Who´s next?!

Jävlar vad jag jobbade här hemma i fredags här hemma.
Jag:
- Slängde mammas gamla, sönderruttnande staket
- Två betongklumpar med pinne för staketet (dom var inte lätta så är glad att vi har ramp på bilen)
- Slängde åtta säckar löv och en jäkla massa kvistar från baksidan
- Skruvade isär gungställningen på baksidan och slängde den med
- Källsorterade bort fyra lagerhauspåsar med kartonger och tidningar
- Klippte två av tre gräsmattor
- Rensade båda rabatterna på framsidan av huset

Det kändes att jag jobbat på lördagmorgon kan jag säga...men det var skön träningsvärk för den var i lår och rumpa!

Det jag ahr kvar att göra är: tvätta och måla om balkongräcket, rensa bort hallonkvistar, klippa den tredje gräsmattan, rensa rabatterna på baksidan av huset, ta bort allt ogräs mellan plattorna på fram- och baksida och om jag orkar så ska jag även gräva upp och forsla bort ytterliggare några betongklumpar. Mest för att man inte ska slå i dörrren i dom när man står på uppfarten.

Ja, jag är en liten hustomte och nej, det är inte mitt hus. Men ska man 25-års fest så ska det fan se lite fint ut här också. Oj vad jag svär...tror den lilla byggaren kommer fram i mig när varselbrallorna åker på ;)

Nu ska jag plugga hela dagen, sen ska jag börja rensa bort saker för körning till soptippen. Jag älskar att slänga saker här hemma! =)


Allmän begäran

Jag på allmän begäran så ska jag berätta lite om fredagsflörten, så här en vecka försent.

Jag var toknervös redan på torsdagen. Jag hade ju gjort en intervju med Morgan från Christer som skulle spelas upp under dagens sändning. Tänk om jag lät jättekonstig i radion och tänk om ingen ringde in?! Men det lät helt okej, jag var ju rätt förkyld så lät inte riktigt som mig själv. Men det var kul att få positiv respons från mina vänner även fast jag gått ut med att jag vaxat fittan i rikssänd radio. Hahaa.

Sen kom fredag...den 13e maj!
Jag vågade knappt äta nått på morgonen eller gå och handla ens. Jag var så nervös.
Sen ringde Rebecca från Christer i P3, då släppte den mesta av nervositeten. Hon frågade lite om intervjun och min lista samt sa vilka saker hon kommer fråga mig i radion. Sen berättade hon att jag skulle bli uppringd av producenten på P3 och sen körde vi live i en timme drygt.

Mobilen ringer, hjärtat rusar, nu kör vi!

Resten kommer jag faktiskt inte ihåg. Jag kopplade bort nervositeten och fokuserade på kommentarerna som regnade in på min fb-status och min fb-chatt. Ja, jag multitaskade under direktsändning. Vilken tur att jag har så fina vänner som säger att jag fes i direktsändning eller säger åt mig att säga "vaginaläpp". I love you girls! ;)

I alla fall så valde jag kille nr 2, en lastbilschaufför från Stockholm som även är kock samt äger ett eget hus. Han har rest en massa och har faktiskt hoppat bungyjump (en av mina drömmar). Vi pratade i kanske en 45min efter sändningen, jag fick hans nummer av producenten och han fick mitt. Vi la även till varandra på fb och hans bror la upp ett nytaget kort på honom på fb när vi pratade i telefon. Dock har vi inte hörts så mycket mer efter det...

Kort och gott, jag gör aldrig om det igen...eller jo. Om de säger att jag är från Norrland så gör jag det igen. Det är ju som lite lättare att ses på riktigt när det inte är så stora avstånd.
Jag har inte lyssnar på programet så här i efterhand och kommer inte göra det heller. Dock har jag mina 149 kommentarer under min status på fb, haha. Dom är rätt roliga att läsa igenom kan jag säga.

Det var kul, nervöst, skrämmande och jättekul! Tv nästa!





Men har lite ångest...jag skulle valt kille nr 1....

I love my family....

Eller inte...

Imorse väckte den övermogna katten hela familjen typ halv sju. Han kan inte jama heller utan typ gnäller, högt och jävligt. Självklart gör han detta inne på mitt rum...suck. Så jag stiger upp och famlar mig iväg till matskålen och fyller på den, kliver självklart på nått vasst på vägen tillbaka. Orkade inte ta på mig brillorna så får väl skylla mig själv.
Men väl tillbaka i sängen så är jag ju pigg. Lika bra att kliva upp.

Tvätta ansikte, leta frukost i vårt tomma kylskåp. Hittade inget så det blev gröt och en torr macka med gurka och citronpeppar. Vegan-frukost!

Går ner till mitt rum, kanppar på datorn och dricker te. Söker lite jobb och råkar RÅKAR söka två jobb i Sthlm! Wtf! Nu har jag bott här för länge om jag till och med skickar ansökan om jobb i Sthlm! Det är mitt undermedvetna som vill flytta tror jag. Haha.

I alla fall, det blir lunch och det finns fortfarande inget i kylskåpet...bilen är borta och mamma handlar, great! Går ner till mitt rum igen, knappar lite på datorn...sen hör jag tallrikar som skrapas mot bordet...en diskmaskin som fylls...går upp...Ja då har hela familjen ätit lunch redan! Men ingen sa nått till mig. Bah!

Jag måste härifrån...lördag, det då det händer...

