Det trodde jag inte!

Jag har köpt ett headset...inte ett sånt där blåtands så man ser ut som en försäljare. Ni som har ett, ta inte illa upp. Men skulle jag ha ett så skulle jag bli galen. Både för att jag inte tycker att det är snyggt på mig och för att jag skulle tappa bort det hela tiden.
Men nu har jag ett så nu kan jag promenera och lyssna på musik OCH svara i telefonen om det ringer istället för att rycka upp den ur fickan och börja dra ur kabeln...suck...i-landsproblem, I know.

I vilket fall, disken är gjord och nu ska tant packa väskan för 24h i Sthlm. Vad sk aman ha med sig månne..? Flippisar? har hört att det är ganska varmt där nere nu, nästan vårväder. Eller?

Det har snöat här idag förresten! Yay!
Jag är som ett litet barn och skrek rakt ut när jag såg snön. Haha.

Over and out!

Andra advent

Vars är snön?!
Det är andra advent och det är ingen snö ute.
Jag flyttade ju inte till Norrbotten för att vara utan snö! Eller ja, det var ju andra saker som lockade också ;)

I helgen har jag legat på soffan och lyssnat på nordanvinden som blåst på som tusan utanför mitt fönster. Jag har även julpyntat lite och storstädat hela lägenheten. Till och med moppat!

Men nu är klockan mycket och tant ska sova. På tisdag åker jag till Stockholm och kommer hem på onsdag. Det stora problemet: Vad ska jag ha på mig under min vistelse?

Mina nyinköpta jeans kanske?
Klänning?
Vi kommer mestadels vara inomhus så nu kan man ju leka med tanken och klänningarna igen....

RSS 2.0