God Natt!!

Fan va less jag blir på sega adsl-modem!! Håller på att få fnatt på vårt internet. Först försvinner det i nästan en hel vecka, så vi ringer till Telia och får en ny router. MEN vad händer!? Jo, internet funkar ändå inte och är lika K*K-segt ändå.
Hoppas den fixat sig till imorgon för då ska jag lägga upp bilder på mina fina fynd.
Just nu säger jag God Natt!
" I said, Good Day!"

Freaky Friday

Hej alla glada!

Ikväll är jag chaufför åt min sambo. Det är väl okej...nästan. Visst är jag också sugen på nån öl, men samtidigt så ska man väl ställa upp för varandra. Så just nu sitter jag hos mor och knappar på hennes dator.

Tidigare idag gjorde jag världens klipp på stan. Två par jeans = 200kr (tidigare 500kr/st) och en klänning = 90kr!! Ska lägga upp nå bilder senare. Jag har även börjat lägga ut lite kläder på Tradera. u hann jag inte med att lägga ut alla idag, då det var någon som försov sig imorse och plötsligt fick väldigt bråttom in till stan. Haha.

Efter jag lämnat av sambon för femkamp på Skyttis, for jag ner på gymmet och lyfte lite skrot. Det kändes rätt bra faktiskt. Sen hem till mor för middag; Lammstek, kokt potatis och hemmagjort vitlökssmör. =) I like it!!
Hann även med ett besök till far, lånade hans dator lite och skrev ut några gammla tentor.

Jag är på gång känner jag!

Nu ska jag försöka hitta på något roligt att göra...ensam...i stan...i väntan på att få åka hem...förslag?


Ännu en dag i glömska

Så är ännu en dag slut. Vad hände?
  1. Jag har sökt en massa jobb och ändrat om i mitt cv samt personliga brev en massa.
  2. Jag har registrerat mig på en massa olika företags sidor. Ni vet, laddat upp cv och sånt.
  3. Betalat räkningar
  4. Sett mina pengar försvinna bort
  5. Äntligen fått lön för juni
  6. Lagt upp lite saker på Tradera, dock har jag massor kvar
  7. Sett på Hem till gården, som är fruktansvärt spännande just nu!
  8. Lagat en awsome middag: Senaps-kyckling med ris. Nästan äckligt gott.
  9. Bokat en tid med en tränare på Friskis, så jag vet vilka övningar man ska göra. Hahaha
Inatt fick jag inte sova så mycket för det var någon bredvid mig som snarkade och gnisslade tänder en massa. Men får ta igen det jag inte hann idag imorgon.
Näe, nu är jag trött. Allmänt och på att vara arbetslös. Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga.
Jag vill inte vara hemmafru längre. Det är inte roligt...

Oj vad sent det blev

...nu är klockan redan 01:46!! Tänk va tiden går när man skriver om cv och personliga brev för att lägga in i en massa databaser. Usch att det ska ta sån tid?! Jajja, jag ska fortsätta med det imorgon och hoppas på att Laurels mor kommit på ett bättre sätt att lösa hennes familjs sorg (det är en såpa jag pratar om ifall ni undrar).
Berättar mer om några timmar, Puss på er!!

Tisdag....

Idag har jag varit ute och gått en liten promenad med min sambo. Den blev inte så lång då det började tok-regna, men en liten bit i alla fall. Jag letade svamp och han undrade vad jag höll på med...jag kan ju inte direkt så mycket om svampar mer än att dom är goda.
Vi handlade lite saker till middagen: kebab i pitabröd med en massa sallad samt hemmagjorda aioli (sambons). Jag fick en Rosa-bandet-pinn också, den matchar min jacka i svart och rosa. Sen spelade jag ut mitt tv-spel, jag är en sån nörd. Men ni gillar mig ändå ;)

Igår firade jag måndagen med en ansiktsbehandling. Vet dock inte om det var bra ller dåligt för ser ut som f*n i ansiktet nu. Tror inte jag visar en bild, men är rätt svullen på vissa ställen och har fått ett stort sår under ena ögat. Hoppas jag inte får något ärr!

Imorgon ska jag uppdatera migg cv och personliga brev. Äntligen är dom klara och jag är så nöjd. Så nu fattas bara ett jobb...ska inte säga vart, men har hittat några stycken som jag ska söka. Håll tummarna!

Sen ska jag göra mina vanliga sysslor: städa undan, laga mat och diska. Dock ska jag utöka mina roliga aktiviteter med morgonpromenad, ringa en massa jobb-samtal, betala räkningar, kanske gå ner på bibblan och låna en bok samt plugga. Yay!! Hela dagen är räddad! Men jag får inte glömma att se på Hem till gården imorgon. Nu är det spännande, tror Laurels mor kan vara något på spåren. Ska inte säga mer, men tror jag vet vad som kommer att hända.

Förresten, jag förstår nu varför föräldrar som har barn som ska börja övningsköra ibland vill att de ska börja köra med den gamla familjebilen...dock vet jag inte hur det här gick till. Såg även att en fräck biltjuv gjort inbrott på Fordon på Parksolan och kört ut genom garageporten. Tycker inte ni att man är lite desperat om man stjäl en bil från en gymnasieskola?


God Natt!


Tillbaka igen

Hej!

Nu har vi fått tillbaka internet, Finally! Vet inte om åskan slog ut vår router eller om det bara var ett temporärt fel men igår fungerade det igen. huh, tänka sig.

Har kollat eller rättare sagt läst mig igen en veckas Hem till gården, det händer saker när man inte tittat på ett tag. Det gillar jag, men ibland går det så segt fram och dom som borde få ett straff får inget. Men lagom är väl bra, ehum....
Om ni vill läsa om Hem till gården så kolla in den här bloggen!

Nu ska jag skicka lite mail och söka ännu ett jobb, kanske diska lite grann och ta en promenad.

Som en vän till mig skrev: "Du fick tillbaka internet, Sverige fick Sverigedemokraterna".

Jag ville ha en ny profilbild på facebook, så Emma letade fram en massa fina bilder på henne och mig. Visst är den vacker?! Vem som är vem får ni själva bestämma.


--> Ebony & Ivory <--


RSS 2.0