dags att göra nått. And so I did.

Jajja, tillbaka till böckerna så jag kan få njuta av lördagskvällen med gott samvete.

Beyoncé får igång mig, testa!

RSS 2.0