Back in time...!!!

Jag har åkt tillbaka i tiden, bokstavligt talat! Ibland är det sån lågstadienivå här så det är löjligt. Det sprids en massa rykten och sanningar förvrids till förstasidestoff. Ofta är det inte ens sanningar utan bara någon som har tråkigt och börjar sprida ett rykte för kul skull, det gjorde man på lågstadiet. Nu är vi vuxna och har man problem med en person tar man upp det med den personen eller inte. Det upp till var och en hur man vill göra! Jag blir sååå less.

Det ska bli så skönt att fara till Hemavan och få träffa Kakan och Trassel. Prata en massa och dricka öl och ha kul. Visst blir det kanske lite slalom också, vi får se. Men nu ska jag duscha och försöka hitta en fin klänning till ikväll. Ska ut med tjejerna på lokal =)

The day before tomorrow

Jag och Askungen har rätt lika liv; det består av städa, tvätta, plocka undan och laga mat. Fast hon fick gå
på bal, jag får gå till arbetsförmedlingen ;)
Jag är såå uttråkad!!!

Imorgon får jag veta lite mer om min framtid i alla fall. Det känns skönt att det går framåt, sakta men säkert! Allt kommer nog lösa sig till det bästa, det enda som saknas nu är en bil. Jag måste köpa en BIL!!!
Tips??

Har fixat skjuts till Umeå nu, Student Ski nästa! Woohoo!! Får inte glömma att beställa öl bara, då skulle Kakan och Trassel bli ledsna ;)

Magont

Varför har jag alltid ont i magen de dagar jag verkligen ska ta tag i saker? Idag hade jag tänkt plugga, städa och diska men nu sitter jag framför Ellen ändå. Måste ta mig i kragen, jag kan ju inte plugga när vi ska till Hemavan...? Hittade i alla fall ett par riktigt snygga trosor på Gina idag:



I like it!!

Snurrigt värre

Vi har varit i stan hela dagen, kl 10 var det service av bilen och kl 14 skulle jag till läkaren. Självklart så blev bilen inte klar förrän 15:30, så innan vi handlat och hämtat ML´s kusin på stan och kommit hem var klockan mycket. Det som är jobbigt mest är att vänta och vänta och vänta. Men jag hittade en söt liten lila bil, dock lite för dyr men färgen var söt.

Igår åkte vi skoter till ett berg och grillade korv eller ja värmde Bullens på kamminen i raststugan. Men det var roligt, har fruktansvärd träningsvärk i armarna idag och i benen samt magen. Det är jobbigt att sitta och hålla fast sig runt ML när han gasar på. Men som tur är har jag ju köpt nya täckisar, mmm värme! Men att duscha efteråt var som att vara i himlen. Skönt...!!!

ML har förresten fått igång son dator, vet inte om det är bra eller ej. Nu spelar han ju bara en massa spel, hihi. Fast jag får ju ha min ifred istället ;)

Nu ska jag se på Familjen Annorlunda och sen sova, ska upp tidigt imorgon och plugga!!

Långledighet

Så var det lördag igen, men vad ska man hitta på idag då? Jag känner inte riktigt för att festa men samtidigt skulle det vara skönt med alla fall nån öl. Nu verkar det dock som att vi ska ut och grilla. Lite skönt med kyla och eld tillsammans med en korv!

ML´s dator funkar ju nu, så nu får jag ha min ifred. Skönt! Visst går det bra att dela, men det blir lite krångligt när man ska betala räkningar samma dag eller inget är på tv. Då vill man knappa på datorn. Det är lite som när man var yngre och fick boka dator på biblioteket eller så. Haha!!

Idag fick jag ett jätteroligt sms, Sofie ska flytta till Övik! Ser verkligen fram emot det. Nu har man nån man kan bitcha om jobb med i alla fall, haha. En som varit i samma sits som jag. För det blir mer och mer posetivt på min front också. Redan på onsdag kanske jag får besked. Håll tummarna!!

Det andra jag ser fram emot är självklart Hemavan med Hanna och Kakan samt den 13e med Snygg-Emma! Åhh vad vi ska leka med den lilla röda hatten, hela kvällen.

Nu ska jag klä på mig och gå ut och grilla, catch you later!!!

Väder och vind

Nu börjar det gå framåt, jag har fått tag på mailen till den person som ska hjälpa mig att hitta en handledare till mitt ex-jobb. Okej, det kanske går sakta men det går framåt. Jag är så taggad att börja komma igång och få klart det här! vill gärna ha ett jobb och en examen snart.

ML har plockat ner alla julsaker, så nu är det inte lika mysigt i lägenheten längre. Men vi får köpa lite mer blommor och färgglada kuddar kanske. Det är ju fortfarande mörkt ute på kvällarna så ljuslyktorna går ingenstans!

Jag har bokat in en ny tid hos tattueraren, vi ska fylla i färgerna mer. Jag bävar, det var inte skönt sist och det lär inte vara det nu heller. Ajajaj...!! Äsch det kommer nog gå bra.

Var förresten och bowlade i helgen. Vi hade bokat två timmar, men fick bara bowla 1,5h eller jag fick fortsätta men inte killarna. Hahaha!! Sen var vi ut på det nya stället i stan, tyckte inte det var så märkvärdigt. kanske berodde det på drickan, men det var fräscht och fint.

Nu ringer det, hej då!

ett år

Det är ett år sen jag och min sambo gick på vår första dejt. Jag trodde jag överaskade honom med baconlindad kycklingfilé och rotsaker i ugn. Men han hade köpt en stor bukett blommor till mig.



Inte nog med det så såg vi två rådjur som sov på baksidan av herrgården imorse. Dom var jättesöta där de låg i snön och sov.

Tack älskling, jag älskar dig!

Tiden går fort!

Med ett nytt år kommer nya saker och förändringar. Förhoppningsvis till det bättre! Jag ska skaffa mig ett jobb och skriva klart ex-jobbet och börja promenera mer. Rensa ur all skit i garderoben och lära mig sova ensam när ML jobbar natt. Oj, hur ska man orka med? Ta lite i taget kanske och så ser vi vad som händer.

Idag är det i alla fall ett år sen jag och min sambo gick på vår första dejt. Ett år!! Jag vet att jag tyckte om honom sen gymnasiet, men inte trodde jag att jag skulle sitta och blogga i vår gemensamma lägenhet ett år senare. Tänk så tiden kan gå, ett år.

Jag tycker i alla fall att ni ska inleda ert nya år med två underbara filmer:


"Precious"

och


"Cloudy with a chance of meatballs"

Den första blev jag tipsad om av Johannes och den andra hittade jag av en slump. Båda är jättebra. Se dom och njut gott folk! Nu ska jag dricka lite te följt av yoga och inhandling av mat till en fin liten middag ikväll med min älskade sambo. Ni får veta hur det gick senare...

RSS 2.0