Ska det vara så svårt?!

Att ljudisolera lägenheterna här?
Att sätta in skyddsdörrar så man känner sig säker?
Att inte röka i lägenheten?
 
Argt mail till förvaltningschefen samt min hyresvärd på gång att skrivas just nu.
Jag är så fruktansvärt less på att höra min granne bråka, lyssna på musik, ha sex, låsa dörren innan de ska på jobbet och speciellt så hatar jag att känna doften av "rökmaskinen" i min trappuppgång.
Lägenheten jag har är lagomt stor, billig och ligger inte mitt i centrum men grannarna...Hujja. Lägenhetssökande och gå på fortsatta lägenhetsvisningar är nummer ett på min lista just nu. Men det är ett I-landsproblem...
 
Synen har blivit ännu bättre och imorgon är det jobb som gäller samt lite andra roligheter så Sov gott alla som läser det här!
 
Ps. Jag SKA skaffa Instagram. Eller va det twitter? Vad är Tumblr? Vad är viktigast Emma? Ds.
 

Halvblind

Nu ser jag nästan bra...nästan.
Jag är typ halvblind. Ibland ser jag skarpt och ibland inte alls.
 
Det är lite störande men det går framåt plus att jag inte har ont alls. Det är nästan äckligt att jämföra hur bra man såg dag 1 jämfört med idag. 
 
Men i vilket fall så har jag rensat byrån idag samt garderoben och slängt lite skräp. Jag har ju som inte gjort så mycket då jag inte sett något utan mest sovit, ätit smärtstillande och bara ätit yougurt. Jag har gått ner två kilo, är tokless på kall mat, verkligen fått sova ut och har nått konstigt lugn i kroppen.

Så fort synen kommit tillbaka på riktigt så är det dags för "Dejtinglinvet i Luleå - del 3". Håller på att smsa och surra med några pojkar just nu men de får snällt vänta tills tants ögon läkt klart.
 
Lillkatt ser ff småspöken, storkatt slänger sig på golvet och tigger om mat och tant ska försöka somna till en lljudbok. Fortsättning följer.
 

Dejtinglivet i Luleå, del 2

Dejt nr 5 (Måndag): Kom förbi mitt kontor idag och sa "hej". En rolig prick som jag surrat med i telefon och via sms länge men inte kommit till skott att träffa än. Han hade varit ner mot Övik i helgen och hämtat en sak som hans kompis köpt. Så jag frågade ju självklart vars i Övik han varit. Svar: "Ja, det var inåt landet....Timrå, hette det nog".
Jag har fortfarande ont i magen efter allt skratt. Underbar men vet inte om det är pojkvänsmaterial. Fortsättning följer!
 
Dejt nr 3 (Fredag flyttat till idag, Måndag): Var förbi här på fika. Han sa inte så mycket men verkade trevlig, dock nervös. Tror inte det blir nått men ska låta honom ta första steget.
 
Nu blir det ett litet upphåll i både bloggandet och dejtandet då tant ska operera ögonen imorgon. Hej då glasögon och linser! Den här dagen har jag väntat länge på.
 
Ja, jag har hjälp av mina killkompisar som ska komma och hälsa på mig efter operationen men som sagt "jag kan själv". Har laddat upp med en stor salladsskål i kylskåpet, kall öl, yougart och massor med frukt samt sju olika ljudböcker.
 
Det är som semester, fast jag kommer ha ont.
Och inte se något.
Och inte ligga på en varm sandstrand och pinpla drinkar.
 
Så har ni tråkigt, vill ha råd, inte pratat med mig på länge eller bara saknar min sexiga telefonröst.
Call me. Maybe.
Tant finns tillgänglig, nästan dygnet runt, i en vecka från och med imorgon. Men INGA sms.
 
Men nog med det, nu ska tant sova.
 
Imorgon är dagen som kommer förändra hela mitt liv.
 
 
 

Dejtinglivet i Luleå, del 1

Känsliga läsare varnas.
 
Istället för att berätta för er var och en så gör jag en liten sammanfattning så ni kan börja ha koll på pojkarna i mitt liv.
 
Dejt nr 1 (Torsdag) : vi drack te hos honom, surrade lite och sen såg vi fjärde Twilight-filmen (under vilken han inte kunde sluta prata). Trevlig, men inget klick alls. Next!
Dejt nr 2 (Fredag)  : Elektriker. He blev inget av då vi båda var så trötta så vi surrade på telefon i nästan två timmar istället. Vi hördes lite under lördagen men inget mer sen dess. 
Dejt nr 3 (Fredag)  : Egen företagare med barn. Jag hann inte träffa honom på fredagen och sen blev det ett missförstånd så vi sågs på måndagen istället.
Dejt nr 4 (Lördag)  : "Brevbäraren" hade redan träffat en tjej så han ville inte dejta två stycken samtidigt. Ridderligt eller tråkigt? Hans förlust.
 
Jag avslutade helgen med lite shopping på Storheden och hittade en superfin klänning. Blå-lila. På mamma-avdelningen...och den satt som ett smäck! Kontokortet brände i börsen men får köpa den senare om det blir nått av. Köpte en röd/orange klänning istället soom gav mig en superfin klyfta och slimmad midja nå jävulskt plus att det är dragkedja hela vägen ner. På framsidan av klänningen...
 

RSS 2.0