Bra och dåligt

Fick en bra nyhet idag, men ska berätta mer om den imorgon...
Fick ringa ett tråkigt samtal idag, men har mer att se fram emot senare i år istället ;) Vi kommer ses, det lovar jag! Jag ska komma och hälsa på er!
Det har hänt mycket de senast två veckorna, Tallin, segling och nyheterna. Men ska berätta om allt imorgon, när jag har lite mer ork och har laddat över korten från kameran. Hihihi.
Kram på er alla!

Nu åker vi!

Hej och Hallå bloggen!
Om några timmar drar vi till Tallin!! Yay!! Det ska bli toppen! Har precis packat klart, badkläderna är med och humöret är på topp. Vädret ska till och med vara toppen, hur bra är inte det här?
Vi åker rätt tidigt imorgon så gör ett inlägg nu istället. Ni som vill ha något från Tallin kan smsa under dagen imorgon så kanske jag köper hem det. Beror på hur snäll den som skickar smset är ;)
Äh kolla på det här så länge och ha så kul! Vi ses om fem dagar!






























Ja jag är en liten fjortis, hahhhaa!


Stackars kissekatten!


Men Nisse ser väl lycklig ut? ;)

Zumba är såå ute, Body Gospel is tha shit!

Åh vad jag väntat på uppföljaren!

Over and out suckers!


Hur bra är inte jag?!!

Hej och hallå bloggen!
Idag är jag på strålande humör! Jag har sovit ut, mycket länge ända till klockan halv tio! Wow! Pillat på datorn, kollat hem till gården, som för närvarande gör  mig galen. Allting grävs bara djupare och djupare, tar det aldrig slut?! Rosemary, håll dig borta från serien och Perdy, dumpa Grayson och bli ihop med Matthew. Men det värsta av allt är att vi är typ en eller två säsonger EFTER dom i England. Jag vågar knappt googla efter bilder från serien, man kanske råkar se nått om framtiden. Iiieee...jag vet jag är en nörd, men har man inget annat för sig så är det en ganska bra hobby. =)
Jag har solat, massor. Så är jättebrun nu, hihi. Sen fick vi ett infall och for och badade. Det var lite kallt men ändå skönt. Vi åt glass också! Sen for vi hem och gjorde enchiladas. Känner att gnistan börjar tändas i mitt liv igen...sakta, men det går verkligen framåt. Nu är det bara ett jobb som saknas så slipper jag se alla pengarna försvinna från mitt konto...jag har roligt för de lilla jag har. Man ska alltid sluta med flaggan i topp! ;)
Om exakt sex timmar ringer klockan för min sambo, då ska han upp, dricka kaffe och sen bär det av mot stan. Jag åker med honom, så kan man sova ut hos mamma. Sen gymmet, kolla på mammas nya segelbåt (som vi ska segla, bara hon och jag nån gång i sommar), handla öl och mat, fara till världens bästa Emma och äta middag!
Sen blir det nog öl på hennes balkong i solen, tror förresten Jossan ska med också. Yay! Girls night out!
Visst är hon fin
En öl kanske? Näe, ta fem!!!



RSS 2.0