Hur bra är inte jag?!!

Hej och hallå bloggen!
Idag är jag på strålande humör! Jag har sovit ut, mycket länge ända till klockan halv tio! Wow! Pillat på datorn, kollat hem till gården, som för närvarande gör  mig galen. Allting grävs bara djupare och djupare, tar det aldrig slut?! Rosemary, håll dig borta från serien och Perdy, dumpa Grayson och bli ihop med Matthew. Men det värsta av allt är att vi är typ en eller två säsonger EFTER dom i England. Jag vågar knappt googla efter bilder från serien, man kanske råkar se nått om framtiden. Iiieee...jag vet jag är en nörd, men har man inget annat för sig så är det en ganska bra hobby. =)
Jag har solat, massor. Så är jättebrun nu, hihi. Sen fick vi ett infall och for och badade. Det var lite kallt men ändå skönt. Vi åt glass också! Sen for vi hem och gjorde enchiladas. Känner att gnistan börjar tändas i mitt liv igen...sakta, men det går verkligen framåt. Nu är det bara ett jobb som saknas så slipper jag se alla pengarna försvinna från mitt konto...jag har roligt för de lilla jag har. Man ska alltid sluta med flaggan i topp! ;)
Om exakt sex timmar ringer klockan för min sambo, då ska han upp, dricka kaffe och sen bär det av mot stan. Jag åker med honom, så kan man sova ut hos mamma. Sen gymmet, kolla på mammas nya segelbåt (som vi ska segla, bara hon och jag nån gång i sommar), handla öl och mat, fara till världens bästa Emma och äta middag!
Sen blir det nog öl på hennes balkong i solen, tror förresten Jossan ska med också. Yay! Girls night out!
Visst är hon fin
En öl kanske? Näe, ta fem!!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0