Inflyttningsfest

Nu sitter jag hemma med en lätt huvudvärk och väntar på att bilderna laddas över på min dator. Det var så sjukt mycket folk hos oss igår. Kakan kom upp i ca 70 pers i vår lägenhet. Man fick tränga sig fram hela tiden och folk spillde öl och grogg överallt. Men det var jävligt roligt!! Bäst var nästan när hela vardagsrummet skålade, man fick ett lätt lock för öronen. Haha. Snart åker jag iväg till Finland på studieresa med Skanska P3. Det ska bli jättekul och jag är supertaggad!! Hoppas bara att jag inte glömde något...
Vi fick lite inflyttningspresenter med; chips, salta pinnar, fläskfilé och en toalettfräschare samt en sjukt snygg tavla som Snygg-Emma gjort!

Jag skulle vilja berätta mer men mitt flyg mot Finland går snart så

som Snygg-Emma gjorde åt ossÅhh så vacker

Viva Las Stockholm?

NU är jag äntligen hemma i Umeå igen efter fem dagar med min bror i Stockholm. Vi började hårt i torsdags och trappade upp i fredags. Dock lite väl mycket för min del, haha, kroppen hängde inte riktigt med faktiskt. Men jaja, brukar bli så när jag är med Johannes. Sen har jag shoppat en del; två par jeans, ett par blå skor, en baddräkt, en mask till maskerad ( den är superläcker, kort kommer!) en bok med olika sex-ställningar per dag. Som idag är det; "The accident waiting to happen" i form av ett par som ståendes har sex på en skateboard. Boken är sjukt underhållande. Jag har vandrat en del i Stockholm men är fortfarande lika lost som innan. Men ja nån gång kanske jag ska lära mig hur man hittar i "storstan". Såg några människor som man annars bara ser på film eller på tv eller hört på festival. Som sagt är man från en småstad räcker det med att se en hallåa på gatan. Tss..!!
   Väl hemma igen försöker jag styra upp ett nytt möte med de yngre kursarna, det går så där. Men en ny styrelse  måste väljas och varför inte nu? Är det så svårt att ta en plats i styrelsen och engagera sig lite i skolan i alla fall? "- Det ser ju bra ut på CV:t"; som många nruakr säga. Jag har då hopp för de yngsta, om någon ska klara det så är det dom.
   Jag har målat baren ett varv till, nu börjar den nästan se bra ut. Bara ett varv till tror jag, samma gäller nog matbordet. Men fint blir det, bara man får montera ihop allt och ta bort skyddsplasten så. ;)
   Jo vad är det med personal på caféer som inte kan hålla reda på allergier? Ber jag om mjölkfritt så kan de ju inte stå och gissa om en maträtt innehåller mjölk och inte vara säker på det. Så en gång för alla ska jag dra det igen:
- Glutenallergiker: personen i fråga tål inte MJÖL
- Laktosintolerant: personen i fråga tål inte MJÖLKSOCKER, alltså de kan äta laktosfria produkter. Dessa produkter innehåller faktiskt mjölk, men har fått extra enzymer tillsatta så magen kan bryta ner mjölken. Laktosallergiker tål hårdost (i alla fall enligt reklamen jag sett) samt getost och liknande produkter.
- Mjölkallergiker: personen i fråga tål inte MJÖLKPROTEIN. Detta finns i alla mjölk- och laktosfria produkter. Alltså personen kan inte äta mjök i någon form. Inte heller getprodukter. Ja du kan ju läsa mer om detta på Ica´s hemsida, det finns en fin lathund som man kan skriva ut och sätta på kylskåpet. Det skulle vara något att sätta bredvid "Konsten att suga kuk" som nu sitter på vårt kylskåp.
   Jajja, man kanske ska sova eller skriva lite mer på min och Trassels energieffektiviseringsrapport. Oj, vilket långt ord. Jo kom på en sak jag ska göra innan jag dör. Gå på ett Muff-bjudning och säga; "Hej, jag heter Christine och jag är glad socialdemokrat!"
God natt!

Styrdans & bio

Jag har haft den bästa helgen någonsin. I fredags var jag, ML, Snygg-Emma, Kakan, Trassel och Harald på dans till Larz Kristerz. Vi hade jättekul och jag fixade hela bandet autografer på ML´s t-shirt som han köpt. Snygg-Emma fick dock någor mycket bättre; en tryckare med sångaren Peter.

Kvällen var gjord!! Jag är så nöjd. När vi sedan gick på Max för att äta fick vi med oss en höjdare från Sf Bio. hur ofta händer det? Så vi bytte visitkort och surrade lite, om vad vet jag inte. Jag kan inte ens citera mina sista ord den kvällen, men det var något i stil med: "-Jag tänkte sova nu, men fortsätt gärna du.". Haha, tur man kan skratta åt detta i efterhand i alla fall. Jag hade tydligt gått lös på cykelförrådsdörren med, men det är ju inte så konstigt. Ska det vara ett låst cykelförråd så måste man ju stänga dörren efter sig. Fan va less jag blir ibland.
   På lördag så var jag och ML på bio och såg "Väktarna". Den var lång med rätt bra faktiskt, sen var det mysigt att sitta där i mörkret med ML och klämma lite på honom. Det roliga var att vi satt brevid ett annat par och det blev som en kedja. Så när dom hånglade gjorde vi det och tvärtom, haha. På söndagen tog vi det bara lugnt med en promenad vid nydala sjön och till isku. Jo Grynet kommer närmare och närmare till att bli en pälsmössa. I lördags när jag gick på toa på morgonen så tyckte hon att vi skulle gå upp, men det tyckte inte jag. Så när hon krafsade på dörren smög jag sakta fram och slet upp dörren och skrek rakt ut. Katten blev rädd och har inte gjort det sen dess. Men Trassel sa att jag skulle göra så, så varför inte prova?
   När ML senare, på söndagen, åkt hem så blev jag lite ledsen. Jag tycker inte om det här att vara ifrån honom så mycket och inte kunna träffa honom när jag vill. Det är ju inte så att jag sätter mig i en bil och kör tio mil för att se en film med honom på tv eller så. Men det kommer ju snart en sommar och då kanske vi kan vara med varandra lite mer. I vilket fall så vet jag att jag gillar honom...jättemycket....
   Men nu ska jag fokusera på att häla på min kära bror i Stockholm. Jag är sååå taggad!! Det var väl senast till jul jag träffade honom tror jag, så vi har en del att surra om. Stackarn, öronen kommer blöda när jag är klar. Sen när jag kommer hem är det plugg och val av ny styrelse till byggföreningen som gäller. Ska bli skönt att lämna över allt till en ny person, men samtidigt jobbigt. Nu har jag äntligen hittat några som är framåt och vill jobba med föreningen samt utveckal den till det bättre. Men jag får nog vara med på ett hörn om jag vill. Åh nej, jag får inte glömma att vi snart ska inflyttningsfest med. Yippie!! Baren är så gott som klar, den ska bara stadgas upp lite och målas. Men det går ju fort. Så här ser den ut nu: Den oklara baren...
Ska ladda upp lite fler bilder senare ikväll, nu ska jag plugga eller leta solresor eller pilla navel, kanske knyppla?
Peace out!!

RSS 2.0