Wunderbar!

Vi har huvudvärk, träningsvärk i magen, chipsen är slut och vi har dreglat lite över Tom Hardy.

Solen skiner ute

Emma är här
Biljetterna är köpta till House of Metal

Det kan inte bli bättre än så här.

Nu ska vi duscha, sminka oss och ta bussen till Boden och L. Tonight is our night ;)

Nedräkningen har börjat...

...för imorgon kommer Emma hit till Luleå! Woop Woop!
Ni är härmed varnade!

Vi ska mysa, dricka öl, kramas, prata med folk, dansa och ha skoj på fredagen. Sen på lördag drar vi till Boden och L för middag och förfest. Vi får se vad Western Farm har att erbjuda senare under kvällen men en sak vet jag: Det blir ingen bullriding för mig. Icket!

Eller...?!

Pepsi´n är i kylen, chipsen i skålen, dammet borta ur hörnen...då var det väl bara att sova kvar så det äntligen kan bli fredag.

Det enda som saknas är Charlie...


Not having fun?

Jisses, dessa hemmafruar gör mig galen men liks förbannat kan jag inte slita mig från tvn. Det är verkligen ett I-landsproblem om man inte står med på listan av bjudna gäster på ett privat födelsedagskalas eller vilka designerkläder man ska ha på sig på festen.

Avundsjuk?
Hell no!!

Jag har nog med drama i mitt liv.
Till exempel min galna granne som skriker (sjunger enligt henne), dock brukar jag dunka på Bandit på högsta volymen. Hon brukar fatta vinken då.
Ibland.
Hon hörs inte i alla fall ;)

Men nu är det dags för kvällens p-piller: Familjen Annorlunda!
Jag vet inte om man ska bli insprerad eller skrämd...

Jag tro jag he på lite bra musik och diskar istället:

Self Deception - Stay young



Delmål 2012

  • Emma till Luleå inkl lite öl och Western farm
  • Gällivare och fixa röntgen
  • House of Metal
  • Hemavan till påsk
  • Minst fem kg lättare innan april? Men måste kanske köpa en våg först...
  • Få hem Charlie till läggan, det är lite tomt här...
  • Tapetsera och inhandla de resterande möblemanget

Glömde jag nått?
Säkert!

Men har satt några delmål så ska bara klämma in en massa jobb, examensarbete, träning och annat smått och gått där emellan. Sy kläder bland annat, inte hinner jag gå på stan och prova en massa plagg.

Det är väl som man säger: Ett steg i taget


Onsdagsmys?

Tillbaka i Luleå.

Väskan blev kvar på Arlanda tillsammans med de andra väskorna på vagnen. Det var inte bara jag som var trött på flygplatsen. Haha

Kvällens middag består av lättsaltade skruvar från OLW, Ramlösa Mango och värktabletter samtidigt som jag ser på "Grand designs: Revisited" och ställer mig frågan:

Kan man bo i ett torn som pensionär?

Kanske dags att sova..?

Snygg, Sexig, Singel

Det blev ingen röntgen i fredags. Fick ett samtal från sjukhuset där de sa att de fått in så många akuta ärenden att de inte hade tid för mig. De var tyvärr fullbokade de närmaste veckorna så den närmaste tiden de hade var den 22 februari. I Gällivare.

Va?

Resa 26mil eller va det nu är för en röntgen. Sure! Jag vill få det gjort så man får nå besked. Det blir kul att se en ny stad.

Men i fredags så for jag till en kompis på kvällen, åt middag, kollade på "På spåret", såg "The Beaver" - ett drama med viss komik integrerad. Viss.
På lördagen hämtade Linnéa upp mig och så åkte vi på hundutställnign i Jokkmokk. Hem till Boden och hennes hus, middag, duscha och vidare till Piteå för dans på Nolia eller vad det nu hette.
Trevligt, ovanligt och ja, jag kommer fara på styrdanskvällar igen!

Nu är jag hemma i Luleå, men inte så länge till för om några timmar åker jag till Sthlm. Jag ska bland annat träffa underbara J&J som nyss har köpt lgh. Så det ska bli superkul att få se den och träffa dom.
Vet nån om hotell har tvättmedel förresten? Måste tvätta upp mina kläder som jag nyss köpt på myrorna. Hann inte få nån tvättid och har varit borta hela helgen så får göra det på hotellet. Hittade en superfin skjorta när jag och mamma var ute och shoppade loss på andra-hands-butikerna i Luleå för några helger sen.

Nu blir det nog uppehåll tills på torsdag men trevlig alla hjärtans dag eller vad man nu säger...


Snygg, Sexig, Singel - that´s me!  


Sista röntgen...?

Imorgon ska jag på magnetröntgen av levernj, MR-röntgen. Kanske den sista.
Det är med skräckblandad förtjusning som jag lägger mig i sängen och försöker sova.

Kan det vara sista gången jag får samtal från min läkare på Sahlgrenska?
Får jag skaffa barn nu?
Har dom krympt?
Ser min lever bra ut?