Kärt återbesök

Men helvets jävla arsle!!! Bitterfittan är på beök och strular till mitt liv!

Nu försvann ju allt, orka skriva om!

Alla utgifter har i alla fall kommit på en och samma gång:
- 10kg kattmat, lightfoder den här gången...han är ju lite tjock
- 10kg kattsand
- 6månader linser och 1 linsvätska

dyrt...

Men katt måste få äta och matte se något, annars går det inte så bra att bli klar med skolan.

Suck, tillbaka till böckerna...måste bli klar med ALLT innan helgen. Don´t ask why, men ba måste...jag måste träffa min Emma också. Och Anette. Och alla nere i Sthlm...jag vill bort....


Fredagsflörten...

Ja mina vänner...om mindre än en timme kommer ni höra mer av min härligt hesa, lätt stressade och nervösa röst i etern. Fredagsflörten drar igång kl 14, så jag förväntar mig att ni sitter bänkade vid radion!

Det kommer säkert gå bra, men är ändå nervös.
Tänk om jag får ett nysanfall på radion!?
Eller om jag jag får tunghäfta?!

MEN jag har kommit på tre bra frågor att ställa till killarna men hjälp av både den studerande killen i Kina och programledaren i P3, Rebecca.  

Kommer den bittra studenten från Norr finna kärleken på fredagen den trettonde?

Lyssna på P3 kl 14:00 så får ni se....

P3

Imorgon, mellan ca 15:30 - 16:00, kommer P3 sända ett inslag om veckans singel. Gissa tre gånger vem det är?

Jag är nervös och taggad, kan man vara det på en och samma gång?

Fredagsflörten, Christer i P3


Badabing badaboom!

Jag vet inte hur det är med er men jag har tisdag idag. Det kan ju iofs bero på att jag sov bort halva måndagen typ eller gick runt som en zombie hemma. Shit vad trött jag varit!

I torsdags åkte jag upp till Umeå och började tagga inför vår Sthlm-resa. Nej det blev ingen skumpa den här torsdagen (dock imorgon) men det blev mys, te, fikalåda och fotbad. Vi kom inte i säng förrän tolv-ett och jag sov kanske 2,5h den natten.

04:00 kliver vi upp på fredagmorgon, duschar, äter en macka, går ut med hundar, hämtar bil och skjutsar dom till hundvakten, får skjuts till flygplatsen, checkar in väskan och väntar på planet. Väl på planet tuggar jag tuggummi som en tok för att slippa öronbesvären och slippa tappa hörseln igen. Bah, I-landsproblem!

08:30-isch...framme på Arlanda, ner till tåget, plicka på mobilen för att hitta adressen till stället vi har bokat tid på kl 10:00...stress, leta boxar att låsa in väskorna på, leta tunnelbana = åka åt fel håll, åka tillbaka..

10:00 framme på salongen...dags för brasilansk vaxning. Finns det nått roligare än att klä av sig naken framför sin kompis och en främmande kvinna det första man gör när man kommer till Sthlm? Det gick bra iaf, gjorde ont som tusan, men nu är det gjort! Check!

11:00 första ölen samt "frukost"/lunch...nu börjar festen!

Vi snurrar runt på stan en stund och möter sen upp L för lite fika samt åka bussen ut till båten. Cinderella...nu börjar äventyret!

18:00 Buffé med öl, dock rätt blaskig, men minst ett glas till varje rätt annars får man smisk. Vår fjärde tjej låg i som tusan med drickandet, det var svårt att hänga med. Som vanligt är det lite jobbigt med bufféerna då jag inte vet vad som är mjölkfritt eller inte och personalen verkade inte ha så bra koll heller. Men lax, lax, lax och potatis går alltid ner ;)

Resten av kvällen är censurerad...not! Vi dansade, drack goda drinkar (?), öl och träffade många trevliga personer. Jag säger hej till nummer 2,3,7 och 25 samt chefen och de andra pojkarna från brandskyddet samt vänninan från Pite. Ni vet vars ni ska om ni vill festa på riktigt ;)

Summan av kardemumman är att jag i alla fall var vaken i minst 25h...upp fyra och la oss fem-halv sex på lördag morgon...
Totalt har jag sovit 10h på hela helgen. Det har varit galet men sjukt kul! Gör lätt om det igen...om några veckor.


Nu ska jag fortsätta med mitt plugg, om man kan. Fick nämligen ett väldigt trevligt samtal igår och idag. Tror aldrig jag svettats så mycket om händerna förut. Shit vad jag är nervös men samtidigt ska det bli sjukt kul! 

Kolla in ikväll så kanske jag berättar vad som händer...ni vill inte missa det här!  

Sthlm!

Idag är det torsdag och vad är det för speciellt med den här dagen?
Jo, det är dagen före resan till Stockholm och 24hrs kryssningen med tjejerna!

Imorgon kl 07:00 lyfter flyget från Umeå till Sthlm, kl 08:00 landar vi och då börjar festen. Tror vi måste ta oss ett järn innan vaxningen, bah. Men solen skiner här i Norrland och även om det regnar så kommer vi ha kul!

Det värsta med hela resan är: Vad fan ska man ha på sig och hur ska man rymma allt i den lilla väskan?!
Undra om man ska testa de där vaccum-påsarna som suger ur all luft...hmm....

Näe, det här går inte. Nu måste jag packa och gå ner på stan för att ta bussen till bussen mot Umeå!

See ya!

RSS 2.0