Julklappspapper!

Nu är alla julklapparna inslagna och imorgon bär det av till far efter jobbet. Oj vad skönt det ska bli att få vara hemma hos min familj över jul. Ta en promenad runt höglandssjön, irritera sig på lillebror och slappa i soffan till en massa bra filmer på canal plus.

Kom hem från jobbet för ett tag sen och gubben jobbar natt, får sova själv ikväll. Men imorgon ska jag hem och få träffa Johannes så det spelar ingen roll!


Sökes!!

Jag söker ett par inomhustofflor, svarta i typ pälsliknande tyg från HM. Det var jättelänge sen jag köpte dom och har försökt leta fram ett par likadana på internet men är inte så duktig på det där. Så nu söker jag på min blogg istället!

Hitta!!halkskydd, perfa!

Ser detta som ett experiment, hittar jag ett par lika så kan man verkligen använda internet till allt.

I övrigt, ja det är typ 22-23 minus här och det ligger snö på backen. Äntligen en vit jul! Yay!! Jag har en julklapp kvar till min yngsta kusin, men tror jag vet vad jag ska köpa. När julen är över ska ni få höra min fina julklapparim som jag skrev på några paket från Unicef. I år ger jag bort pengar istället för att ge bort saker.

Söta lilla Emma är i Sthlm och ska se Eddie Izzard, jag önskar jag följde med henne ner så kunde man shoppa lite och kanske hälsa på Josse. Men det kommer nog fler gånger.

Nu ska jag ringa på jobb. Vi hörs!

Blodapelsiner & Alvedon

Får man verkligen ont i huvudet, så kallad spänningshuvudvärk, av att rynka på pannan? Jag har funderat på det ett tag nu. Sen jag såg plastikkirurgerna, men samtidigt filmar man ju personer som vill ändra sitt utseende. Förlåt, förbättra! Det jag tyckte bäst om var kvinnan som fick ett nytt bröst då det andra opererades bort pga cancer.Det såg verkligen naturligt ut och man såg att hon blev glad.

Igår när jag blev utringd på jobb hade jag världens halsont. Det har jag nu med, hoppas man inte blir alltför sjuk i helgen. Det har jag inte tid med, det är ju snart jul! Jag har inte ens köpa julklapp till min far än! I år tror jag han ska få en teckning som jag gjort själv. Det är lite dåligt på pengafronten just nu faktiskt. Efter jul pluggar jag inte längre och får förlita mig på sjukhemslönen och min sambo. Blä, jag vill ha ett jobb!

Mitt cv är omskrivet och jag SKA jobba inom bygg nästa år. Jag ska inte ligga på latsidan längre. Innan september måste jag ha ett jobb och en bil. Det har varit lite motigt nu på slutet mot jul. Det var som jobbigast vid den här tiden förra året. Men nu har jag ML och alla mina underbara vänner samt att jag flyttat tillbaka till min hemstad. Nu fattas bara en liten kissekatt och en bokhylla! ;)

RSS 2.0