Jag kommer inte kunna sova inatt.

Jag ska till ett sjukhus och träffa sjuksystrar som jag aldrig träffat förut. Ligga på en brits i en timme och ta nya bilder på levern.
Jag i skiter i att ni säger att det kommer gå bra, klart det kommer att göra det. Jag är ändå nervös! Gillar inte att jag måste göra allt det här själv, hade gärna haft dig vid min sida...

Vad händer sen med mina bilder?

Det är bara att vänta och se...precis som jag gjort de senaste 3.5 åren...så kan vänta några veckor till... 

No time

Jag har inte tid att träffa dig
Jag har inte tid att vara snäll
Jag har inte tid att tänka på dina känslor

Därför flyttade jag hit.

Jobba, träna, äta, städa/diska, plugga, sova....det är mitt liv, bokstavligt talat, de närmaste veckorna. Ja de närmaste månaderna.

Charlie har fått flytta till min mor i några veckor tills det lugnat ner sig. Är man en dålig person eller alldels för stressad om man knappt har tid för sin katt?
Det viktigaste är att han mår bra, får mat och kärlek. Den lilla djävulshunden kommer ge honom allt det där, eller ja, mest motion när hon jagar honom. Fan att jag hann klippa klorna på kissen...jajja!

Diska...plugga...God natt!

Ps. Jag köpte mitt tredje par skor på Tradera igår. Andra studenter hetsäter eller utvecklar en stark alkoholvana, jag köper skor...Ds.

Burr...

Kyla?!
Vad ska det vara bra för?

Jo för att man ska få mysa inomhus med gott samvete och ett glas vin i handen ;)
Speciellt i sällskap av mamma och med "På spåret" på tv.

Min mor har varit och hälsat på mig i helgen. Vi har shoppat loss på Second hand och Myrorna. Vi gjorde riktigt fina fynd! Vi köpte en present till min lillebror som fyller 21år idag, Grattis! samt att vi kollade på den tyvärr tråkiga matchen Modo-AIK. Ingen vinst...och sen slog vi på melodifestivalen precis lagom till T.Flinck. Från dåligt till sämre. Huvva!
Men vi kom på en ny reklam:

Tänk dig en kvinna, lite större version, som är på mammografi. Hon står halvnaken framför maskinen som snart ska platta ihop hennes bröst. Plattan sänks ner...mer och mer...
Plötsligt går strömmen och en text dyker upp i rutan: "Är du också trött på ditt elbolag? Kanske dags att byta?"


Helgen avslutades med att min mor lämnade av mig i Piteå för jag blev bjuden på middag hemma hos Trassel och hennes familj. Mycket god mat och äckligt god dessert. Mums! Tack åter igen.

Charlie är i Örnsköldsvik nu hos min mor och förhoppningsvis kommer han trivas då han ska bo där i några veckor medan jag reser runt och reder ut mitt liv. Det är inte lätt att vara singel och ha djur med familjen mil bort. Tur jag har en så snäll mamma!

Nu ska jag dock krypa ner under täcket och mysa lite i soffan innan det blir sängdags.
Ensam...

Ångest....

Imorgon kommer min mor till Luleå. Jag tror det är första gången i hela mitt liv som en av mina föräldrar kommer och hälsar på mig samt bor hos mig en hel helg. Första gången! Ever!

Jag dör!

Vad ska vi prata om? Vad ska vi göra? Ska man bjuda på nån speciell mat när föräldrarna hälsar på? I vanliga fall är det ju tvärtom att mamma lagar mat och man blir lite uppassad. Förväntar hon sig samma tillbaka nu då?

Jag hade iaf tänkt att vi skulle dricka lite vin imorgon, se På spåret och prata lite. På lördagen drar vi en sväng till Storheden och kolla på nå möbler och Stadium outlet, sen avrundar vi kvällen antingen på All Star ("PornStar" som jag har börjat kalla det) eller här hemma hos mig med mat och öl samt hockeyn! Forza Modo!
I helgen blir vi iaf två Modo-supportrar, haha.

Har vikt tvätt och sprungit till tvättstugan så har inte städat. Men det hinner jag nog imorgon innan hon kommer.

Om du läst såhär långt kan du läsa lite till:
Min älskade Charlie kommer följa med min mor hem till Övik. Jag ska resa en hel del och han gillar inte INTE att vara ensam under en längre tid. Så han ska få bo med mor, mammas sambo, lillebror och den hemska lilla hunden Molly. Så inatt och i helgen kommer jag ta farväl av min lilla katt...känns lite tungt faktiskt...

Men är det nån där ute som vet eller känner en trevlig familj på landet eller nån sjukpensionär som är hemma mycket som kanske vill ha sällskap: säg till! Jag vet inte hur jag ska göra utifall att det bli mer resor, kan ju inte lägga över allt ansvar på min mor heller. Det är ju trots allt min katt.

Vi får se. Annars kanske han får somna in...det kanske är det bästa...eller?

RSS 2.0