Ett minne till

Det är nästan en vecka sen jag var i Umeå med tjejerna och jag saknar det till tusen. Det var så skönt att få träffa alla, vara i Umeå och ha kul!

Jag och Emma bodde i ett lånat hus, lyx ja, sen mötte vi upp E, M och resten på förfesten på fredagen. Vi sjöng, skrattade och drack lite grogg. Sen bar det ut på All Star (porn star som jag kallar det pga köttmarknaden). Dock var det lite för kul för M & E som gick hem redan kl 23:55 eller nått. Hehe, det är inte lätt alla gånger!

På lördagen sov vi till mitt på dagen, mötte upp mormor som gav mig min tidiga födelsedagspresent: en Soda streamer! Färg: black like me ;)
Mormor skjutsade ner oss på stan där vi shoppade loss på bolaget, HM och avslutade shoppingen med en liten picknick i parken med inköpt fika i solen. Mys!
Well well, kvällen närmade sig så vi drog hem, solade lite, lyssnade på musik och inhandlade middagen.

Det blev tvårätters med räktoast i solen med några glas bubbel och jordgubbar. Vidare till förfesten och eftersom det var dag nr 2 så skippade vi glasen och drack direkt ur bubbelflaskan (vi hade två bara att fira att vi träffades igen, jag och Emma).

Kvällen till ära så var Cover öppet så vi vandrade in till stan, gick ner i källaren och hängde på rockavdelningen. Dock kanske tant drack lite för mycket så vi for hem redan kl tolv men oj så kul vi hade det!!

Tant sov till två...kröp till bussen och pustade ut över att det inte var tokfyllt på bussen hem till Luleå igen.

Nu har jag i alla fall fått min halva IKEA-katalog så jag skruvar och donar för fullt här hemma. Ni ska få se resultatet sen men kan säga att allt går i svart. Love it! Jag ska fortsätta skruva ihop sakerna nu och sen skalla kudden. Det är mycket på gång och i helgen ska jag göra precis ingenting.
Fast nu ljög jag.
Jag ska kolla på film, promenera, leta en ny soffa och sova! Sova!

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Emma - I was on the moon. With Steve.

Ja, jag skulle göra det men hon sa att hon ville vänta tills det hade växt ut liiite till och sen berättade hon vad det skulle kosta. Det var ledsamt att höra så jag får skippa den idén minsann.



Jag såg förresten att jag hade betalat inträde för båda oss på Cover så då slipper jag må dåligt för att du bjöd på så mycket :)

2012-05-31 @ 21:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0