Sug på den du!

Björna är omnämnt i Aftonbladet, tänk att lilla Björna blivit så stort! Men vad mycket saker de kan göra för pengarna dom kommer att få ärva. Nu hoppas jag verkligen att det satsas på ungdomsverksamheten här. Kanske investera i  ett gym? Jag är i alla fall stolt över att vara sambo med en som är med i Björna Bombers, fast var det innan pengarna också ;)
Igår hände det saker sak jag säga. Först äkte vi till VC i Husum och tog en massa blodprover. Magen skulle ju kollas så klart. Den funkar lite bättre nu, men inte helt okej. Sen for vi till Skeppsmalen och kollade på Sursträmmingsmuseét. Ganska intressant faktiskt, läsa om hur de gjorde förr i tiden och så. Vi åt även lunch där, lax i massor! Stora tjocka skivor med gravad och rökt lax.
Vår färd fortsatte sen till Friskis & Svettis där jag inhandlade ett års gymkort. Nu jävlar ska det tränas! Åka in till stan med bussen och hem med sambon efter hans jobb. Perfekt! Efter det skrev jag in mig på arbetsförmedlingen, dock får jag inte söka jobb inom det jag är utbildad inom för jag har ingen examen. Visst, det kan man förstå men det finns ju alltid praktik. Jajja, det sporrar mig ännu mer att söka jobb själv.
Snart är det även dags att åka till Tallin, wiiee!! Det ska bli superroligt. Längtar redan som ett tok, ska bara lösa det där med väskorna. Hur stora väskor ska man ta egentligen och behöver man ha med sig så mycket? Jag vill mest ligga i poolen och göra lite spa-behandlingar samt gå på Winestore, höhö.
Men nu ska jag sova, för imorgon blir det första dagen på gymmet!

Icke-fungerande mage

Ja, så är det. Min mage vill verkligen inte fungera. Så nu har min sambo köpt hem proviva, cola och mandelkrokar...lite bortskämd måste jag få bli. Haha.

Jag skulle fått besök i Björna idag, men eftersom min mage krånglade så mycket var jag tvungen att ringa och avboka. Hoppas dock det kommer fler gånger, man vill ju visa upp sin lägenhet ;)  Jag fick i alla fall träffa lilla Iris i söndags, hur söt var inte hon då?!, Isak också! Åt middag hos far i söndags och det var sjukt gott, efterskottspresenter fick man också, jag gillar´ne! Pengar och marimekko-sockerskål. Tack! Fick även badkläderna jag beställt på Ellos idag, två skickades tillbaka på en gång. Men tror jag hittade rätt badkläder till Tallin om två veckor. Åh vad det ska bli kul!

Men nu ska jag in på arbetsförmedlingens hemsida och söka en massa jobb. See ya later!

Supersugen

Så blev det en sen kväll nu igen, men va fan pratar med en massa trevligt folk så är det lätt värt det. Hade säkert fyra konversationer igång samtidigt, haha. Så blev lite tomt på slutet när alla gick och la sig.
Idag har vi skruvat upp våra fina sängbord, i ek så klart, vad annars? Känns bra. Nu ska jag fylla mitt med en massa krafs och skräp. Moahha! Det är typiskt mig, samla på mig en massa småsaker och aldrig slänga dom. Det kan ju vara bra att ha nån gång i framtiden. Hihi.
Imorgon ska jag en snabbis på glasbanken och kanske träffa Anette, vi får se. Hem igen, träffa grannens nya kattungar. Tre stycken, hoppas dom vill gosa med mig! Sen duscha och göra mig fin för middag hos Marlen. Alltid kul att bli bortbjuden. Lördag ska vi äta ute också och på söndag...vet du vad det betyder?! Jag slipper diska! Wooho!!
Men nu ska det sovas. Om jag inte vaknar av grannpojken som tältar på baksidan av huset, hörde att de beställde paj nyss. Smarta grabbs.
Peace out!

Tar det aldrig slut?!

Nästa besvikelse på gång, vad ska man göra? Ta nya tag...igen! Hur länge ska det hålla på? Bara att fortsätta försöka...igen och igen och igen tills det kanske lossnar.
Idag var jag till tandläkaren, inga hål som vanligt och nästan igen tandsten. Yay! Nått att vara glad för. Vi köpte även en massa blommor som vi sedan planterade i två fina blomlådor på balkongen. Det blev även en kruka med extra blommor och en med smultronplantor. Mums! Fast jordgubbar är bättre, dom är ju större!
Imorgon kanske jag ska hälsa på min mor i staden och få några ärenden gjorda...kanske det går bättre den här gången.

jag finner inga ord...

