Hahahhaha!!!

Igår höll jag på att köpa 500 muffinsformar för hela 126kr, men avstod. Det kanske kommer fler auktioner. Hihii!! Men köpte en hundkam till min mor, en sån som tar bort underhåret på hunden. Sen hittade jag läppbalsam med "peanutbutter taste" (jordnötssmak). Så himla bra! Måste nästan köpa det, haha!!
Sen hittade jag det här, så himla bra reklam! Och med risk för att vara lite sexistisk, men så bra!!

Äckliga fiskar

Usch, vad äckligt. Min sambo kollade på ett program om fiskar på Discovery nyss, River Monsters. Det handlade om vampyrfiskar, äter upp folk inifrån. Usch, vill inte bada i Amazon floden!! Fiskar som simmar in i uronröret när man kissar i vattnet, ja det hände en kille. Trodde det bara var fiction efter man fick se det på Grey´s Anatomy. Men tydligen inte. Huvva!!!! Kan säga att jag tappade matlusten ganska fort och det gör jag inte ofta! Är inte så kräsen då man haft en familjemedlem som helt plötsligt kan börja kräkas vid matbordet. Måste tillägga att den inte var sjuk, utan hade problem med nått i halsen.
Men i alla fall så hann jag inte ner till arbetsförmedlingen idag, får ringa dit imorgon istället. Sambon slutade tidigare idag så vi hann luncha ihop med Anette, handla och köpa lite småsaker och fara hem. Sen hann jag ringa min mor och klaga lite på min lite halvdåliga dag. Tur att man har mammor som kan göra en glad och säga att man inte alls är värdelös. För så känner jag ibland....
En liten kusin tittade förbi tidigare ikväll, det var trevligt. Gör gärna det igen! =) Nu ska jag sova eller nått, blev alldeles för äcklad för att äta upp mina popcorn. Usch! Blä! Ohh vad skönt att vara lite barnslig. haha!

Jävla idiot!

Usch vad less jag blir! Varför ska allt dumt hända mig? Kan det inte hände något bra för en gångs skull!?!?!?!?!?!
Man får inte ens försvara sig utan målas av som en förlorare som inte kan eller vet något. Sen står det där, svart på vitt. Jävla skit! Jävla idiot! Dumma människa, dumma dumma du!

Sitter på biblioteket i stan och ska snart gå ner på arbetsförmedlingen, första gången i mitt liv. Egentligen ska jag bara fråga om råd, kostar det nått förresten? Det hoppas jag inte. Sen ska jag till Zid och fortsätta på  min tatuering. Den är så fin, redan nu och jag är så nöjd med den. Men det ska bara finputsas lite.

Jag är för arg för att skriva mer. Hej då!

Lägg ägg i ditt skägg?

Oj vilken helg! Kom till Ume på fredagseftermiddagen. Köpte mig en god sallad på ÅC, gick hem och åt, sen kom Kakan och hjälpte mig att plugga. Var skönt att ha ngn som förhörde mig faktiskt. Skrev tenta på lördagen, sen började helvetet.
Kakan hämtade mig med juniors bil och så inhandlade jag sex flaskor:
Ja du läste rätt: Banana Bread Beer. Verkar hur snuskigt som helst. Men man ska väl testa något nytt ibland med? Dock var dom inte till mig, men smaka får jag nog göra när dom väl öppnas.
Vi träffade Mickan på stan och så bar det av till nån hästtävling. Stora hästar! Var lite kul, så länge man inte klev i hästskit. Det blev ett snabbt besök hos Emma och Andreas också. Känna lite på tjockmagen och ge dom en blombukett. Sen hem, vila, vila, vila, äta middag med Emma. Söta Emma! Vandra bort till Mikela och Anna samt Malin...sen tog det stopp. Ni får inte veta vad som hände på förfesten, men kul var det. Oj oj oj...tur att ingen är pryd i vårt lilla gäng. Haha!!
Allt som allt, det var en toppenkväll. Jag och Emma dansade foxtrot på schlagergolvet, vi ramlade lite, kissade i kors och alla åkte hem ensamma. Ingen av oss sex åkte hem med någon annan i gänget. Hur vi nu lyckades med det.
Nu ska jag plippa lite på mer på datan, men snart sova. Har massor med saker att göra imorgon och förmodligen är jag inte lika bakfull då heller....over and out!

