Snuvig..igen!

Idag är andra dagen som jag är hemma från jobbet, inte skolan. Jisses, gamla takter sitter verkligen i. Näsan har täppts igen ordentligt och halsen är tjock som mormos tjocksockar på julafton.
Charlie är glad dock, han ligger och myser här brevid mig i sängen. Mys katten....
Vi har sett på film, druckit te och haft feberyra tillsammans.

Inatt t.ex. så vaknade jag helt genomsvettig och funderade på vars fan jag var någonstans. Hade lite smått panik, men sen kom Charlie och la sig i sängen. Då blev jag lite lugnar eoch kunde sova en stund iaf.

Jag ska försöka dricka mer. Har bara fått i mig en liter idag.
Mat? Nja...det är dåligt med det också...men imorgon ska jag försöka handla lite mat. Här uppe har jag ju ingen Trassel som handlar åt mig...men jalapenosen i kylskåpet och Pamolen har åkt fram. Förkylnignen skall drivas ur min kropp!

Det positiva är att en snickare var här idag och silikonade min bänkskiva samt bytte ett eluttag. Nu ska jag bara kolla lamporna i armaturen ovan diskbänken och funkar den inte så får jag tjata till mig en ny kanske...
Imorgon får jag även ett nytt brunnslock till duschen, ja lite roar dom små. Sen är det bara kvar att välja nya tapeter, göra jobbet och försöka byta plastmatta...den här lägenheten kommer bli så fin!!

Kommentarer
Postat av: Nora

Usch krya på dig! Hoppas allt är bra i nya staden!

2011-11-15 @ 23:59:59
Postat av: Art By Tina/Tina Axelsson

Är du säker på att du inte kan ha färgade tatueringar pg din hudfärg. Det tror inte jag alls är ett hinder. Dom färgerna som finns nu för tiden är ju så grymma så dom bleks nästan inget alls om man sköter dom bra under läkningen och även efteråt. Kolla upp det med en duktig tatuerare, jag tror det går. Jag menar det finns ju till och med vita färger, jag har använt en hel del vitt i min. Blir helt täckande. Däremot är färgen extra känslig för sol - jag får aldrig någonsin vistas ute i solen utan att ha solskydd 50+ på mig. Men det är det värt=)

2011-11-18 @ 15:24:32
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0