Ångest....

Imorgon kommer min mor till Luleå. Jag tror det är första gången i hela mitt liv som en av mina föräldrar kommer och hälsar på mig samt bor hos mig en hel helg. Första gången! Ever!

Jag dör!

Vad ska vi prata om? Vad ska vi göra? Ska man bjuda på nån speciell mat när föräldrarna hälsar på? I vanliga fall är det ju tvärtom att mamma lagar mat och man blir lite uppassad. Förväntar hon sig samma tillbaka nu då?

Jag hade iaf tänkt att vi skulle dricka lite vin imorgon, se På spåret och prata lite. På lördagen drar vi en sväng till Storheden och kolla på nå möbler och Stadium outlet, sen avrundar vi kvällen antingen på All Star ("PornStar" som jag har börjat kalla det) eller här hemma hos mig med mat och öl samt hockeyn! Forza Modo!
I helgen blir vi iaf två Modo-supportrar, haha.

Har vikt tvätt och sprungit till tvättstugan så har inte städat. Men det hinner jag nog imorgon innan hon kommer.

Om du läst såhär långt kan du läsa lite till:
Min älskade Charlie kommer följa med min mor hem till Övik. Jag ska resa en hel del och han gillar inte INTE att vara ensam under en längre tid. Så han ska få bo med mor, mammas sambo, lillebror och den hemska lilla hunden Molly. Så inatt och i helgen kommer jag ta farväl av min lilla katt...känns lite tungt faktiskt...

Men är det nån där ute som vet eller känner en trevlig familj på landet eller nån sjukpensionär som är hemma mycket som kanske vill ha sällskap: säg till! Jag vet inte hur jag ska göra utifall att det bli mer resor, kan ju inte lägga över allt ansvar på min mor heller. Det är ju trots allt min katt.

Vi får se. Annars kanske han får somna in...det kanske är det bästa...eller?

Kommentarer
Postat av: Emma - I was on the moon. With Steve.

Det finns alltid någon som kan ta hand om en fin och lugn katt som Charlie, så du behöver nog inte låta honom somna in.

2012-02-02 @ 22:56:17
URL: http://onthemoonwithsteve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0