Igår fick jag se en video på Youtube, det var den sorgligaste jag någonsin sett. Tårarna ville aldrig sluta. Om historien är sann eller inte vet jag ej, men den påverkade mig...
Kan inte ens se en liten bit av videon utan att börja gråta. Kalla mig blödig, men har inte vi alla känt så här nån gång?

Vin och kex samt en massa kramar

Nu är jag i Umeå hos Lina och henes karl. De städar lägenheten och jag sitter med datorn och kollar på. Haha, det är bra att vara gäst. Hihi. Sitter och kollar på Outsiders, folk som gifter sig unga. Ojojoj, vilka klänningar vissa tjejer har. Slå mig om jag har på mig en bikinitopp och världens största balettkjol med 20 ton tyll. Nu vet jag i alla fall hur  mitt bröllop INTE ska vara!

Nu ska vi snart dricka lite vin och mysa. Jag ska mysa med Theo, söt-Theo. Kanske bjuda honom på en wasabinöt, hahaha! Vi ses kanske på All Star eller Cover ikväll ;)

London!

Hej!
Jag vill åka till London med min sambo. Varför då och varför just jag? Ja, det ska jag svara på!
För att jag skulle blivit klar med min utbildning som Byggingenjör förra året, men blev sjuk under den sista den sista terminen. Det blev för mycket för mig och jag gjorde aldrig klart de kurser jag påbörjat. Nu har jag nästan bara examensarbetet kvar och hoppas få klart det under hösten 2010. Men känner att något saknas då jag varit borta från skolan så länge. Jag har alltid varit intresserad av hus och byggnader och London är en av de städer jag mest av allt vill besöka pga dess arkitektur. Exempelvis London eye och Big Ben, byggnader jag bara sett på bild! Att få åka till London skulle sporra mig i mina studier och förhoppningsvis resultera i ett jobb. ;)
Jag opererade mig för snart ett år sedan och det har varit ett tungt år, men som tur är har jag en otrolig sambo som ställt upp för mig hela vägen. Han har hållit om mig när jag varit ledsen, lyssnat på mig om jag behövde prata (oavsett tid på dygnet) och tagit hand om mig efter min operation. Vi har alltid pratat om att åka till London och nu har jag en chans på att få återgälda honom för allt det fina han gjort för mig.



Den här resan skulle vara till oss; för att få fart på studierna, för att läka allt det onda som funnits, för att ha roligt tillsammans och för att tacka att vi funnit varandra...!!!


Vill du också blogga och vinna en resa till London, klicka här och läs mer om hur du gör!

Hipp Hipp Hurra!!

Grattis till mig själv på min födelsedag som snart är slut. Det har varit sol idag, både ute och i mitt hjärta. Imorgon ska jag få träffa Lina i Umeå! Äntligen. Åh vad vi ska mysa och dricka vin.
Idag så vaknade jag rätt tidigt, typ nio, fixade lite på datorn och satte igång med lite städning. Efter lunch kom Lena, Jesper, Jessica, Wilmer och Per på besök. Det blev tårta, muffins, kakor och en massa bus. Wilmer är en sån go grabb, förutom när han kissar på vår balkong (fast det var lite roligt det med). När dom farit beställde jag en massa olika maträtter från Thalad Thai, inte ska jag laga mat på min födelsedag inte, inte inte. Sen blev det några paket också:
Vilken bukett!! Den är nästan lika hög som jag, tihi


Närbild                         Parfym                      Vinst på 25kr!



Pilatesboll                   Valfri skönhetsbehandling

Lena gav mig två lotter, vann på en av dom, så får byta in den mot en ny och hoppas på en större vinst. Om så är fallet blir det en lyxhelg till oss två. Resten fick jag av min sambo.

Imorgon kommer min mor med mer presenter, åhh jag är som ett barn på julafton! Undra vad hon har hittat på för något?

I alla fall, igår var jag på stan med min karl och han kom hem med: nya fotbollsskor, ett par jeans och två tröjor. Jag blev en massa hundringar fattigare på storhandlingen på Coop, (som är mycket dyrare än Ica, smygreklam).

Tack alla för era fina gratulationer som ni skickat till mig i form av sms, fejsbok och samtal! Ni har gjort min dag!

Vet förresten inte varför texten blev blå helt plötsligt. Konstigt. Ni som vet varför får gärna höra av sig!




Så det kan gå!

Ja, nu är jag medlem i bloglovin också. Ska börja följa de bloggar som är intressanta. I brist på annat i min vardag så får man vara uppfinningsrik. Jag är helt kass när det gäller att uppdatera min blogg och göra om och lägga dit knappar och sånt. Det får någon annan göra åt mig.
Nu är klockan över tolv och jag är officiellt 24 år. Wiie! Grattis till mig. Har fått två grattis redan, i förskott. Tack Lina och Lena! Imorgon (läs idag) ska jag städa och göra fint, sen kommer det kanske besök. Mor och far med respektive kanske kommer på lördag och sen blir det kanske Umeå och träffa söta Lina! =) Dricka lite vin och prata skit, har längtat efter det. Att prata skit alltså, inte vin. usch. Har fortfarande inte blivit vuxen, för då måste man dricka kaffe!!!

