Dejtinglivet i Luleå, del 2

Dejt nr 5 (Måndag): Kom förbi mitt kontor idag och sa "hej". En rolig prick som jag surrat med i telefon och via sms länge men inte kommit till skott att träffa än. Han hade varit ner mot Övik i helgen och hämtat en sak som hans kompis köpt. Så jag frågade ju självklart vars i Övik han varit. Svar: "Ja, det var inåt landet....Timrå, hette det nog".
Jag har fortfarande ont i magen efter allt skratt. Underbar men vet inte om det är pojkvänsmaterial. Fortsättning följer!
 
Dejt nr 3 (Fredag flyttat till idag, Måndag): Var förbi här på fika. Han sa inte så mycket men verkade trevlig, dock nervös. Tror inte det blir nått men ska låta honom ta första steget.
 
Nu blir det ett litet upphåll i både bloggandet och dejtandet då tant ska operera ögonen imorgon. Hej då glasögon och linser! Den här dagen har jag väntat länge på.
 
Ja, jag har hjälp av mina killkompisar som ska komma och hälsa på mig efter operationen men som sagt "jag kan själv". Har laddat upp med en stor salladsskål i kylskåpet, kall öl, yougart och massor med frukt samt sju olika ljudböcker.
 
Det är som semester, fast jag kommer ha ont.
Och inte se något.
Och inte ligga på en varm sandstrand och pinpla drinkar.
 
Så har ni tråkigt, vill ha råd, inte pratat med mig på länge eller bara saknar min sexiga telefonröst.
Call me. Maybe.
Tant finns tillgänglig, nästan dygnet runt, i en vecka från och med imorgon. Men INGA sms.
 
Men nog med det, nu ska tant sova.
 
Imorgon är dagen som kommer förändra hela mitt liv.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0