Tropic Thunder

Idag har det varit sol på min balkong, så jag tog mitt pick och pack och satte mig där och pluggade. Nu blev det mycket och i förra meningen, men whatever! Jag hängde även ut tvätten på tork, oj så gott den kommer lukta tänkte jag. Men oj så fel jag hade! Det började spöregna, precis som igår. Det är som att bo i tropikerna: sol på förmiddagen, regn på eftermiddagen och dimma på kvällen med hög luftfuktighet. Men jag gillar det!
Väntar fortfarande på två av mina auktioner, en vet jag är på väg men vet inget om den andra.
Känner mig duktig idag, har pluggat, sökt jobb och kollat upp ett annat jobb som jag sökt. Det gick inte så bra, de hade redan skaffat en annan som sökt. Börjar ge upp hoppet på att man nånsin kommer få något sommarjobb...varför ta examen och söka jobb inom den branschen när de bara anställer folk som inte ens är i närheten av ex-jobb? Det gör en lite less...men men det kanske vänder?
Nu ska vi fokusera på lördagen och tentan, samt att jag får träffa min Mikela igen! Woohoo!!! Finally! Oj vad klockan blev mycket. Jag som skulle skriva mer om min dag. Okej jag gjorde världens godaste kätt-pyttipanna-vad som finns kvar i kylskåpet-rester: potatis (uppstekt), bacon, skinka, grillat från igår, ägg, lök, paprika, aubergine och lite ris. Mumsigt!!!
Originalet och uppföljaren! Så jävla bra!!!
Nu ska jag lösa lite korsord innan jag somnar. Bye Bye!!

Grillning i regnet

Idag har vi grillat, i regnet. Det gick jättebra! Gjorde världens godaste kantarellsås till också. Fick ha den för mig själv med, hur bra är inte det!?
Jag har fått en av mina vunna auktioner på Tradera. Dock väntar jag på de andra två...fan att det ska ta så lång tid att skicka saker. Lägg dom i ett litet vadderat kuvert från posten och skicka. Frankerat och klart samt att det går fort. Jajja, ska inte klaga nu. Vi har fått värme! Myste på balkongen igår, blev lite brun faktiskt.
Imorgon ska jag plugga, packa upp väskan och göra nån sorts middag som ger åtminstone en matlåda. Sen på fredag blir det Umeå! Ska skriva en tenta och träffa Mikela! Det ska bli så kul att ses igen, Wiiee!!!
Näe nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite. Kanske man ska dricka lite varm choklad först och se på Cougar Town...lite roar de små ;)

Varma Onsdag

Idag har jag krattat lite på gården med min sambo. Dock gjorde han mer än mig, som vanligt. Jag råkade fastna framför datorn, haha. Har chattat med en trevlig kvinna på DHL. Jag har nämligen köpt lite kläder på Tradera men inte fått sakerna än så ville kolla vars paketet var. Det var intressant att chatta med supporten på DHL. Dock hade de skickat mitt paket till Fredrika, så hade jag vägarna förbi där så kunde jag hämta paketet annars skulle de skicka det till Björna. Ja se så det kan gå! Paketet från Usa verkar vara på gång rätt snart och den tredje saken jag köpte har det tagit snart två veckor för att komma fram. Det är inte okej! Hoppas verkligen jag får den på fredag annars vill jag ha pengarna tillbaka. Det ska inte ta så lång tid att skicka en sak från Sthlm till Björna.
Ajja, gården blev lövfri idag. Fint blev det. Men man skulle ansa, förlåt mejat ner alla fula, döda buskar. Så det kan växa något nytt och fint där istället. Kanske man ska ringa och fråga hyresvärden...Hmm....
Äh nu ska jag mysa med min karl och äta sorbé. Imorgon ska vi till stan och kolla på Örnexpo. Kom förresten förbi Lex på fredag och lördag och hälsa på mig och Emma. Vi ska jobba, säger inte med vad men det kan ni nog klura ut ;)
Åh blåbärssorbé!!! Mums!!


Satt ute en stund med grannen och sambon i eftermiddag. Shit vad det är varmt ute, men det är skönt! Säger verkligen inte nej till lite värme och sol. Man måste få i sig lite D-vitamin av solen i sommar, eller ja massor! =)
Gud, kolla på Grand Designs på 9:an. Helt otroligt hus! Jag vill också ha limträbalkar som formar ett orientaliskt tält i vardagsrummet. Grymt avundsjuk och mer taggad till att skaffa mig ett jobb, få lön och en dag rita samt bygga ett eget hus...!!!