Vad ska jag göra mer imorgon? Jo! Lägga ut saker på Tradera, jag är så seg på det. Men ska få bort en massa skit imorgon, ja ni fattar ?!
Jag får berätta mer imorgon, någon rullade just över på min sida och började snarka i mitt öra. Ska spela in snarkningarna och bevisa att han låter högre än en låda kastruller som faller ned för en trappa...
Förresten, har ni sett det här:
Helt sjukt...

God natt...eller var det God morgon?

Hejsan

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1049282/ngel-utan-samvete?claim=5efpfabsv5p">Följ min blogg med bloglovin</a>

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Idag skulle jag börja mitt nya liv: Träna mer, äta mycket frukt, bla bla bla, ni vet det där vanliga. Så vad händer? Jo jag går och blir sjuk. Sitter hemma med halsont och kan knappt prata samt att det rinner ur näsan hela tiden. Har plöjt igenom två "Bring it On-filmer". Ni vet dom om cheerleaders? Jag älskar dansfilmer, om ni inte visste det. Snart blir det kanske en film till, som man kan somna till.
Jag har fått mina pengar, men snabbt försvann dom igen. Snart försvinner ännu mer då man ska betala hyran, resan som är bokad samt kanske en ny mobil. Jag letar efter en bikinitopp, vill inte visa min fula mage i sommar. Inte än. Kanske nästa sommar. Dock fanns det bara en färg och form på min vanliga underklädesaffär, så letar på internet. Det gör inget om det är lite färger, bara fint. Men som sagt jag fyller år på fredag, så man kanske får lite roliga saker. You never know!
Mina vänner Emma och Anette är på Sweden Rock och jobbar. Jag hoppas det går bra för er där nere och att det inte regnar på er allt för mycket. Glöm inte det där kortet som ni lovade mig. ;)
Nu ska jag bädda ner mig i sängen med mina dubbla täcken, en bra film, varm kopp te och bara mysa!

Nu kanske nästäppan släpper ännu mer?



Förresten har ni tänkt på hur snabbt lastbilen får upp fart igen efter den stannat vid Magnum Gold-skylten?


Ibland vågar man inte...

tro på att allt kommer att lösa sig. För när jag väl fått upp hoppet, så naiv som jag är, så går allt i kras igen. Nu har jag fått ett mail om att allt kommer lösa sig, men när jag sett resultatet då jublar jag. Inte innan det...
Sitter förresten och väntar på ett samtal, ett viktigt samtal. Om min framtid. Inget med magen, en annan sak. Så varje gång nån okänd ringer gör min mage tusen volter. Måste kanske ringa doktorn och få en tid. Kan inte fortsätta så här. Varför blir jag stressad av en så liten sak som att man måste snabba sig till bussen på morgonen? Det räcker för att min mage inte ska fungera på hela dagen. Jag vill vara som ni andra, fast utan mjölk. Haha.
Men jag fick en god middag idag: Fransk potatissallad tillsammans med Rökt Fläskfilé, mums! Har jag tur är disken gjord när jag kommer hem imorgon också! Sen ska man lösa problemet med boende på midsommar. Någon som har en stuga eller liknande på Ulvön? Allt var fullt och jag vill gärna dit med mina kära vänner och få träffa Mickan. Men man kan väl kanske inte få allt, så tält fungerar ju också...tomt någon?
Nu ska jag sista-minuten-plugga.

tio dagar kvar....

Tills min födelsedag! Men vet inte vad jag önskar mig eller vad jag ska göra på min födelsedag. Två av mina bästa vänner är på Sweden Rock och jobbar. Min sambo jobbar hela den helgen. Jag har inget jobb, än, och vet inte vad mina familjer ska göra. Men det spelar ingen roll för jag har ingen bil så jag kan köra till stan och hälsa på dom. Dumma bussar som inte går på helgerna.
Nu blev jag hungrig också.
Hade i alla fall jätteroligt i helgen. Såg nys "Småstadsliv 3" i fredags hos grannarna. Tror alla unga i byn var där, haha. Lite öl blev det sen, lagomt och bra. I lördags blev det O´learys med en massa trevligt folk. Det här får vi göra igen Lena! Fast med mer dans ;)
Nu ska jag plugga lite, i solen kanske...sen lunch och "Hem till Gården". Världens bästa såpa! Nu är det spännande ska jag säga. Haha!!

RSS 2.0