Tröga tisdag

Nu har jag mailat alla igen och ringt på ett annat jobb. Nu är det bara att ha is i magen och hoppas på att nån nappar och vill ha mig...
Har förresten ställt in min födelsedag. Det är för många som inte kan komma samt att jag inte kan konkurrera med Sweden Rock som råkar vara samma helg. Får kanske åka dit istället och fira ;)
Nu ska sambon se lite Heros eller Pacific och jag ska plugga? Näe dricka te och lösa korsord. Jag vet, vi är som ett gammalt par. Men ska i säng tidigt, imorgon ska det krattas!!

Bang-Bang

Oj vilken helg det varit! Jag städade lägenheten på fredagen, fast jag måste nog göra det igen snart. Det blir snabbt dammigt hemma hos oss. Undra varför?! Vi har inte ens husdjur. Har lite moppning kvar och trappstädning samt ett fint diskberg. Jippie!
På lördagen var jag till sambons bror och grillade med trevligt sällskap. Både Anette och Emma var där, wow! Det var längesen vi tre drack öl tillsammans. Men kul hade vi, hihi. Lite drama och lite komedi, men hey om livet ger dig citroner gör lemonad! Okej, det funkar bättre på engelska men orkar inte nu.
Fick mail från två säljare på tradera idag, paketen är på väg hit nu. Wiee!! Ny mobil till karln, eller till mig, samt en ny klänning. Det har dock tagit lika lång tid för klänningen att komma hit från Sthlm som mobilen från Usa. Det är konstigt! Mycket konstigt. Hoppas bara min andra klänning kommer snart med, börjar bli less på att vänta så länge.
Var ut och cyklade med mina grannar idag, runt Björnabyn och hem. Det var jobbigt på tillbaka vägen, motvind behöver jag säga mer? Men bra kändes det. Stretcha, duscha snabbt, värma lunch och kolla på Emmerdale. Perfekt dag. Hihi.
Nu sitter jag i sängen och ska snart logga ut. Lyssnar på sambons halvsnarkningar. Han är så söt.

My ......!!!

Är bäst i världen, fast hon är lite trött. Min mor alltså. Fast nästa vecka ska hon ut och resa, till rhodos med killen hennes. Åh vad kul som ska ha då. Jag får vara hemma själv och uggla...Näe jag ska ju jobba med Söta Emma på Lex nästa helg. Hoppas ni kommer och hälsar på för annars då tusan!!
Jag har börjat träna också, testade lite yoga (superskönt) och det senaste inom träningsvärlden: WWW!!
Nu ska jag kolla in lite böcker som jag behöver och sova, lång dag imorgon med mycket ärenden. Eller ja mest till arbetsförmedlingen kanske eller näe...kollar in en ny mobil istället!
Har inte hört något om nå jobb än heller. De behöver folk på borgen, men vill verkligen inte vara där i sommar. Visst det är nära och jag känner folk i personalen, men inte jobba där i sommar. Jag vill vara ute eller jobba med mina händer. Bli lite skitig...dammig då!
Har börjat knepa och knåpa på min födelsedag också...ska försöka bjuda in mina närmaste vänner hem till mig på en kalashelg. Saknar dom så mycket och vill samla alla på en gång. Höra vad som händer i deras liv. Sen är skadar det ju inte att jag varit på de sjukaste, bästa och roligaste festerna ever tillsammans med dessa vänner. Ni som läser det här och fått er inbjudan, ni betyder mycket för mig. Även om jag kanske inte ringer er så ofta eller bara pratar om mig själv när vi ses (är lite dålig på det, men försöker ändra på mig)...Puss på er allihopa!!
Frukost någon?

Baka baka liten kaka

Nu har jag varit duktig igen och bakat en liten sockerkaka. Dock fick jag slut på smör, men får köpa nytt imorgon kanske. Ska in till stan och luncha med en gammal vän. Ska bli kul att ses och se vad som händer hos henne. Ska även kolla lite på nya skor och den där bilmässan på Fjällräven center. Ska även köpa lite krukor, jag ska odla lite grönsaker på min balkong i sommar. Det verkar ju bli dåligt med jobb så får skaffa mig en annan hobby. Hahaha!!
Jag ska även hämta min cykel, man behöver ju inte bara promenera som motion. Kan ju vara kul att variera sig lite. Måste ju vara i form tills man ska jobba på Lex den 14-15 maj. Kom dit och hälsa på mig och Emma!
Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon. Kram på er!

RSS 2.0